Jegygyűrű a csésze alján? Lánykérés ON!

Jegygyűrű a csésze alján? Lánykérés ON!

Jegygyűrű a kávéban, csak le ne nyelje!

Jegygyűrű; titkon arról álmodik minden nő, hogy egy nap ez a kis karika ott virítson az ujján. Esetleg egyszer megtalálja a kávéscsészéje alján. A nyár egyébként is a szerelem és a házasságok időszaka. Ilyenkor a népesség összetételének 10 százalékát a menyasszonyok teszik ki, hisz mindenki napsütéses lakodalmat szeretne. Na, de ne rohanjunk annyira előre!

Lássuk, hogyan zajlik a lánykérés egy kávéimádó kapcsolatban:

 

Nézz a csésze fenekére!

Bár hihetetlenül hangzik, néha mégis előfordul, hogy a férfiak is feszegetik a kreativitás határait. Az igazi romantikus alkatok ki tudnak tenni magukért, hogy minél jobban meglepjék a kedvesüket. Az ötletszegény lovagoknak pedig itt van ez a bejegyzés, hogy ihletet meríthessenek.

Az egyik igazán nagyszerű gondolat a “marry me” felirat a csésze alján. Egyszerű, kedves és biztonságos is, mert így tuti nem akad a leendő menyasszony torkán a gyűrű, miközben épp elmerülne a mennyei ízek okozta mámorban.

 

Óvatosan kortyolgasd, drágám!

Bizony arra is volt már példa, hogy az önjelölt vőlegény belepottyantotta a gyűrűt a kávéba. A menyasszony biztosan meglepődött, amikor kiitta a csészét, és ott virított a kővel díszített karika. Szerencse, hogy nem nyelte le, különben nem lett volna túl hosszú életű a házasság. Mondjuk, ki mire vágyik, ugyebár.

 

Életem tejhabján te vagy a minta

“Marry me” felirat a tejhab tetején? Igazán édes, de a formacukrok világában az egyszerűségnek már leáldozott. Tovább is lehet fokozni azt a lánykérést, mégpedig úgy, ha a férfi egy szív alakú formacukrot tesz a masszív tejhabra (mondjuk egy latte esetén), arra pedig rábiggyeszti a gyűrűt.

Mi mindenre jó egy csésze kávé!

Kávés jegygyűrűt a jövőbeni menyasszonynak

Milyen jól mutatna a jegygyűrűn egy kis kávés csésze, benne pedig egy falatnyi gyémánt. Ilyet biztosan nem találni a sarki ékszeresnél, viszont külön kérésre és egy kicsivel több suskáért biztosan kivitelezhető. Egy kávéimádónál ez egyenes út az esküvőhöz, de csak óvatosan!

A házas évek alatt sem szabad megfeledkezni a feleség kávé igényeiről, ezzel lehet biztosítani a felhőtlen házasságot. Például néhány szív alakú formacukor egy trendi kistáskában, vagy egy nyaklánc kávéscsésze alakú függővel egy leírhatatlanul figyelmes ajándék.

Lánykérés a kávézóban

Még nagyobb durranás, ha az önjelölt vőlegény elviszi a kedvesét a nő kedvenc kávézójába, de előtte még beavatja az ott dolgozó munkatársakat, hogy készüljenek, mert lánykérés következik. Elkészítteti a szerelme kedvenc kávéját, kikéri a kedvenc süteményét, előre feldíszíti szív alakú formacukrokkal az asztalt, bekapcsoltat egy romantikus zenét, majd egy tányérkára hintett kávébab-ágyon átnyújtja a gyűrűt. A felhajtástól szem nem marad szárazon, sőt az egész kávézó zengeni fog a tapsvihartól.

Mint a filmekben!

Képek forrása: www.bigstockphoto.com, www.coffeetry.hu

Szerző: Írók között