Hogyan flörtölj egy kávé mellett?

flörtölj

Hogyan flörtölj egy kávé mellett?

Épp csak beülsz meginni egy forró feketét, kis felüdülésre vágysz a nap folyamán. Mikor megkapod a kávéd, boldogsággal tölt el, hogy ez mind a tiéd lehet és gyönyörűvé varázsolja ezeket a perceket a kávé, a csoda. De ahogy belekortyolsz… a szádhoz ér a csésze hűvös kemény anyaga, a szád kéjesen rátapad a szélére, és a vágyad, ahogy teljesül, hogy a forró nedű eléri a nyelvedet egy pillanatra becsukod a szemed és érzed ahogy lecsorog a torkodon… Egy picit kipillantasz a kis világodból és észreveszed, hogy egy helyes arc ott két asztallal arrébb épp észrevette, ahogy beleéled magad az első korty kávédba

Elkezd jobban dobogni a szíved és csak kavarognak a gondolataid, hogy ebből vajon mi lesz… A véred felmelegíti az arcod, majd végigfut rajta a hideg. Érzed a pillantása mélységét, ahogy elkapott egy kis részt belőled, amikor azt gondoltad, hogy ez csak a tiéd… Jól esik, hogy ilyen pimaszul kifigyelt, és tetszik. Olyan helyesen húzta vissza a pillantását, hogy ha rágondolsz, hogy mire gondolhatott közben… De most…?

Visszanézel rá, de csak óvatosan, hogy a pillantásod sejtelmesen legyen csábító és ne túl feltűnő. Érzed, hogy a hely megtelt valami furcsa érzéssel és elkezdesz borzongani, és nem akarod abbahagyni. A pasi telefonozik, de szinte nem tud megülni egy helyben, folyton csak mocorog, és ide-oda kitekint a telefonjából.

Ahogy iszod a kávét és te is előveszed az egyik okos kütyüdet, a mutatóujjaddal végig simítod az ajkaidat és félve beleharapsz kicsit. Úgy, hogy épp őt nézed, és arra gondolsz, vajon milyen lehet, mi a keresztneve, tetszel-e neki, hogy ezt az egészet érzi-e ő is, vagy 2 perc múlva nem is emlékszik rád, vagy nyomot hagysz a lelkében és keresi majd az arcod az utcán?

Látszik, hogy csak lefoglalja magát a telefonnal, böngészget és olvasgat, de semmi egyéb. Az arca barátságos, a haja kissé kócos, van egy kis borostája, de nem túlzottan, a kezén duzzadnak az erek, ami nagyon szexissé teszi, ahogy az erős férfias keze a kis apró vékony telefont érinti. Lassan elfogy a kávéd és nem tudod mit csinálj, mert a szíved majd kiugrik, annyira izgalomba hozott és az utolsó korty hirtelen leszalad a torkodon és egy kis hab, mintha maradt volna még a szádon. Még sosem csináltál ilyet, de ezt még be kell dobnod, mert nincs vesztenivalód, maximum nem keresi majd az arcod az utcán. Így odanézel és érzéki egyenességgel belenézel a szemébe, kicsit elmosolyodsz, és a nyelveddel kinyalod a szád sarkából a habot, majd megint megharapod az ajkad mert zavarban vagy, hogy ilyen nyíltan merted ezt megcsinálni.

Jobban ver a szíved és hőség fut át rajtad.

Talán menned kéne. Megrémülsz az ismeretlentől. Minek nézhet? Egy könnyűvérű fruskának, aki pasikat szed fel a sarki kávézóban? De eszedbe jut az egyik kedvenc sorozatod, amiben a nő szabadszelleműen éli a maga módján az életét. Bár megítélik, ő mégis kiáll magáért és boldog. Ahogy belegondolsz, miért ne tehetnéd meg ezt te is, hogy felvállalod önmagad és szórakozol kicsit?

A kávéd elfogyott és érzed, ebből ma már biztos nem lesz több. Felállsz az asztaltól és ahogy megfordulsz, látod hogy figyel. Lassan kezdesz felöltözni hogy hagyj időt neki, hogy bátorságot tudjon venni, ha akar. Látod hogy figyel, oda-oda pillant. Így mikor kész vagy és épp kifordulnál, kedvesen rámosolyogsz, majd elköszönsz a kávézó dolgozóitól és kifordulsz az ajtón. Veszel egy mély lélegzetet a hűvös friss levegőből és a kellemes érzés elönti a mellkasod. Bár nem történt semmi konkrét, jól esett ez a pár perc a lelkednek. Kis flört a mindennapok hangulatát feldobja, és a fantáziádnak adnak egy kis löketet. Mehet tovább a nap és szinte folyton mosolyogsz, ahogy sétálsz az utcán… Talán az arcát keresed?

Forrás/ Fotó: www.bigstockphoto.com