3 ÉRV, MIÉRT VÁSÁROLJ WEBSHOPBAN

3 ÉRV, MIÉRT VÁSÁROLJ WEBSHOPBAN

VÁSÁROLJ ÉS ÉLVEZD A KÉNYELMET!

A beszerzés iránt érzett vad késztetés kielégítését szem előtt tartva igazából teljesen mindegy. Hogy ezt a vágyat genetikailag kódolták-e belénk, vagy a világ változásával egyidejűleg éreztünk rá a szerzés okozta bombasztikus élmény-faktorra, fogalmunk sincs.

A shoppingolást – a magunk sajátos mércéje szerint – két halmazba soroljuk: az egyikben zsúfolódnak a hétköznapi „muszáj” szükségleteinket kielégítő termékek, a másikban pedig a lelkünk ápolásához, és a „már-miért-is-ne-lehetne-egy-százhuszonkettedik-pár-cipőnk” típusú beszerzések számára kialakított létfontosságú darabok. Utóbbi halmaz a nagyobb. Mind a méretét, mind pedig a ráfordított pénzösszeget illetően. De hát mit tegyünk? Bírjuk a luxust! De vajon mi az, ami hatékonyságával magasabb szintre emeli a vágyott darab beszerzésének élményét, és a hónapok óta keresett, limitált kiadású kreáció mielőbbi birtokba vételét? Elmondjuk. A webshopon keresztül történő vásárlás.

 

MOST, VAGY AZONNAL!

Tegyük a szívünkre a kezünket! Hányszor fordult már elő, hogy ebédünk majszolása közben megtaláltuk kedvenc designerünk limitált darabszámú termékét, és munkaidőnk fennmaradó részében másra sem tudtunk gondolni, mint a szemünk előtt lebegő álomképre, ahogy bal kezünkben a minimalista designnal ellátott papírtáskát szorongatva toporgunk a kasszánál a bank jóváhagyó SMS-ére várva, megnyugtatóan igazolva ezzel vissza vásárlásunk sikerességét. És vajon hányszor fordult már elő velünk, hogy ugyanezen alkalmakkor a főnök okos fejéből kipattan A Világmegváltó Gondolat, és hiába próbáljuk őt meggyőzni, hogy baromira ráér másnap is az a nyomorult, fantasztikus ötletekkel teli ppt, neki akkor kell. Ott és azonnal. Mint nekünk az a tevebarna platform topán. Az utolsó darab, éppen a mi méretünkben. De hiába minden. A bolt hatkor bezár, így plasztik kártyánk adatai helyett már csak orrunk lenyomatát hagyhatjuk a bolt makulátlan üvegén. Túl szomorú történet ez, ami egy webshop esetében meg sem történhet. Hiszen a 0-24 órában nyitva tartó online üzlet olyan, mint maga az oázis.

 

INFORMÁCIÓ EGY HELYEN

Kinagyítható fotók, színben és méretben elérhető variációk, kényelmes fizetés és házhozszállítás. Hány, de hány elvesztegetett órát tudhatunk magunk mögött, miközben a kolleginán látott ruhát vadásszuk, hiába volt hajlandó anyánk utolsó két hókifliéjért cserébe elárulni a bolt nevét, vagy színben, vagy méretben hiányos a bolti készlet. Mi meg csak morgunk, mert se ruha, se süti, az időnk meg oda. Ezzel szemben mit csinál a vérprofi fashioniszta? Végigpörgeti online a designer webshopokat, konstatálja a megadott részletes információk alapján, hogy a ruha/cipő/kabát/sapka/táska/fürdőnadrág a mosógépének is jó barátja lesz – adott esetben még vasalni sem kell -, így egy elegáns csuklómozdulattal a kosárba pattintja és fizet, ajkaihoz mindeközben ballal finoman emelve az omlós házi baracklekváros linzert. Mindezt kényelmesen a fotelból, Lukrécia megnyugtató dorombolásával a háttérben.

 

KEDVEZMÉNYEK

Luxus ide vagy oda, szeretünk jó áron vásárolni. És ezzel a webshopok tökéletesen tisztában vannak, hiszen jellemzően a boltinál jutányosabb áron juthatunk hozzá zsákmányunkhoz. Nyilván mindnyájan tisztában vagyunk azzal, hogy az online vásárlás ezen pozitívumait kihasználva az ördöggel paktálunk, de hát miért is ne tennénk? Ő is Prada-t visel…

 

Designer termékeket keresel? Látogass el a www.staydressy.hu webshopjába, és élvezd az online vásárlás előnyeit!

staydressy

Designer termékeket keresd a www.staydressy.hu online webshopjában.
Képek forrása: www.bigstockphoto.com
Érdekelnek a világhírű divattervezők történetei?
Kövesd a KÁVÉ Magazint, és keresd a STAY DRESSY ESSENTIAL cikkeit!
Be sooo fancy! Read Stay Dressy!