CELEBEK LUXUSBAN – A DESIGNER VÁLASZT?

celebek

CELEBEK LUXUSBAN – A DESIGNER VÁLASZT?

KI DÖNTI EL, MIT HORDANAK A CELEBEK?

Szépek, híresek és csinosak. Éppen ezért tökéletes reklámarcai a divattervezőknek, akik saját kollekciójukat promotálják a celebek öltöztetésével. Mindkét fél számára nyerő üzlet, hiszen a divattervező a média által felkapott celebritás felruházásával még nagyobb ismertségre tesz szert, a híresség pedig válogathat a gardróbszekrényből nyakába zúduló világmárkák közül. De nézzük, melyik divatház melyik híresség mellett tette le ideiglenesen voksát, hiszen mint ahogy a divat maga, úgy természetesen a promóció is változó.

celebek

by Igor Ovsyannykov – unsplash.com

#VALENTINO

Valentino egy igazán feminin, modern brand ma már, így nem meglepő, hogy az igézően kék és barna szemű Kate Bosworth nagy rajongója a divatháznak. Valentino a ’60-as évek után hirtelen tört be a divatvilágba, így még inkább emeli fényét, hogy meg tudta tartani hírnevét a mai harmincas korosztály köreiben is. Nem hiába, hiszen Valentino öreg róka a szakmában, az összes trükk a zsebében csücsül. Elhivatott követői között nem kisebb nevek, mint a kifutók felperzselői, a valaha volt legdögösebb modellek, Eva Herzigova, Claudia Schiffer és Naomi Campbell állnak, akik már bőven bizonyítottak a világnak, így talán mi is biztosak lehetünk választásukban.

#ARMANI

A követők névsora végtelen, ha Giorgio Armaniról van szó. Népszerűségét nemcsak a rekordokat döngető 1,5 – 2,0 milliárd dolláros profit, de a mögötte felsorakozó hírességek névsora is igazolja. Nem véletlen, hogy Lady Gaga világkörüli turnéjának kosztümjei is Armani kézjegyét viselik, hiszen mint ahogy a sztárokat, úgy az énekesnőt is lenyűgözi, ahogy a divattervező kreációiban megnyerő módon képes sokkal ötvözni a glamourt.

#TOM FORD

Az egymás iránt érzett feltétel nélküli csodálat, ami jellemzi Tom Ford és Julianne Moore kapcsolatát. A színésznő amikor csak teheti, minden alkalomra a designer kreációiból választ, Ford pedig a színésznőt favorizálta, amikor felkérte, hogy csillogó sztárja legyen első, „A Single Man” című romantikus filmjének. Mint a Gucci egykori tervezőjét, mi is párás szemmel csodáljuk Tom Fordot, ahogy divattervezőként és filmrendezőként egyaránt helytáll, folyamatosan két lépéssel mások előtt járva.

#CHRISTIAN LOUBOUTIN

Egy olyan celebritást sem ismerünk, aki ne érezne mérhetetlen vad vágyat, hogy büszke birtokosa legyen egy pár mesés Louboutinnak. Mind közül a vörös talpú topánok talán legnagyobb hódolója mégis Jennifer Lopez. De vajon ő ugyanazt a sztorit hallotta a tervezőtől a vörös talpakat illetően, mint mi?

#OSCAR DE LA RENTA

A tervező klasszikus glamour kreációi tökéletesen illenek a vörös szőnyeghez. Bár az egész a ’60-as években kezdődött, amikor Jacqueline Kennedy-t megválasztották a világ legjobban öltözött nőjének, ma már Oprah Winfrey is gyakran emlegeti, mennyire imádja mikor Oscar (!) öltözteti őt fel televíziós show műsoraihoz. Oscar De La Rentat életműdíjjal jutalmazta a Council of Fashion Designers of Amerika (CFDA), ismét megerősítve ezzel, ki is a legjobb.

#ALEXANDER WANG

Úgy tűnik, minden luxus divattervezőnek szüksége van egy ünnepelt múzsára. Talán ez az, amiért Alexander Wang választása Zoe Kravitzra esett. Az érzés kölcsönös, Zoe teljesen oda-Wan(g) a taiwani felmenőkkel büszkélkedő, mindössze 30 éves fiatal divattervező kreációiért! Sokan állítják, Wang egyike azon tehetséges designereknek, akik kezükben tartják a divatvilág jövőjének kulcsát.

byJazmin Quaynor – unsplash.com

Szerző: Eat, Move & Smile

Kiemelt Fotó:  by freestocks.org – unsplash.com

 

Hello Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk, annak szívből örülök! Ha szívesen felhasználnád, kérlek, tedd azt jogszerűen. Mit is jelent mindez? A cikk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, miszerint annak bármiféle felhasználásához a szerző, vagyis az én írásbeli engedélyem szükséges. Tegyük szebbé a világot! Köszönöm, hogy jó fej vagy!