5 SZUPER AJÁNDÉKÖTLET ANYÁK NAPJÁRA

anyák

5 SZUPER AJÁNDÉKÖTLET ANYÁK NAPJÁRA

 ANYÁK NAPI MEGLEPI

 Május első vasárnapján, mint tavasszal a legyek, úgy keringünk a virágboltban, és próbáljuk kiválasztani a létező legszebb virágcsokrot, amivel anyák napja alkalmából, ha csak egy virág erejéig is, de átnyújthatunk édesanyánknak megköszönve mindazt, amit életünk során fáradhatatlanul tett értünk.

Olykor viszont van, hogy a mesésen illatozó orgonánál többre vágyunk, és szeretetünket másképp is kifejeznénk: valami személyes ajándékkal vagy élménnyel, ami maradandó, és amiről az év többi napján is eszébe jutunk. Már ha valami csoda folytán a nap 24 órájában éppen nem ránk gondolna, vagy nem miattunk aggódna…

  1. ÉLMÉNYEK AJÁNDÉKBA

Réges-régen élmény-párti vagyok, mert az Alzheimeren kívül azt senki nem tudja elvenni. Ha valami igazán maradandót szeretnél édesanyádnak, gondold végig, mik azok a programok, amiket szívesen csinál, melyek azok a helyek, ahol még nem járt, és ajándékozd meg vele. Ha a folyamatos rohanásban sosincs időd, és már egy interneten keresztül megvásárolható színházjegy beszerzése is problémát okoz, van egy tök egyszerű tippem. Vegyél elő egy papírt, írd rá tollal, hogy „Vasárnapi strand-party” vagy „Autókázás a nyári végtelenbe és még tovább”, vagy akár „Égessük el együtt a sütemény alját” programként, csavard fel, és kösd át egy szalaggal. Ebből akár készíthetsz tizenkét darabot is, amit beletéve egy üres(!) vörösboros pohárba az év minden hónapjában húzhat egyet a közös programokból, amit a papír felmutatásával bármikor beválthat.

  1. ANYÁK NAPI CSILLOGÁS

Ha olyan ajándékban gondolkodsz, ami nap, mint nap édesanyáddal van, válassz neki ékszert. Nyilván nem az „Óceán szíve”-re gondolok, de büdzsétől függően vásárolhatsz, vagy rendelhetsz online olyan ékszereket és kiegészítőket, amelyeket személyre is szabhatsz. Válassz egy karkötőt, pakold tele rá jellemző függőkkel (hivatalos neve: charm), de egy fülbevaló, gyűrű vagy nyaklánc is tökéletesen megteszi, mondjuk egy kávészemet idéző medállal. Az ékszereket bizonyos helyeken már kérheted egyedi gravírozással is, ami a szállítási határidőt valamelyestmegnövelheti, viszont a díszdoboz és a házhozszállítás kényelme megéri, hogy időben gondoskodj az anyák napi ajándékról. Főleg, ha még koffein is van benne.

 

anyák

 

  1. SZÉPSÉGES CSAJOS NAP

Attól, hogy édesanyád esetleg konzervatív, és 2018-ban is ahhoz a gyöngyház színű körömlakkhoz ragaszkodik, amivel 1982-ben kente ki a vasárnap délutáni vasalás után körmeit, még előfordulhat, hogy örömujjongásban tör ki, ha megleped egy szépség-nappal. A legtöbb szépségszalonban vásárolhatsz ajándékkártyát általad meghatározott értékben, amit arra használhattok fel, amire csak akartok. Masszázs, manikűr, pedikűr vagy egy új frizura, a csajos nap keretében elkövetett szépülés tuti befutó anyák napjára.

  1. ÉDES KIS CUKISÁGOK

Amennyiben édesanyád kávé-, vagy tearajongó, illetve a nagy nyári hőségben szívesen kortyolgatja a limonádét a teraszon, ezeket a cukiságokat imádni fogja! Rózsaszín, szív alakú, kávébab és tealevél formájú cukrok, melyek természetes nádcukorból készültek, és pontosan akkorák, hogy még attól sem kell tartanod, a bennük lévő cukortartalom romba dönti az esetleges diétát. Színes kandis pálcák, mosolygós emojik várnak, hogy az édes kalandokkal szivárványt varázsolj május első vasárnapján édesanyádnak.

 

anyák

 

  1. PAPÍRRA VETETT GONDOLATOK

Nem baj, ha nem vagy sziporkázó szómágus és nem skiccelsz fel öt másodperc alatt egy Walesi Bárdokat, az édesanyák mindig örülnek néhány kedves, személyes gondolatnak. Bár a ríkatás veszélye erősen fennáll, klassz érzés, ha papírra veted gondolataidat, vele kapcsolatos emlékeidet és érzéseidet, amit – akár egy táborból írt képeslapot – a kezében tartva újra és újra olvashat, és a kredenc egyik kiemelt polcán örökre megőrizhet.

 

Kávés ajándékainkat, ékszereket és a színes cukiságokat megtalálod online WEBSHOPunkban, a www.coffeetry.hu oldalán! Kattints a linkre, nézz szét menő kávés termékeink között, és lepd meg velük édesanyádat május első vasárnapján!

 

Szerző: Eat, Move & Smile

Hello Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk, annak szívből örülök! Ha szívesen felhasználnád, kérlek, tedd azt jogszerűen. Mit is jelent mindez? A cikk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, miszerint annak bármiféle felhasználásához a szerző, vagyis az én írásbeli engedélyem szükséges. Tegyük szebbé a világot! Köszönöm, hogy jó fej vagy!

Fotó/Forrás: burst.shopify.com