13 TIPP, HOGYAN MANIPULÁLD RUHÁDDAL A  KÖRNYEZETED!

13 TIPP, HOGYAN MANIPULÁLD RUHÁDDAL A  KÖRNYEZETED!

ÍGY BEFOLYÁSOLD RUHÁDDAL AZ EMBEREKET!
 Azt, hogy a nők ruhatáruk felét nem hordják, tudjuk rég. Férfiaknál ugyanez ötből egyre igaz.

Arról is olvashattunk már, hogy nem célszerű fürdőruhában matematika tesztet íri, mert jobb eredményeket érünk el, ha mackóba bújunk a víztől csöpögő bikini helyett.

Teljesen érthető. De vajon milyen hasznos, apró trükkökkel tudjuk befolyásolni környezetünket öltözködésünkkel?

Íme néhány tipp, ami jól jöhet a reggeli készülődésnél, hogy ne csak a napunk induljon jól, de tudatos választásainkkal pozitív hatást gyakoroljunk a bennünket körülvevőkre is.

Nézzük, mik ezek a tippek, melyeket legnagyobb szerencsénkre már felkutattak helyettünk, hogy nekünk csak be kelljen pattintani aktuális öltözködési t-rendünkbe?

1. Azok az embereket, akik vezetőként öltözködnek, sokkal hamarabb érnek el magasabb pozíciót. Ugyanez hölgyek esetében is tapasztalható: a maszkulin öltözködési stílust preferáló hölgy hamarabb kapja meg a pozíciót, mint femininebb vetélytársa.

2. Szeretnéd, ha a kiszemelt hím felvetné a randevú lehetőségét? Légy vadító, és válassz piros színű ruhát! A férfiak sokkal hamarabb közelednek azokhoz a nőkhöz, akik piros ruhában pompáznak. A saját szemünkkel teszteltük!

ruháddal

Photo by Pexels

3.A futók sokkal hamarabb pacsiznak le azon sporttársaikkal, akik hasonló edzőruhát viselnek. A sportembereken túl ez a fajta kedvesség azokra is igaz, akik szívesen adnak kölcsön, mégpedig olyanoknak, akik hozzájuk hasonló ruhát viselnek.

4.Cipőre fel! A nők kétszer jobban kedvelik azokat a férfiakat, akiknek 10 párnál több cipőjük pihen a gardróbban.

ruháddal

Photo by Pexels

5.Néha undokok vagyunk. Akarva – akaratlanul azokhoz vonzódunk, akik divatosan öltözködnek, és távolodunk el azoktól, akik divatjamúlt szerelésben feszítenek mellettünk.

6.Szereted a fehéret? Viseld! Egy kutatás kimutatta, hogy a fehér zakót vagy kabátot viselő férfiak bizalmat keltenek másokban. Nem tudjuk, talán Brinkmann-doktorral kezdődött ez a bizalom a ’80-as évek Fekete-erdejében, amiért úgy érezzük, bizalmat szavazunk a fehér köpenyeseknek.

Azért a szakmához kötött fehér köpenyt mindenképp javasoljuk meghagyni a festőknek és Mágenheim doktornak, ellenben próbáljunk helyette a trendnek megfelelő zakót, kabátot választani.

7.Óvatosságra intünk mindenkit : A hölgyek sokkal provokatívabban öltözködnek peteérés idején. Ez az időszak sok szempontból veszélyes lehet!

 

ruháddal

Photo by Pixabay

8.A férfiak egy nőn elsőként a ruhát veszik észre. Ezt követően nézik meg a hölgy arcát és a testét. A nők ehhez képest először a férfi arcát veszik szemügyre, majd a mosolyát és a szemeit.

9.Óvatosan a bíróságon! A vádlott keményebb ítéletre számíthat, ha fekete ruhát visel.

ruháddal

Photo by Pixabay

10.Az emberek erősebbnek érzik magukat, ha Superman-es, vagy egyéb, hősökkel illusztrált pólóban feszítenek. Edzőteremben divatos ez mostanában, nekünk bejön a móka. Ha szépen formált testet borít a textil, akár meg is menthetnének bennünket olykor.

11.Honnan lehet tudni, hogy szomorúak a nők? Egyrészt sűrűbben viselnek farmernadrágot, másrészt…

 

Photo by Pexel

12.A férfiak kétszer gyakrabban csekkolják magukat a tükörben, mint a nők.

13.És a végére egy nagy igazság, miszerint egy jó ruha kiválasztása pozitív hatást gyakorol a közérzetünkre. És ezt már a brit kutatók is kimutatták.

Leighton Meester Shopping GIF - Find & Share on GIPHY

 

Szerző: Eat, Move & Smile

Cover photo by Pexels

Hello Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk, annak szívből örülök! Ha szívesen felhasználnád, kérlek, tedd azt jogszerűen. Mit is jelent mindez? A cikk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, miszerint annak bármiféle felhasználásához a szerző, vagyis az én írásbeli engedélyem szükséges. Tegyük szebbé a világot! Köszönöm, hogy jó fej vagy!