A nyár 10 legzseniálisabb úszógumija

A nyár 10 legzseniálisabb úszógumija

Mert az idei nyár is bővelkedik vagányságokkal

Hol van már az az idő, amikor arról a szóról, hogy úszógumi, csak és kizárólag a felhőtlen nyári örömök jutottak az eszedbe? Ha az elmúlt pár év a te lelkeden is nyomott hagyott, és úgy gondolod, hogy az úszógumival való romantikus kapcsolatod már rég a múlté, akkor ezt a cikket mindenképp érdemes végigolvasnod. A nyár egyik legnagyobb balatoni fesztiválja rózsaszín flamingós úszógumi csatát hirdetett, én pedig megmutatom, hogy a flamingón túl is van élet. Melyiket szerzed be?

1. A fehér igenis jól áll

Pláne nyáron, a lebarnult bőröddel, hála a kávézaccos technikának. Hófehéren és fenségesen szelheted a vizet a hatalmas hattyús úszógumival, így egészen biztos, hogy magadra vonzod a kíváncsi tekinteteket. A hattyúkról pedig mindenki tudja, hogy egy életre választanak párt maguknak, így, ha egy eltévedt lovag felkapaszkodna a madaradra, indulhat a flört, aztán jöhet a holtomiglan-holtodiglan.

2. Kell a cukormáz?

Édesszájúaknak kötelező ez a hatalmas, csábító fánk. Ugye te sem tudsz neki ellenállni? Nem is kell, mert tudod, mi a legjobb benne? Hogy büntetlenül „ehetjük”, anélkül, hogy a derekunk körül lévő úszógumi növekedne. Valljuk csak be! Minden nő erre vágyik. Enni és vékonynak maradni.

3. Édes – hármas

Na nem kell rosszra gondolni. Most nem az érzékiségé a főszerep. Ha inkább a sós ízek kedvelője vagy, akkor ez a perec a te „közlekedési eszközöd”, ami egyszerre három embernek is megfelelő. Lehetsz önző is, ne szégyelld. Ez a perec, olyan mint a reggeli kávé. Attól, hogy lehet valamin osztozni, még nem biztos, hogy kell is.

4. Mert unikornisok léteznek

És köztünk járnak. Vagyis lebegnek a vízen. Ha eleged volt már a lángos- fröccs- fagyi kombinációból, és egy kis pihenésre vágysz, pattanj fel az unikornisodra, és meg se állj meseország határáig.

5. Ami jöhet bárhol bármikor

Ha te is azok közé tartozol, akiknek a pizzához való viszonyuk már-már bűnös mértékeket ölt, és a kapcsolati státuszod: „eljegyezve a pizzával”, akkor ezt a nem éppen diétás ételt, vagyis úszógumit neked találták ki. Tudom, tudom, először csak egy szeletkét aztáán… én nem mondom el senkinek, ígérem, ez marad a mi kis nyári titkunk.

6. Partykirálylányoknak

Jön az este, és te még mindig a vízben pancsolsz? Ideje emelni a tétet. Ahogy a nap leszáll, úgy jönnek az egyre komolyabb italok. Mit szólsz egy Margaritahoz? Utána pedig irány a parti bár, és kezdődhet az ismerkedés. Mert tudod, az éjjel soha nem érhet véget.

7. A gyémántok és a lányok

Már Marilyn Monroe is megénekelte, hogy a gyémánt a lányok legjobb barátja, mi pedig nem vitatkozunk a dívával. Ember legyen a talpán az a pasi, aki ekkora gyémántot húz az ujjunkra. Addig is, amíg megtörténik, beérjük egy ilyen felfújható szépséggel.

8. A nyári kötelező

Évek óta topok, ruhák és sortok kötelező eleme. Valami, ami nagyon nyári, olyan, mint a jegeskávé, kihagyhatatlan. Egy pillanat alatt a trópusokon érezheted magad, ha egy ekkora ananászba csüccsensz bele.

9. A megszállott egészségtudatosoknak

Egy avokádó? Igen, egy avokádó! Ha a fenti felsorolástól csak a hajad fogtad, és a pizzák, fánkok és koktélok után máris öt kilóval érzed magad nehezebbnek, íme a jutalmad, hogy végigolvastad a cikket. Ha már a gondolattól is kiráz a hideg, hogy mennyi felesleges kalóriát vittél be a szervezetedbe idén nyáron, hát tessék, itt az egészséges életmód híveinek a megoldás. 

10. A személyes kedvenc

Az unikornis kislányoknak való. Az igazi királynők csikóhalon közlekednek.

Én már tudom melyiket választom idén nyáron.

Te?

Képek forrása: www.bigstockphoto.com

Szerző: Köles Hajnalka