Fergeteges nyári KÁVÉ-bakancslista

Fergeteges nyári KÁVÉ-bakancslista

Pipáld velünk a nyári bakancslista pontjaidat!

Tegyük a szívünkre a kezünket, és valljuk be: listát írni elég jó, de kipipálni a listapontokat –főleg, ha ezek bakancslista pontok!-, még ennél is szuperebb! Gondoljunk csak arra az érzésre, amit a pipálás nyújt: öröm, elégedettség, büszkeség. Papírra vetettük, megvalósítottuk, lefényképeztük, megosztottuk, örömködtünk, és végül kipipáltuk. Ti is érzitek ezt a bizsergető érzést? Mi lenne, ha azt mondanám, megalkottuk az idei nyári Kávé bakancslistáját, rajta csupa-csupa olyan ponttal, amit öröm lesz majd kipipálni? Tartsatok velünk, és tegyük felejthetetlenné a nyarat!

1. Készíts Pinterest és Instagram-szerű jegeskávés csodát!

 

Minden reggeledet a kotyogós kávéfőződdel kezded? Vagy instant kávé hívő vagy? Esetleg a reggeli kávét az irodai szmötyilötty jelenti? Idén nyáron próbáld ki az ízesített jegeskávé variációinkat! Egy tikkasztó nyári napon öröm lesz az önjutalmazás egy jeges csodával!

2. Irány egy olyan szuper koncert…

… ami a komfortzónádon kívül van! Olyan zenére bulizni, ami minden egyes nap a lejátszódban pörög, egyszerű. Na de egy olyan koncerten ugrálni, táncolni, és fülig érő szájjal mosolyogni, ami a komfortzónád közelében sincs? Na az az igazi bakancslista-pont! Rockzenét szerető lányként egyszercsak egy Wellhello koncerten találtam magam, és tíz másodpercig zavarban is voltam. Az első dal felcsendülése után egy Bambival a kezemben aztán rájöttem, a komfortzónámon kívül elkezdődött a nyár.

3. Szállj fel egy buszra/vonatra, ami éppen akkor indul valahova

Nyár, szabadság, bulik, flörtök, ismeretlen ismerősök, új tájak, új ismerősök,új helyek. Ha egy szabadnapodon azon gondolkodsz mégis mit csinálj, irány a legközelebbi állomás, és utazz. Legyél egy napra turista, és fedezd fel az ismeretlent. A fényképezőgépedet ne hagyd otthon, és ha készül pár Insta gyanús kép, használd a #kaveutazas hashtaget, hogy lássuk egymás képeit! 🙂

4. Szervezz tematikus partit

Van kerted? Szuper! Nincs? Ne aggódj, egy tematikus parti a lakásban is jó móka. A témák sora végtelen, jöhetnek a kávés, a Harry Potteres, a mozis, a cirkuszos ötletek. Jöhetnek a színes papírpoharak, az apró sütifalatkák –a fahéjgolyót már kóstoltátok? Is-te-ni!-, a kandiscukros limonádék, a rozéfröccsök, a társasjáték csaták. Elő az Activityvel és a rajztáblákkal. Haladóknak ajánljuk a színes Twistert. A Twister színes köreire nyomjatok ételfestékkel színezett borotvahabot, és kezdődhet is a móka.

5. Hennát a testnek és a léleknek

Tetszenek a tetoválások, de te sem szereted, ha egy tűvel bökdösnek? Akkor a henna a legjobb megoldás. Indiai boltokban könnyen beszerezhető a festék, a neten pedig millió és egy sablont találunk a testdíszítésre. Az igazi kávéfüggőknek természetesen kötelező kávés tetoválást készíteniük. Ha a hennát túl nagy falatnak érzed, szerezz be néhány lemosható tetoválást, és viseld őket ékszerként.

+1 Piknikes csillagles

Ha nyár, akkor csillaghullás. Rántsd össze a barátaidat, szerelkezzetek fel egy puha kockás pléddel és elemózsiával, és várjátok egy rozéfröccsel a hullócsillagokat. Ne felejtsetek el kívánni, ha a Perseidák meteorraj éppen a fejetek felett húz el.

Szező: http://szelencetitkok.blogspot.hu/, www.facebook.com/szelencetitkok/

Képek forrása: www.bigstockphoto.com
Szerző: Mezei Ágnes Hanna