Forró vágyak, tüzes konyhapult

forró

Forró vágyak, tüzes konyhapult

Piszkos reggeli randi

 

forró, ahogy lecsókolja a tejhabot a szád széléről…”

Olyan édes, a csoki és az áfonya tisztán kiérezhető. “Miért csinálja ezt, miért hoz ennyire lázba?” Nem akarod, hogy véget érjen. Olyan forró, ahogy csókol, a buja vágyaid felébrednek és teljesen átjárják a tested. Tudod, hogy kell neked ez a pasi, kell belőle még egy kicsi, nem fejeződhet be egy egyszerű kis „szájra puszival”. Amúgy is mi ez az egész, hogy szinte lenyalja a szád kora reggel, de a kávézóban még alig akart észrevenni. De talán pont ez teszi olyan forrón izgalmassá és most talán mindent megtehetsz. Szabadon engedheted a piszkos kis fantáziád és úgy játszadozhatsz ezzel az ismeretlen „Dobozos Idegennel”, hogy te legyél most a világ közepe. Egyszer már megkaphatnád, amire titkon vágysz…

Ahogy elveszi a száját az ajkaidról, már szinte hiányzik is. Megfordul és elindul, hogy elkészítse magának az újabb kávécsodát.

Meddig még?

Mintha ez teljesen természetesen jönne belőled (pedig a szorongásod sosem volt ekkora), hangtalanul utána lépdelsz és pimaszul rácsapsz a kemény feszes fenekére. Megállsz mögötte és várod a reakciót, hogy ezt most elcseszted, vagy tényleg lehet ebből valami. Oldalról látod a félmosolyt az arcán, hogy tetszik neki. Megfordul, és kíváncsi tekintettel kérdi: “Ilyen pimasz vagy?” – és felvonja az egyik szemöldökét.

 

Zavarodban nem mersz ránézni, a mutatóujjaddal belenyúlsz a csokiszószba. Csábos tekintettel odafordulsz, mélyen belenézel a szemébe, és buja vadsággal lenyalod az ujjadról a csokit. Minden porcikád készen áll, hogy történjen bármi, te átadod a pillanatnyi hangulatnak a döntést, hogy mi lesz. “Áhhh, teljesen beindítasz…”

Átlépi a köztetek lévő űrt és megragadja a nyakad. Kissé habozik, hogy belemenjen-e a játékba, de az érzései legyőzik a gondolatait egy pillanat alatt. Vadul csókol és simogatni kezd.

Rámarkolsz mindkét kezeddel a seggére, és egyre hevesebben húzod közel magadhoz. Annyira kívánod, hogy teljesen benedvesedsz. Csókja még mindig édes és iszonyúan jó és forró mint a tűz. Keze bekúszik a blúzod alá és körülöleli a nyakadat. Majd lejjebb kalandozik és benyúl a nadrágodba hátulról, és már-már eléri… Az ujjbegyei a tangád felületét simogatják. Csak az választ el tőle.

Leveszed a pólóját, hogy érezd azokat az izmokat. Folyton összeér a nyelvetek, el sem engeditek egymást egy pillanatra sem. Szinte letépi a blúzt rólad, egy könnyed mozdulattal kikapcsolja a melltartód és ujjai rásimulnak a melleidre. Hevesen, de gyengéden izgatja a bimbóidat, melyek teljesen megduzzadtak. Érzed, hogy magáévá akar tenni és végigjárja minden porcikádat, mielőtt beérik a pillanat. Azt mondja, már szinte parancsolóan:

Vegyél le mindent!

 

Alig vártad, hogy hozzád szóljon még egyszer. Olyan szexi orgánuma van, hogy semmilyen kérésnek nem tudnál ellenállni. Gyorsan leveszed a nadrágot és a selyem tangát. Türelmetlenül várod a következő lépését. Letérdel eléd, kezeit finoman felvezeti a vádlidtól a popsidig, rád néz, és azt mondja: “Gyönyörű vagy!”

Ad egy érzéki, puha, forró csókot a szeméremdombodra. Körülfonja a derekadon a karját, felrak meztelenül a pultra és széttárja a lábaidat. Végigcsókolja a tested a nyakadtól és óvatosan beleharap a csípődbe. Kéjesen felnyögsz, és nem sok kell hozzá, hogy elélvezz. Végigvezeti a nyelvét a puncid teljes területén, mintha csak megrajzolná. Elveszel a gyönyörben. Minden sejted felélénkül. A tested megfeszül, hátrahajlik a hátad, és egyre szaporábban kapkodod a levegőt. Amikor már épp elérnél a csúcsra, teljesen lelassít. Ezzel még jobban beindítja az érzékeidet.

Hangosan nyögsz és beleremeg az egész tested a kirobbanó pillanatba…

Forrás / Fotó: Cover Photo by ian dooley on Unsplash