Csak a NAPSZEMÜVEGET hagyd magadon!

Csak a NAPSZEMÜVEGET hagyd magadon!

Találd meg a napszemüveget, ami meztelenül is öltöztet!

Nekünk, nőknek minden nyár azzal kezdődik, hogy megpróbáljuk a legjobb napszemüveget felkutatni. Sok kritériumnak kell megfelelnie egy tökéletes napszemüvegnek, hiszen jobb esetben egész nyáron azt fogjuk viselni. Nem mindegy, milyen a színe, a formája és a mérete, és természetesen a trendet is szeretnénk követni. Lássuk, milyen napszemüveggel nem lőhetünk mellé.

Amint beköszönt a nyár, azonnal megrohamozom a napszemüveg árusokat, és eszeveszetten próbálgatom a különféle kereteket. Borzalmasan nehéz ráakadni a tökéletes darabra, de szerencsére az idei trend majdnem minden nőnek tartogat mentőövet. Utánajártam, 2017-ben mely napszemüvegek a legdivatosabbak, és felpróbáltam legalább háromszáz keretet. Jelentem, megvan a nyertes és néhány jó kávézót is felfedeztem válogatás közben! Megtudtam, hogy talán mégsem tepsi, lufi vagy hűtőgép formájú a fejem, lehetséges, hogy csak túlságosan kukacoskodó voltam válogatás közben. Nektek melyik keret a kedvencetek idén?

Passzoljon a szettedhez!

Az első, és legfontosabb szempont, hogy a napszemüveg passzoljon a szettedhez. Mindegy, hogy milyen színű vagy formájú darabot választasz, egy megfelelő napszemüveg kiemeli az arcvonásaidat, és szebbé teszi a mosolyodat. Egy szívecske formájú kerettel még a villamosra várakozó utasokat is felvidíthatod reggel! Egy randira mindenképpen csábító darabot válassz, így a flörtölés is könnyen megy majd. Ha több napszemüveget tartasz otthon, akár a hét minden napjára jut egy őszinte napszemüveg mosoly!

Pilóta a láthatáron!

Valljuk be, amint megpillantottuk Tom Cruise-t a Top Gunban, abban a totálisan szexi pilótaszemüvegben, azóta ki sem tudjuk verni a fejünkből ezt a napszemüveget. Férfiaknak és nőknek egyaránt jól áll a keret, ami remekül passzolhat egy irodai outfithez, de egy apró bikinihez is. Amikor Carrie Bradshaw talpig fehérben megvillantotta a mosolyát egy aranyszínű darabban, menthetetlenül beleszerettünk a világ összes pilótaszemüvegébe. Akárcsak egy hűsítő jegeskávéba a Balaton partján.

Válassz színes lencsét!

Idén talán az legtrendibb, ha színes lencsén keresztül nézzük a világot. A nyári fesztiválokhoz keresve sem találhatnánk mókásabb darabot, és plusz pont, hogy a laza hajfonatokat is remekül kiemeli egy-egy ilyen napszemüveg. Ha egyet kipróbálunk, azután szinte garantált, hogy a szivárvány összes árnyalatából betárazunk belőlük otthonra. Esős nyári napokon mi sem lehet szebb, mintha narancssárgában látjuk a világot? Talán csak egy méretes kávéscsésze, rengeteg habos kávéval.

Díszeket mindenhova!

Néhány éve, amikor még a szigorúan letisztult, egyszerű napszemüvegek voltak divatban, el sem tudtuk volna képzelni, hogy egyszer mást is hordunk majd. Most azonban azokat a darabokat vadásszuk, amelynek a kerete gazdagon van díszítve csillogó kövekkel, virágokkal vagy márványmintával. Hiába, a divat napról napra változik, formálódik, sosem unalmas. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint egy virágmintás John Lennon szemüveg!

 Szexis cicaszemek

Már nem csak a szemhéjtussal készíthetünk szépséges cicaszemeket, ennél sokkal gyorsabb módja is van annak, hogy szexi megjelenést kölcsönözzünk magunknak. Mi sem egyszerűbb, mint egy olyan napszemüveg választása, amivel vadóc amazonná változhatunk. A merészebbek kombinálhatják a keretet egy színes lencsével, így garantált a dögös megjelenés.

A 2017-es napszemüvegtrend annyira szexis és bevállalós, hogy akár ruha nélkül is bátran viselhetnénk egy-egy darabot, akkor is ragyognánk benne. Nincs olyan kiegészítő, ami jobban öltöztetne minket, mint egy divatos napszemüveg. Vagy mégis? Talán csak egy gyönyörű latte, amely a csábítás fellegvára.

Szerző: Kristóf Eszter/napikincsek.blogspot.hu

Képek forrása: www.bigstockphoto.com