CELEBEK LUXUSBAN – A DESIGNER VÁLASZT?

celebek

CELEBEK LUXUSBAN – A DESIGNER VÁLASZT?

KI DÖNTI EL, MIT HORDANAK A CELEBEK?

Szépek, híresek és csinosak. Éppen ezért tökéletes reklámarcai a divattervezőknek, akik saját kollekciójukat promotálják a celebek öltöztetésével. Mindkét fél számára nyerő üzlet, hiszen a divattervező a média által felkapott celebritás felruházásával még nagyobb ismertségre tesz szert, a híresség pedig válogathat a gardróbszekrényből nyakába zúduló világmárkák közül. De nézzük, melyik divatház melyik híresség mellett tette le ideiglenesen voksát, hiszen mint ahogy a divat maga, úgy természetesen a promóció is változó.

celebek

by Igor Ovsyannykov – unsplash.com

#VALENTINO

Valentino egy igazán feminin, modern brand ma már, így nem meglepő, hogy az igézően kék és barna szemű Kate Bosworth nagy rajongója a divatháznak. Valentino a ’60-as évek után hirtelen tört be a divatvilágba, így még inkább emeli fényét, hogy meg tudta tartani hírnevét a mai harmincas korosztály köreiben is. Nem hiába, hiszen Valentino öreg róka a szakmában, az összes trükk a zsebében csücsül. Elhivatott követői között nem kisebb nevek, mint a kifutók felperzselői, a valaha volt legdögösebb modellek, Eva Herzigova, Claudia Schiffer és Naomi Campbell állnak, akik már bőven bizonyítottak a világnak, így talán mi is biztosak lehetünk választásukban.

#ARMANI

A követők névsora végtelen, ha Giorgio Armaniról van szó. Népszerűségét nemcsak a rekordokat döngető 1,5 – 2,0 milliárd dolláros profit, de a mögötte felsorakozó hírességek névsora is igazolja. Nem véletlen, hogy Lady Gaga világkörüli turnéjának kosztümjei is Armani kézjegyét viselik, hiszen mint ahogy a sztárokat, úgy az énekesnőt is lenyűgözi, ahogy a divattervező kreációiban megnyerő módon képes sokkal ötvözni a glamourt.

#TOM FORD

Az egymás iránt érzett feltétel nélküli csodálat, ami jellemzi Tom Ford és Julianne Moore kapcsolatát. A színésznő amikor csak teheti, minden alkalomra a designer kreációiból választ, Ford pedig a színésznőt favorizálta, amikor felkérte, hogy csillogó sztárja legyen első, „A Single Man” című romantikus filmjének. Mint a Gucci egykori tervezőjét, mi is párás szemmel csodáljuk Tom Fordot, ahogy divattervezőként és filmrendezőként egyaránt helytáll, folyamatosan két lépéssel mások előtt járva.

#CHRISTIAN LOUBOUTIN

Egy olyan celebritást sem ismerünk, aki ne érezne mérhetetlen vad vágyat, hogy büszke birtokosa legyen egy pár mesés Louboutinnak. Mind közül a vörös talpú topánok talán legnagyobb hódolója mégis Jennifer Lopez. De vajon ő ugyanazt a sztorit hallotta a tervezőtől a vörös talpakat illetően, mint mi?

#OSCAR DE LA RENTA

A tervező klasszikus glamour kreációi tökéletesen illenek a vörös szőnyeghez. Bár az egész a ’60-as években kezdődött, amikor Jacqueline Kennedy-t megválasztották a világ legjobban öltözött nőjének, ma már Oprah Winfrey is gyakran emlegeti, mennyire imádja mikor Oscar (!) öltözteti őt fel televíziós show műsoraihoz. Oscar De La Rentat életműdíjjal jutalmazta a Council of Fashion Designers of Amerika (CFDA), ismét megerősítve ezzel, ki is a legjobb.

#ALEXANDER WANG

Úgy tűnik, minden luxus divattervezőnek szüksége van egy ünnepelt múzsára. Talán ez az, amiért Alexander Wang választása Zoe Kravitzra esett. Az érzés kölcsönös, Zoe teljesen oda-Wan(g) a taiwani felmenőkkel büszkélkedő, mindössze 30 éves fiatal divattervező kreációiért! Sokan állítják, Wang egyike azon tehetséges designereknek, akik kezükben tartják a divatvilág jövőjének kulcsát.

byJazmin Quaynor – unsplash.com

Szerző: Eat, Move & Smile

Kiemelt Fotó:  by freestocks.org – unsplash.com

 

Hello Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk, annak szívből örülök! Ha szívesen felhasználnád, kérlek, tedd azt jogszerűen. Mit is jelent mindez? A cikk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, miszerint annak bármiféle felhasználásához a szerző, vagyis az én írásbeli engedélyem szükséges. Tegyük szebbé a világot! Köszönöm, hogy jó fej vagy!Google Analytics-et használunk

Elfogadod, hogy az oldal Google Analytics követőkódot használ? Amennyiben igen, úgy bővebb tájékoztatást kapunk olvasási szokásaidról, ami még nagyobb kihívást jelent számunkra, hogy izgalmas témákról írjunk. Ha nem járulsz hozzá, az sem gond, hiszen továbbra is ugyanúgy olvashatod kedvenceidet.