IGYÁL EGY KÁVÉT – ÉS FIZESS EGY VERSSEL AZ EURÓPA KÁVÉHÁZBAN!

európa

IGYÁL EGY KÁVÉT – ÉS FIZESS EGY VERSSEL AZ EURÓPA KÁVÉHÁZBAN!

FIZETTÉL MÁR KÁVÉT VERSSEL AZ EURÓPA KÁVÉHÁZBAN?

Kezembe nyomtak egy papírt. Az Európa Kávéházban. Olyan négyzet alakút, fehér alapon, a betűje piros volt és trendi. Éreztem, hogy jóban leszünk, bejön ez a piros, meg amúgy is szeretek mindent, amire lehet bármit írni. Laptop képernyőre bolond betűket, autó szélvédőre mosolygós fejeket, és pici fehér papírra piros pennával… Hmm… Talán verseket? Értem én, hogy blog, meg közel négyszáz cikk, de a vers azért az mégis más egy picit. Az olyan úrias, amolyan költői katyvasz, mint esetemben a szerelem: hiába teszem fel a kérdést, nem jön rá a válasz.

De itt van ez a március, meg vele a huszonegy, olyan ez a rút esőben, mint egy tavaszi Black Jack: ha tizenkilencre lapot húzok – ahogy tettem már sokszor -, kérlek, mondd! Egyszer ugye meglesz?

Európa

FIZESS VERSSEL AZ EURÓPÁBAN A KÖLTÉSZET VILÁGNAPJÁN!

Ha bírod a rímeket, vagy csak úgy kiadnád magadból azt, ami benned van, 2018. március 21-én gyere el hozzánk az Európa Kávéházba! A Julius Meinl ugyanis sokéves hagyományát folytatva idén is verselésre hívja a lelkes költőket, rímfaragókat, amolyan kellemes játékra – és egy csésze feketére – a kultúrára szomjas kávézókat!

Európa

MIT KELL TENNED?

Látogass el hozzánk március 21-én, rendelj egy mennyei Julius Meinl kávét – ristrettot, espressot, dupla espressot, espresso macchiatot, americanot, cortadot, cappuccinot, cafe lattet, latte macchiatot vagy egy Melange-ot -, közben gondolj valami szépre és kedvesre, majd vesd papírra mindezt a mi legnagyobb örömünkre!

Nincsen saját versed? Nálunk az sem baj! Írd le nekünk kedvenced, jelöld meg a költőt, és fotózd le a művedet! Ha feltöltöd a weboldalra (www.meinlcoffee.com), már fizetheted is vele a feketédet!

„AND THE WINNER IS” – KI LESZ A NYERTES?

Ha úgy érzed, veszettül jó vagy, vagy csak egyszerűen kíváncsi, hogy a versed, szöveged elnyerte-e a zsűri tetszését, kövesd a nyertesek listáját a www.meinlcoffee.com weboldalán! A 10 leginspirálóbb költemény íróját ugyanis a szervezők 2 db JP Cooper koncertjeggyel jutalmazzák!

Szóval ha nincs hát másra, mint előre, nézz be hozzánk, az Európa Kávéházba! Vesd papírra gondolataidat, kortyolj komótosan egy mesés feketét, majd büszke költőként lobogtatva költeményed csak ennyit mondj a nap végén: „Főúr, fizetek! Van egy versem. És volt egy feketém!”

#PayWithAPoem #PoetryForChange

*Fontos! A verssorok leírásával elfogadod a Julius Meinl felhasználási feltételeit, amely elérhető a www.meinlcoffee.com weboldalon, valamint az Európa Kávéház asztalaira kitett cédulatartó dobozokon. A promóció kizárólag 2018. március 21-én érvényes.

Helyszín: Európa Kávéház

Fotók: Julius Meinl

Szerző: Eat, Move & Smile

Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk, annak szívből örülünk! Ha szívesen felhasználnád, kérünk, tedd azt jogszerűen. Mit is jelent mindez? A cikk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, miszerint annak bármiféle felhasználásához az Európa Kávéház és a szerző írásbeli engedélye szükséges. Tegyük szebbé a világot! Köszönjük, hogy korrekt vagy!