Indokolatlan aranyozott huncutságok

Indokolatlan aranyozott huncutságok

Az aranyozott órák és kávéscsészék ideje lejárt, ha igazán jól szituált vagy, ezek az aranyozott huncutságok megmutatják helyetted, hogy van mit a tejbe aprítani.

Egy valamit igazán magára adó gazdag ember nem éri be annyival, hogy gyémántok díszítik a nyakékét, óráját, koronáját vagy éppen ruháját. Ugyan, nagyon maradi dolog az ilyesmi, no de egy arany Darth Vader maszk vagy egy tömör arany Lamborghini, na az már igen! Összegyűjtöttük a legviccesebbeket az aranyozott huncutságok közül. Neked melyik a kedvenced?

1. Muti mit eszel, megmondom, mennyi a pénzed

Mi más mutathatná meg jobban a társadalmi helyzetet, mint egy extradrága fogás? A felsőbb kör egy kissé félreértelmezte ezt a mondatot, gondolom pénzt is szívesen ennének, de az nem biztos, hogy gyomorbarát. Viszont jött a nagy ötlet, hogy akkor egyenek aranyat! Ezzel az összetevővel könnyebben fitogtathatják a gazdagok a vagyonukat, hiszen egy-egy fogás ára hirtelen 300 ezer forinttal is megemelkedhet az aranytól. Egyébként a kutatások szerint az arany evésének nincs semmilyen káros hatása a szervezetre. Ja, ahogy különösebb íze sincs. Megéri, nem?

2. Bearanyozza a csodálatos pillanatokat az arany pezsi

Tényleg létezik, sőt, nagyobb áruházakban könnyedén hozzájuthatsz! Ennek a pezsgőnek az a különlegessége, hogy aprócska aranyozott lapocskák úszkálnak a buborékos italban, ami ettől még átütőbben csillog. Különösen az aranyozott desszertek mellé ajánljuk, bár óvatosan kell vele bánni, mert mint kiderült, nem is drága. Egy üveg olyan 2000-3000 forint körül mozog, ami lássuk be, egy igazi pénzesnek semmiség. A pezsgő ízéről persze sehol sem írnak, de aranygömbként (mint a hógömb, csak arany lapocskákkal) remekül funkcionál otthon. Én azért menten lefordulok a székről a röhögéstől, de a java még hátra van!

3. Kandissal is zúzhatsz

Dubaj a világ egyik legtehetősebb országává nőtte ki magát az elmúlt évtizedekben. Ahova csak néz az ember, sportkocsik és mértéktelen pénzszórás jellemzi. Itt hangozhat el a következő párbeszéd is egy étteremben: „- Hozhatok még valamit? – Igen, egy aranyporos kávét kérek. – Cukor, édesítő? – Egy aranyozott kandispálcát hozzon mellé!” És ez igenis létezik, nem viccelek! Természetesen ehhez tömör arany kávékiöntő, kávéscsésze, kávéskanál is dukál. Csak vigyázz, nehogy a megcsillanó napfény kiégesse a szemed!

4. Tömör arannyal nem lőhetsz mellé

Az a helyzet, hogy amikor már van 2-3-4-5 Lamborghini és 4 Ferrari a garázsban, aranyat eszünk és még mindig rengeteg a pénz, akkor bizony be kell keményíteni. Ha már az aranypor és az aranyozás önmagában kevés, akkor bizony a tömör arany felé kell fordulni. Szerencsére Dubajban vannak olyan automaták, ahol aranyrudat tudsz magadnak venni. Csak arra az esetre, ha SOS kellene…egy aranyrúd! De nem állnak meg ennyinél, a tömör arany Lamborghini nyilván fényévekkel veri a többi sima, fehér és piros Lamborghinivel a sarki boltba járó kis „gyík” image-ét. S azért, hogy a gyerkőc se maradjon aranyozott huncutságok nélkül, remek ajándék lehet egy tömör arany Darth Vader maszk potom 400 millióért vagy egy arany gördeszka, hadd szórakozzon a kis lurkó. Én pedig még mindig nem tudtam abbahagyni a röhögést.

Képek forrása: www.bigstockphoto.com

Szerző: Elek Dóra