Essence Shine Last & Go! | A tökéletes körömlakk

körömlakk

Essence Shine Last & Go! | A tökéletes körömlakk

Úgy gondoltam, hogy a tavasz, és a szezon új szépségápolási termékei meghozták az ihletet egy új beauty bejegyzéshez. Főleg, hogy szerintem ilyenkor minden márka elragadóbbnál – elragadóbb csomagolású, illatú és témájú kollekciókkal drukkol elő. Nem volt ez másképp az Essence márkánál sem, hiszen egy csodás és csupa-csajos körömlakk kollekciót kreáltak számunkra, amelyek tökéletesek lehetnek az otthoni lakkozásra, manikűrre.

Ez a körömlakk kollekció egyébként a Dmben kaphatók!

Nem szaporítva a szót, lássuk, hogy mit tapasztaltam!:)

körömlakk

Még mielőtt mesélnék kijelenteném, hogy nem vagyok egy körömlakk zseni. Elég nehezen bánok velük, sőt kifejezetten ügyetlenül kezelem őket. Így nálam ez a procedúra mindig is nagy mumus volt.

Az Essence lakkok közül 3 tavaszi színt választottam ki magamnak: a pasztell kék / Everybody Say Yeah (42) a gyöngyház – hatású púder rózsaszín / Frosted Kiss (06) és az igazán rikító Legally Pink / (13) árnyalatot.

Már a megújult csomagolások miatt is extrán tetszettek ezek a lakkok, hiszen most egy új designban kaphattuk meg őket, így ha ehet ilyet mondani így még cukibbak, kecsegtetőbbek.

körömlakk

Amikor fény derült arra, hogy mit is tudnak valójában; alig akartam hinni a szememnek. Ezek a körömlakkok nagyban megsegítik az olyan ügyetlen manikűrösök beauty perceit mint Én. Ahogy azt már a nevükből is sejthetjük, olyanok, mintha gél-lakkok lennének, így extrán fényesek, talán még fedőlakk sem szükséges rájuk ( Ahogy Én tapasztaltam 🙂 ). A terméken azt írják quick-dry; és tényleg, meglepően hamar száradt meg a körmömre felvitt réteg, szépen és egyenletesen.

körömlakk

körömlakk

Körülbelül egy hétig úgy éreztem, mintha éppen friss lenne a manikűröm!:)

Szerintem a körömlakkozás egy kicsit minden nő számára macerás folyamat, és nehéz megtalálni a számunkra megfelelő típusú terméket. Viszont az ápolt és nőies kéz, sokunk száméra fontos, a trendekről pedig nem is beszélve!:)

Rendkívül élénkek ,és tartósak is voltak, hiszen Nekem a szokványos körömlakkokhoz képest jelentősen hosszabb ideig bírták a strapát: Nem peregtek, vagy koptak le, még csak be sem repedeztek. Számomra még mindenképpen nagy pipát jelentett a lakk állaga; és az, hogy milyen könnyedén fel tudjuk vinni a körmünkre.

Azt hiszem egyértelmű, hogy ezt a terméket csak ajánlani tudom és én tényleg úgy gondolom, hogy a Shine Last & Go! kollekció az egyik legpraktikusabb és legjobb választás volt a beauty termékek közül.

Remélem tetszettek Nektek ezek a kis ,,beauty pillanatok”, és szívesen olvastok Tőlem ilyeneket máskor is!

A közeljövőben tervezek minél több ilyesfajta bejegyzést elkészíteni a számotokra!

 

További cikkekért keress meg alábbi elérhetőségeimen

Facebook: https://www.facebook.com/fanniroka99/ 

Instagram:  https://www.instagram.com/_fannysworld_/  

Blog: https://fannysworldblog.blogspot.com/