5 tipp, hogyan ismerkedj a vízparton

5 tipp, hogyan ismerkedj a vízparton

Amíg ilyen forróság van, simán meglelheted életed szerelmét a vízparton!

Kezedbe adjuk. A fegyvereket. Hogyan csípd fel életed szerelmét a vízparton vagy legalábbis a potenciális partneredet. 5 fantáziadús és atombiztos tippet mondunk a biztos siker érdekében! Mert ki mondta, hogy a nem a Balatonnál vagy Velencei-tónál fogod meglelni a lelki társadat?!

Még semmiről sem vagy lekésve. Amíg ilyen jó idő van jobban is teszed, ha minden létező szabad percedet víz közelében töltöd. És ha már hűsölsz, akár egyedül vagy a barátaiddal, miért ne pasizhatnál/csajozhatnál be? Sosem tudhatod, hogy nem-e a Balaton partjain vagy a Velencei-tó közelében leled-e meg a Nagy Ő-t! Mutatunk neked 5 eldobod az agyadat, olyan jó tippet, hogyan ismerkedj a vízparton!

Elől járóban: az elhagyod a fürdőnacidat, a bugyidat vagy a cicifixedet, hogy „Légy szíves add vissza, mert ott úszik előtted…” nem szerepel köztük. Mi ízlésesen nyomjuk!

 Jó tanács: Mindig figyeld meg, hogy kikkel van a kiszemelted. Nincs annál cikibb, amikor a férje/felesége jelenlétében akarod felszedni vagy ami még rosszabb… ha az apja vagy az anyja orra előtt…

  1. Kérd meg, hogy kenjen be naptejjel

Gondolj csak bele. Ott fekszik a vízparton, a környékeden. Netán a szomszédos törcsin szárítkozik. Hogyan is elegyedhetnél szóba vele? Vedd elő a naptejedet, kend be szépen a virgácsaidat, a felső testedet, aztán esetleg a látszat kedvéért tégy erőlködő mozdulatokat, hogy te igazán megpróbáltad bekenni a hátadat, de a csudába, nem ment! Na, akkor jön el a pillanat, fogd a kencédet, libbenj oda hozzá, vedd elő a legszebb és egyben csábító mosolyodat és szexi tekinteted és add elő magad: „Sziaaaa. Ne haragudj, hogy zavarlak, de ha szépen megkérlek, bekennéd a hátamat?” Hogyha mázlista vagy, igent mond, és akkor addig üsd a vasat, amíg meleg és kezdj flörtölni

  1. A labda-frizbi trükk

Szoktatok a vízben játszani? Ha igen, ha nem, szokjatok rá, remek ismerkedési lehetőséget kínál. Már ha jól tudsz célozni. Mert nem az a cél, hogy a leendő lovagodat, hercegnődet képen találd a labdával vagy a frizibivel és elkísérhesd az orvosiba, hiszen ha eltöröd az orrát, tutira nem lesz beléd szerelmes. Viszont, ha van némi célzóérzéked és úgy tudod dobni, hogy mellette landoljon, akkor villámgyorsan odasprintelhetsz elé, hogy elnézést kérj, vagy hogy csillogó szemekkel megköszönd, amiért visszaadta. Csak utána legyen benned elég kurázsi ahhoz, hogy élj a lehetőséggel, mert utána nem mész semmire egy segítőkész lovaggal, ha hagyod lelépni.

  1. Kérd meg, hogy figyeljen a cuccaidra

Akár fizetős strandra megyünk, akár nem, általában nem bízunk annyira a körülöttünk levőkben, hogy nyugodt ott hagyjuk a holmijainkat a parton, amíg pancsizunk. Ugyanakkor kevés az olyan ember, aki képes az okostelója nélkül akár három lépést is tenni. Szóval valakinek mindig ki kell maradnia a jóból, hacsak nem akarunk lyukat ásni a földbe vagy félszemmel örökösen a vízpartot lesni. Ezért kösd össze a vágyaidat a hasznossal. Ha a jelölted ott van a te táborhelyedtől nem messze, vedd elő a legvonzóbb oldaladat és kérd meg rá, hogy figyeljen a cókmókjaidra. Persze ne tűnj el órákra, mert azzal sokat veszíthetsz a hitelességedből. Mert miután visszatértél ezt a lehetőséget fogod meglovagolni, hogy hálásan megköszönöd, hogy vigyázott a cuccaidra (reméljük nem ő rabolt ki közben) és akkor már cseveghetsz is vele.

  1. Hallgatózz, avagy „Bocsi a zavarásért, de…”

Nem tűnik valami ildomos tanácsnak, de beválik! Vagy jó, ne hallgatózz, csak tartsd nyitva a füledet. Ott van az álompasi vagy nő a közeledben. Miről beszélget? Milyen zenét hallgat? Keress valami fogódzkodót, amit megragadhatsz. Ha zenét hallgat, odamehetsz azzal, hogy „Bocsi a zavarásért, de olyan régóta keresem ezt a számot, megmondanád, melyik előadótól van?”

No, de mi van akkor, ha egyedül van? Akkor se menjen el a kedved a próbálkozástól. Figyeld meg, mit csinál. Hátha könyv van a kezében, és akkor bevetheted a tipikus trükköt, megkérdezheted, mit olvas. Ha meg te is olvastad, akkor nem lesz gond azzal, mit szólj hozzá.

  1. Hívd meg kávézni

Ez a favorit, ez az ezerszázalékosan sikeres tipp. Már ha elég bátor vagy hozzá, hogy simán odabotorkálj elé és meghívd egy hűsítő jegeskávéra vagy presszóra. Lehet előtte neked sem fog megártani, ha bevágsz egy jó erős fekete kávét, hogy felstuffold magad. Elvégre randira hívod. Amennyiben úgy érzed, nem fog ez ilyen közvetlenül menni, akkor kövesd el a fenti négy közül bármelyik tettet, és a végére beillesztheted a „Meghívhatlak egy kávéra?” szöveget. Főleg, ha elszúrtad a kettes tippet és sikeresen megdobtad (de mondjuk nem annyira, hogy el is ájult) akkor beveheted a „Kárpótlásul/cserébe hadd hívjalak meg egy kávéra!” Kitudja, talán kávéfüggő és kapva kap majd az alkalmon!

Oké, ha nem akarod kávéra, hívd meg egy italra, de a kávé még mindig jobb, mintha egy sült hekkre vagy békacombra akarnád elcsábítani…

Képek forrása: www.bigstockphoto.com

Szerző: Wadolowska Balogh Orsolya