10 + 1 ELKÉPESZTŐ DIVAT-TÉNY, AMIRE TE SEM GONDOLTÁL VOLNA!

divat

10 + 1 ELKÉPESZTŐ DIVAT-TÉNY, AMIRE TE SEM GONDOLTÁL VOLNA!

A DIVAT FURFANGOS KIS TITKAI
 Az öltözködésünket sokféle tényező befolyásolhatja. Ilyen első sorban az időjárás, a közlekedés, a várható napi programok és feladatok, találkozók, események. Ha az a típus vagy, aki hozzánk hasonlóan úgy gondolja, divat diktálta öltözködésével nem csak saját hangulatát, de másokat is befolyásol, akkor az alábbi szuper tippeket neked gyűjtöttük össze!

Ha outfited legtöbb esetben a praktikusság elve alapján állítod össze, az sem baj! Fusd át az alábbi hasznos infókat, és ha találsz benne kedvedre valót, tegyél egy próbát, és ötvözd bátran meglévő ruhaválasztási szokásaiddal!

 

  1. Tízből kilenc nőnek van legalább egy olyan ruhája, amit soha az egész életében SOHA nem hordott. Ez a férfiak esetében csupán minden harmadik hímre igaz.
  2. A provokatívan öltözött hölgyeket gyakrabban vádolják azzal, hogy nem kellően értelmesek, mint nyakig gombolt nőtársaik. Hasonló beskatulyázás a férfiaknál is előfordul, miszerint azok a férfiak, akik öltönyüket szabóval készíttetik, sokkal megbízhatóbbak, mint a tömeggyártás termékeit választók. Mintha csak ettől függne, nem igaz?

 

divat

Photo by Mubariz Mehdizadeh on Unsplash

  1. Az emberi szem tovább időzik a mintás anyagon, ezért tűnik benne alakunk nagyobbnak.
  2. Állítólag könnyebben megbízunk, és adunk akár nagyobb összeget is olyannak, aki hozzánk hasonlóan öltözködik.
  3. Ha valaki piros színű ruhában közelít felénk, szaporább lesz a járásunk, mint ha valaki kék színű ruhában tenné ugyanezt. A kék ugyanis a bizalom színe, talán ezért sem tartunk a tenger és a kék ég színét magán viselő személy közeledésétől.

 

divat

Photo by Clem Onojeghuo on Unsplash

 

  1. A széles váll látványa elvonja a tekintetet a széles csípőről.
  2. A ruhapróbát követően kétszer több férfi fárad a kasszához és vásárol, mint amennyi nő.
  3. A tökéletes ruha kiválasztása – férfit és nőt egyaránt – bizonyítottan megnyugtat, csökkenti a szorongást, és a depressziót. A nők viszont kétszer olyan gyakran választják a farmernadrágot, ha szomorúak, mint amikor majd’ kicsattannak a boldogságtól.
  4. A legtöbb nő a teljes ruhatárának csak felét hordja, ami a férfiak esetében csupán ötből egyre igaz.
  5. A nők rosszabbul teljesítenek egy matematika vizsgán, ha fürdőruhát viselnek, mintha pulóverben tennék ugyanezt. Hát, egy jó matek vizsgához talán illik is rendesen felöltözni…

10 + 1. A jövő ruhái állítólag képesek lesznek arra, hogy a fizikális ölelés érzését közvetítsék. Az viszont bizonyított, hogy az emberek zöme jóval erősebbnek érzi magát, amikor Superman pólóban feszít.

 

divat

Photo by Pexels @dingo

 

Szerző: Eat, Move & Smile

Cover Photo by pixabay.com

Forrás: huffingtonpost

Hello Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk, annak szívből örülök! Ha szívesen felhasználnád, kérlek, tedd azt jogszerűen. Mit is jelent mindez? A cikk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, miszerint annak bármiféle felhasználásához a szerző, vagyis az én írásbeli engedélyem szükséges. Tegyük szebbé a világot! Köszönöm, hogy jó fej vagy!