ELVIS PRESLEY és a szellemekkel suttogók

elvis

ELVIS PRESLEY és a szellemekkel suttogók

Elvis szelleme kávét rendel elvitelre?

Szellemeket látok. Érzem a fagyos kezüket a nyakamon, és látom a szomorú tekintetüket. De nem nagy kunszt. Bárkiből lehet Melinda Gordon. Nem kell hozzá született képesség, vagy hogy éveken át trenírozd magad mindenféle spirituális gyakorlattal. Elég, ha sok kávét iszol. Komolyan. Immáron tudományosan bizonyított, hogyha elég kávé kerül a kis szervezetedbe, szellemeket láthatsz, mint én a saját kis privát szeánszunkon, ahol maga Elvis Presley volt a sztár-szellem. Lehet, Melinda „áldásának” alapja is egy jó fekete…
CSAK NEM TE IS?!

Üdv a klubban! Ha szerény személyed is gyakran hallja megmagyarázhatatlan lépések zaját, hogy suttognak hozzá, sőt mi több, nem egyszer látott már furcsa ködfoszlányokat és áttetsző emberi alakokat, lepedőben járó Caspereket, akkor igen, meglehet, hogy magad is szellemeket látsz! Ám az is lehet, hogy csak brutál nagy a koffein a véredben!

 

 

SZELLEMES TANULMÁNY

Egy nagyon furcsa, ugyanakkor elgondolkodtató tanulmány jelent meg arról, hogyha elég kávét iszunk, akkor szellemeket láthatunk. Az Egyesült Királyságban a Durham Egyetem szakijai arra jutottak, hogy a fokozott koffeinbevitel vizuális és hallási hallucinációkhoz is vezethet. Magyarán finoman szólva is gúnyt űzhetnek belőled az érzékszerveid. Na már most, ha az a sanda gyanúd támad, hogy szellemeket látsz, vagy érzékelni vélsz az otthonodban, mérj egy vérnyomást, gondold át, aznap mennyi kávét ittál, és ha esetleg te is találsz némi összefüggést a kávéfogyasztásod és a szellemlátásod között, akkor lehet ideje lenne leállnod a szerrel! Ha megteszed, és annak hatására eltűnnek, akkor elhiheted, nem az időszakos szellemjárás ért véget.

Ellenben, ha csak napi egy-két kávé a betevőd – és persze nem literszámban – esetleg egyáltalán nem vagy a kávé élvezője – de akkor mit csinálsz ezen az oldalon? – akkor viszont kezdhetsz aggódni, mert abban az esetben tényleg szellemeket látsz. Gratu!

 

 

IDÉZZÜNK SZELLEMET!

Bennem egy világot tört össze ez a tanulmány. Ugyanis a tavalyi Halloween partin az a királyságos ötletem támadt a kedves vendégekkel, hogy idézzünk szellemet. Mivel éjfélre járt, kellett pár fekete a bagázsnak, hogy a nagy koncentrálásba bele ne horkoljunk.

Miután megtörtént a vérfrissítés, nekiláttunk a műveletnek. Ahogy a nagykönyvben is meg vagyon írva, meggyújtottuk a 13 fehér gyertyát, és zsályával kezdtünk füstölni, hogy reményeink szerint valami jó lelket idézzünk meg, nem ám Néró vagy Adolf ugorjon be véletlenül hozzánk. Még a padlót is felszórtuk köralakban sóval – a házigazda, vagyis az én legnagyobb örömömre, hogy legyen mit takarítanom – hogy tutira védve legyünk a gonoszság elől.

Megtörtént a lámpaoltás, ott ültünk a dohányzóasztalból rögtönzött oltárunk előtt, szorosan és izzadva fogtuk egymás kacsóját. A gyakorlott szellemidéző, avagy Fekete Özvegynek öltözött vendég megszólította a szellemvilágot, hogy legyenek szívesek megnyitni előttünk világukat. Illetve biztosította őket arról, hogy abszolút békések a szándékaink és csak szeretnénk szót váltani velük. Legalábbis az egyikükkel.

ELVIS PRESLEY, GYERE ELŐ!

Következett a közös kántálós rész, és mivel jobb híján nem jutott más az eszünkbe, így szólt: „Elvis Presley szelleme gyere elő, hívunk téged, jelenj meg!”

A fene se tudja meddig kántáltunk, de totál beleéltünk magunkat, úgy hangzottunk, mintha egy csapat zombi lennénk, borsódzott is a hátam rendesen. Egy idő után abbahagytuk és kíváncsian néztünk a szeánszvezetőre, aki arra kérte Elvist, ha jelen van, adjon jelet.

Komolyan mondom, egy pillanat erejéig látni véltem a mindenki által ismert fehér fellépő ruhájában, ahogy a szoba ajtójánál áll és mosolyog. Azzal egy időben megremegetett az egész asztal és ezen a ponton volt az, hogy mind a heten úgy ugrottunk fel sikítva, mintha tűt szúrtak volna a fenekünkbe és a lakás minden létező pontjára szétszéledtünk.

 

Azonnal megkezdődött a találgatás, hogy egyikünk csalt és megremegtette az asztalt, míg más Elvisre vasalta a dolgot. A múmiának öltözött barátunk esküdni mert arra, hogy hallotta a hangját, míg a vámpír váltig állította, hogy a Jailhouse Rock-ot hallotta. Engem szerencsére, a halott menyasszonyt nem kérdeztek, nem vallottam volna be, hogy én még láttam is.

Erre tessék, fél év után kiderül, hogy Elvis, a KIRÁLY, a koffeinnek köszönhető?! Időközben pedig kezdtem örülni, hogy szellemeket látok, mert gyakran, mikor felöntöttem a garatra – persze kávéval – furcsa árnyszerű alakokat véltem látni.

Egyébként a mai napig furcsállok valamit… Oké, ha csak a kávé miatt láttam Elvist, de vajon aznap a falon a tükör mégis mitől repedt meg? A sikolyunktól, vagy Elvis zúzta be?A többiek megesküdtek, hogy nem törték össze. De akkor… Hogy?

Azért ne szontyolodjunk el mi szellemhívők annyira, hogy elmenjen a kedvünk a különleges képességű emberekben való hittől, vagy hogy a saját képességeinkben kételkedjünk. Én hiszek nektek! Az igazság meg úgyis odaát van… vagy a sarki presszóban.

Forrás / Fotó: Cover Photo by Toa Heftiba on Unsplash