Az 5 legromantikusabb randihelyszín Budapesten

Az 5 legromantikusabb randihelyszín Budapesten

Randihelyszín nyárimádóknak

Július közepén igazán itt van az ideje egy nyári flörtnek. Megérdemled, hogy egy kicsit kikapcsolj, ne a munkára koncentrálj, hanem izgatottan várd, mikor hív el randizni a kiszemelted! Ha párkapcsolatban vagy és szeretnéd felturbózni a romantikát köztetek, akkor adunk hozzá pár randihelyszín tippet, hol érdemes eltölteni néhány lopott szerelmes órát Budapesten!

  1. Rooftop bárok

Egy könnyed vacsora után vagy ha alapból csak munka után van időtök összefutni egy kis időre, mindenképpen telitalálatos randevú helyszín bármelyik budapesti rooftop. Gyönyörű kilátás, hangulatos zenék, naplemente- kellhet ennél több?

  1. Éjszakai fürdőzés a hotel tetején

Mi sem romantikusabb, mint kettesben elbújni a világ elől? A nyár legizgalmasabb lehetősége számotokra nincs is messze. Budapest egyik leghíresebb szállodájának tetején ugyanis van egy medence, ami rátok vár! Nem csak szállóvendégek, de betérő romantikázó párok is igénybe vehetik a medence adta lehetőségeket. Egy-egy pohár pezsgővel a kezetekben a város tetején romantikázni elég megnyerő!

  1. Római-part

Szívesen ejtőznétek a Balcsin, de nincs időtök elutazni a hétvégén? Hiányzik a hekk meg a lángos? Akkor irány a Római-part! Nem is gondolnád, hogy Budán találni egy olyan szuper helyet, ami a Balaton hangulatát csempészi bele a lelkünkbe. Belehuppanhattok egy napozószékbe, fröccsel a kezetekben és már rendelhetitek is a jól megérdemelt halacskákat!

  1. Kertmozi

Mozizni télen is lehet, de kertmozizni? Csak is nyáron! Egy pléd, kis nasi és irány bármelyik kertmozi. Talán még az is mindegy ilyenkor milyen filmet vetítenek, mert ez a program akárhonnan nézzük: egyszerűen romantikus. Összebújva nevethettek vagy félhettek és a film végén ha hátradőltök, talán még a csillagokat is tudjátok majd kémlelni.

  1. Kopaszi gát

Ha unod, hogy mindig csak a Margitszigetig juttok el, ami ráadásul tömve van pestiekkel és turistákkal is egyaránt, viszont szeretnél egy kicsit piknikezni: akkor rátok vár a Kopaszi-gát.

Kevésbé felkapottabb és zsúfolt hely, gyönyörűen kialakított sétáló és park résszel. A tollas és a frizbi mellett érdemes egy kis nasit is magatokkal vinnetek, mert valószínűleg egy-két óránál tovább fogtok kint időzni.

Szerző: Elek Dóraa

Képek forrása: www.bigstockphoto.com