Békülős kávé vagy békülős szex? Létezik?

Békülős kávé vagy békülős szex? Létezik?

A békülés kávé vagy a békülős szex békít ki jobban? Melyikre szavazol?

A békülős szex a párok életének egy elég kedvelt és jó kapcsolatépítő összetevője. Gyakran nem is kell semmit mondani a másiknak, csupán nekiesni, és lecsókolni róla minden ruhadarabot. A szavak helyett amúgy is a tettek beszélnek, szokták mondani, és mi más lehet beszédesebb, mint egy gyors bocsánatkérés a paplan alatt? Esetleg egy tökéletesen elkészített kávé?

Nem egyszer hallottam már, hogy az emberek bizony sérelmezik, ha nem tudod, hogyan isszák a kávéjukat. Legyen az egy munkatárs, a barátnőd vagy épp a partnered. “Még ezt sem tudod rólam?” – szól a kritika, hiszen ez egy alap dolog! Pont mint a születési dátumok és a névnap ismerete. Ha elfelejted a barátnőd születésnapját, Isten óvjon! És ha azt felejted el, hány cukorral issza a kávét?

Gyönyörrel a feszkó ellen, így lesz szent a béke

A békülős szex nagyon jó mód arra, hogy erotikává alakítsátok azt a feszültséget, indulatot, ami néhány perce még ott tombolt kettőtök között. A cél amúgy is az, hogy minél hamarabb megnyugodjanak a kedélyek, és tisztán gondolkodva álljatok neki újra a problémának, ami a vitát kiváltotta. Többen is nyilatkozták már azt, hogy a békülős szex után nagyobb vonzalmat éreztek, sőt jobban be is indította őket, mint egy megszokott lefekvés előtti aktus. A megszokás amúgy is elég libidócsökkentő tud lenni, még jó, hogy egy kis vita meg tudja fűszerezni a szexuális életet is.

A békülős szex magasabb szintre helyezi a kapcsolatot. Plusz előnye, hogy együtt léptek túl a stresszhelyzeten, együtt gyűritek magatok alá egymást, na meg a problémát. Természetesen vannak hisztis nők is, akik nem szeretik szexszel zárni a vitát. Na, ők azok, akik elkerülik a szexet, pedig szükségük lenne rá.

De mi van akkor, ha nincs lehetőség szexszel levezetni az indulatot? Akkor bizony más eszközökhöz kell nyúlni, hiszen nem eshettek egymásnak az utca kellős közepén, a boltok polcai között vagy a munkahelyen. Ezekre a szorult helyzetekre kínál megoldást a békülős kávé.

A kávé is nyugtatja az idegeket, visszaszorítja az indulatot

Ugye, milyen jól tud esni, ha a párod meglátogat a munkahelyeden egy kiadós vita után, és meglep a kedvenc kávéddal? Jó habos latte macchiato mézzel készítve, hiszen te így szereted. Ne mondd, hogy nem simogatná meg a kis lelked ez a kedves gesztus. Lehet, hogy soha nem pakolja el a szennyest maga után, ráadásul képes végigmászni a saras cipőjével az egész házon, miután felmostál, de legalább azt tudja, hogyan iszod a kávéd. Azért ez is valami! A figyelem jele.

Összességében a békülős kávé is egy jó megoldást jelenthet, de a békülős szexet, a túlfűtött erotikát és a gyönyört nem pótolja még egy mézzel késztett latte macchiato sem. A legjobb egyébként, ha a szexet követi a kávé, vagy fordítva, hogy tuti legyen a béke. Amikor pedig nincs lehetőséged foggal leszaggatni a párodról a ruhát, jöhet előételnek a békülős kávé. Hisz, hogy nézne már ki egy bugyiszaggató jelenet az utcán?

Képek forrása: www.bigstockphoto.com

Szerző: Írók között