KÁVÉ-KVÍZ! AMOLYAN KIS KÁVÉS KI-MIT-TUD?!

KÁVÉ-KVÍZ! AMOLYAN KIS KÁVÉS KI-MIT-TUD?!

ÉS TE? VAJON MINDENT TUDSZ A KÁVÉRÓL? KÁVÉ-KVÍZ 5 PERCBEN!

Kávérajongóként oda vagyunk a fekete nedűért; esszük-isszuk különböző formában. Süteményként majszoljuk, a kávébabot csokoládéba forgatjuk, az életmentő feketénket pedig olykor jegeskávéként rendeljük, vagy a kiskonyhában french press-szel préseljük. De vajon mindent tudunk a mennyei, tündérporos pörkölt bogyókról? Itt egy gyors kávé-kvíz, csak hogy tudjuk, hányadán is állunk. 🙂 Néhány érdekesség, főszerepben természetesen a KÁVÉ, amihez segítségként a helyes választ is mellékeltük!

Kattints, olvass, klikkelj, az eredményt pedig – hogy mennyire vagy szuperszonik kávéból -, küldjük neked fénypostán. Vagy inkább e-mailen. Mit gondolsz? Van kedved velünk játszani?

 

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false”]

Minden kérdésre válaszoltál? Hogy megtudd, válaszaid helyesek-e, kattints a „LEFŐTT A KÁVÉ” gombra!

Köszönjük, hogy velünk játszottál!

 

 


Hello Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk, annak szívből örülök! Ha szívesen felhasználnád, kérlek, tedd azt jogszerűen. Mit is jelent mindez? A cikk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, miszerint annak bármiféle felhasználásához a szerző, vagyis az én írásbeli engedélyem szükséges. Tegyük szebbé a világot! Köszönöm, hogy jófej vagy!

Szerző: Eat, Move & Smile

Forrás // Fotó: www.bigstockphoto.com