Kávé-szex-smink // A reggeli hármasfelvonás

Kávé-szex-smink // A reggeli hármasfelvonás

Ez lesz az új kedvenc színdarabod, amit reggeli közben magad is eljátszhatsz!

Valamikor el sem jutok a kávéig és már azon kapom magam, hogy nyeregben vagyok. Tipikus. Még ki sem nyitottam a szememet, kócos vagyok és ráncos a párnától, de már ugrálok és azon töröm a fejemet, melyikünk volt a hunyó. De ne legyünk szigorúak, a sorrend változhat! Szóval, hogy fest a tökéletes reggeli színdarab? Kávé, szex, smink. Reggelizni lehet útközben is.

Mire van időm reggel? Arra, amire csak akarom. Vevő vagyok mindenre, mindegy, hogy 10 perc vagy egy óra áll a rendelkezésemre, vagy az egész nap. Az sem érdekel, ha dolgozni megyünk, én akkor is megoldom, hogy legyen. Ha kell, felkelek fél órával előbb. A reggeli szex nem maradhat el. Azt hiszed az csak lefáraszt? Hát pont hogy felpörget! Főleg egy olyan erotikus álom után, mikor arra ébredek majd meggyulladok, az sem érdekelne, hogy ő vagy én elkésünk. A forgatókönyv is lehet mindig más, a főszereplő egy pár – vagyis jelen esetben MI – a felvonások pedig a következőképpen festenek.

Első felvonás: A Kávé

Már ha van esélyem eljutni odáig, hogy ihassak egy kávét, mert ahogy előbb is említettem, a kávét néha beelőzi a szex. Márpedig a hajnali merevedés mindig előnyt élvez, semmint a kávé. Ez egy férfi privilégiuma a kávéval szemben. De ennek is megvan azaz előnye, hogy „természetes” ébresztésre kelek, garantáltan felébredek. Van, hogy konkrétan felrázódom és már elememben is vagyok, mintha csak bedobtam volna két jó erős feketét.

Ám ha lehetőségem adódik, előbb csendben kislisszolok, megiszom szépen a kávémat. Hogy legyen energiám. A naphoz. A szexhez. Mert halmozni akarom az élvezeteket. Előbb a kávé, aztán jöhet a reggeli szex.

Második felvonás: A Szex

Kávézás közben már méregetjük egymást, akárcsak a természetfilmben a vadak párzás előtt. A sóvárgó szemkontaktus és az illegető, hajat dobáló, magamat lágyan megérintem, ő megnyalja a száját és beletúr a hajába mozdulatsorok alatt dől el, ki lesz a kezdeményező.

Egyiknap én ajánlkoztam fel. Odaléptem hozzá, két kézzel belemartam fincsi fenekébe, majd megsimogattam. Utána kezeim feljebb vándoroltak, végig simították az oldalát és közben belekapaszkodtam a pólójába. Megszabadítottam tőle. Én szétnyitottam a kimonómat és ledobtam magamról. Végigpásztáztam puha bababőrét a felső testén és a vállán, majd a nyakát, és kezeim közé fogtam az arcát. Rákészültem egy szenvedélyes, viharos csók kitörésére, erre ő azt mondta: “Büdös a szád. Menj és mossál fogat.” A hév elszállt egy pillanat alatt, de azt mondtam: “Igenis, apa.” Ennél jobban nem is nyírhatta volna ki a hangulatot, de elszaladtam, hogy fénysebességgel mossak fogat. Addigra befeküdt az ágyba és türelmesen várt. De már sátrat vert. Úgyhogy beugrottam az ágyba és ízekre szedtem.

Ilyen egy kényelmes reggeli szex. Ám ha azt látom, csak tizenöt percünk van, akkor ráparancsolok, hogy tíz perce van elintézni és húzzon bele. Olyankor nincs simi, tapi, előjáték, olyankor csak lényegretörően szexelünk, hús a hússal találkozik. Nincs romantika csak natúr szex. Van, hogy kitöltjük a tíz percet, máskor büszkén szólalunk meg öt perc után, hogy újabb rekordot írtunk!

Harmadik felvonás: A Smink

Rohanás fürdeni és öltözni. Mindig előre kigondolom az aznapi ruhámat, így azzal sosem kell bajlódnom. A hajam már más tészta, ott kell egy sor varázslat és bűvölés, hogy úgy álljon meg, ahogyan szeretném. Ezt követően feldobom a sminket. Általában macskaszemeket vagy egyiptomi sminket készítek. De ha csak öt percem vagy annál kevesebb időm jut a sminkre, abból panda lesz, vagy bandzsa sziámi macska. Talán le kellene szoknom arról, hogy a sminkidőből csórok el, csak azért, hogy megkávézhassak és szexelhessek. Ám ha nincs reggeli szex, a nap unalmasan és fénytelenül indul. Olyankor egyedül az vigasztal, hogy majd este lesz.

A Ráadás

Minden előadás után van ráadás, mert olyan jó volt, hogy érdemes visszatapsolni. Így van ez a szex-szel is. Ott állunk talping díszben. Ránézek az órára. Azt mondom van még öt perc. Egymásnak esünk, szinte leharapja a számat, érzem a vas ízét, ahogy a nyálunkkal keveredik. Közben vadul csomagolom is ki a nadrágjából, ő pedig meglepő módón már erőtől is duzzad, míg én elveszítem a nadrágomat vagy csak felrántjuk a szoknyámat és meglovagoljuk azt az öt percet, és újra játszuk a reggeli szex emlékét.

Képek forrása: www.bigstockphoto.com
Szerző: Wadolowska Balogh Orsolya