6 SZUPER FOGÁS A JÓ SZEXÉRT

6 SZUPER FOGÁS A JÓ SZEXÉRT

MIT (T)EGYÉL A JÓ SZEXÉRT?

A jó szexre mindenki vágyik. Aki azt mondja, hogy nem, az már vagy nagyon régen vett részt akcióban, vagy éppen most van túl egy váratlan numerán. A jó szexért sok mindenre hajlandóak vagyunk, de hogy még az ételt is bevethetjük eme szent cél érdekében, azt mi sem tudtuk! Íme néhány hétköznapi fogás, ami nem csak vágykeltő, de egészséges is. Érdemes tenni egy próbát, és bevetni, főleg ha fél hatot ütött az óra, és az az átkozott mutató moccanni sem akar. Vagy lehet ez éppen fordítva.

  1. AZ ÉDESBURGONYA

Kezdhetjük az ebédet mindjárt az aranyló, jó szénhidrátokban gazdag, lassan felszívódó, virító narancssárga édesburgonyával. Bárhogyan is készíthetjük, sütve vagy akár pürének, a lényeg, hogy az édesburgonya béta-karotinban gazdag, amit a szervezet A-vitaminná alakít, bevonatot képezve a „női szerveken”, mely pozitívan befolyásolja a hormontermelődést. Vigyázat, nagyon laktató! Nehogy a nagy falatozás elvonja a kedvet a ficergéstől!

 

  1. SZERECSENDIÓ

Indiai kutatók állítása szerint a szerecsendió-kivonat afrodiziákum, ami segít felébreszteni a szexuális vágyat. A porrá őrölt szerecsendió ugyan ártatlannak tűnik, mégis jó tudni, hogy stimulálja az idegsejteket, és a vérkeringést. Szórhatjuk főételbe, de forró csokoládéba keverve is boszorkányos a hatása.

 

  1. VÖRÖSBOR

Több jótékony hatását is ismerjük a vörösbornak, amiért az orvosok – akik jó fejek – javasolják is a napi egy pohár vörösbor elfogyasztását. Nem szerencsés nem emlékezni, hogy az orvos egy pohárban, vagy egy üvegben határozta-e meg a napi vörösbor fogyasztásunk mértékét. Egyrészt azért, mert könnyen alkoholistává válhatunk, másrészt maximum 1-2 pohár vörösbor az, ami pozitívan hat nem csak vérkeringésünkre, de kellően turbózza szexuális hajlandóságunkat.

 

  1. CSOKOLÁDÉ

Nem tudjuk, melyik kutató volt az, de cukorba foglaljuk a nevét. Rájött ugyanis, hogy azok a nők, akik minden nap fogyasztanak csokoládét, magasabb szexuális vággyal bírnak, mint akik megtagadják az édes élvezet ezen formáját. A csokoládéban lévő béta-feniletilamin (PEA) tehet az egészről, ami nem csak a csokoládé majszolásakor, de szex közben, mozgás hatására is felszabadítja a boldogsághormonokat. Szóval amikor azt látjuk a boltban, hogy valaki gőzerővel pakolja az óriás táblás csokikat a kosarába, jusson eszünkbe ez a bekezdés…

 

  1. TÖKMAG

Ez a szuper köpködnivaló – mert lássuk be, focimeccsre is már csak ezért érdemes volt régen kijárni – mesésen hat a hímek szexuális teljesítményére, hiszen a benne lévő cink növeli a tesztoszteron szintet. Lassan jön Halloween, érdemes a tökökre ezzel a szemmel is nézni, és kikaparni belőle a magunk hasznát.

 

  1. A KÁVÉ

A varázslatos kávét hagytuk a végére, mert imádjuk. Tulajdonképpen alig van valami, amire a kávé nem jó. Vagy tévedünk? Hajunkra kenjük, narancsbőrt kezelünk, okosra isszuk magunkat vele, hát miért pont a szexuális életünket ne támogatná pozitívan? Egy csésze presszó, és már feszíthetjük is magunkról a textilt! Szerencsére azért ez nem így van, az eszünket azért nem veszítjük koffein hatására, de tény, hogy egy tisztességes presszó után Katát lehet, hogy könnyebb ágyba vinni

 

Szerző: Eat, Move & Smile

Képek forrása: www.bigstockphoto.com


Hello Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk, annak szívből örülök! Ha szívesen felhasználnád, kérlek, tedd azt jogszerűen. Mit is jelent mindez? A cikk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, miszerint annak bármiféle felhasználásához a szerző, vagyis az én írásbeli engedélyem szükséges. Tegyük szebbé a világot! Köszönöm, hogy jófej vagy!