Kávé vagy partner?

kávé

Kávé vagy partner?

Reggeli kávé, vagy reggeli ágytorna?

Szexelni vagy kávézni? Ez itt a kérdés! Vajon el tudjuk-e képzelni, hogy a reggeli napindító ne a kávé legyen? De mi lehetne a segítségünkre abban, hogy fülig érő szájjal induljunk neki a napnak? A válasz roppant egyszerű: cseréld a kávét szexre.

Tudjuk, mit gondolhatsz, nekünk is fontos a reggeli kávé, az a napindító. Szeretjük hallani, ahogy lefő a habos-babos, míg megtaláljuk önmagunkat. Szinte még csukva van a szemünk, mikor megkeressük a mamuszunkat, hogy a konyháig eljussunk, de miután belekortyoltunk a nedves álomba, kezdünk el életjeleket produkálni. De a pasink erotikusan ránk boruló izzadt testét még jobban szeretjük!

Huncut napkezdés

Kutatók szerint a kávéban lévő koffein szorongást okoz. Pedig ezzel ébredünk. Ezt látjuk meg először a konyhában. Engedjük neki, hogy meghajtson minket, kihajtson minket, hogy megégesse a szánk szélét, tűrjük, amikor valami béna balek nekünk jön és a kávé foltot hagy a ruhánkon. Megbélyegez. Felpörget. De ez nem minden. Van egy másik módszer is, amit kutatók jó szívvel ajánlanak. Mégpedig a szexet. Igen, igen, ez az! Szó sem lehet arról, hogy lemondjunk a kávéról, kivéve az erotikát. Azért egy kéjes fenéksimogatás a partnertől üti a feketét. Sajnálom! Isten veled nedű!

Az orgazmus pazar endorfin löketet ad ahhoz, hogy ne kelljen aggódnunk a koffeinfüggőségtől. Noha szexfüggők még lehetünk. De ki bánja? Használjuk ki a partner reggeli merevedését, jobb mint a kotyogós. Nincs is rosszabb annál, mint nem élni a reggeli lehetőségekkel, pedig csak a karunkat kell kinyújtanunk a partnerünk felé és fenékkel odafordulni. Itt vagyok! Jöhetsz!

 

Ébredés utáni etyepetye

A hajnali gyönyörbomba bearanyozza a napot, ezt tízből kilenc orvos alátámasztja (a maradék egy nem kávézik, és nem szexszel). Orgazmusból nem gond a repetázás sem. Plusz jó érv mellette, hogy nem kell várni, míg lefő, hogy megcukrozod, noha a paplanakrobatikának is meg van a maga reggeli hangja. És mind szeretjük! A korai nyelés, pardon enyelgés oda lesz írva az arcunkra. Arról nem is beszélve, hogy a közös összebújás után mennyivel szebbnek érezzük magunkat.

Aztán ott van még a csúnyánk, ami követelni fogja a reggeli rituáléját. Naponta többször is. Eközben a polcon, miden nap ott várakozik az isteni habos kávé: „igen, ma engem fog választani!” – gondolja. De csalódik, amikor hallja, hogy a fiókból előkerülnek a bilincsek. „Van idejük még erre reggel?” Hát kávé, bármennyire is életmentőnek tűnsz, ezek szerint nem tudsz mindent.

 

Szex kávé helyett

Ha az izzadt egymásba fonódó testekre gondolunk és a reggeli közös zuhanyzásra, vagy hogy a párunk miként tett a magáévá a konyhapulton a pirítós mellett… Hát leszögezhetjük, hogy jobb ébresztő a pasink, mint a koffein adagunk. Tehát rajtunk múlik, hogyan indul a reggelünk a szundit követően hunyorgó szemekkel tapogatózva a habos kávé után, vagy korábban felkelünk, hogy elmerüljünk a vágyak tengerében?

Forrás / Fotó: bigstockphoto.com