Kávés Körmök

kávés körmök

Kávés Körmök

Szeretjük a kávét. Az illatát, az ízét és a színét is. Nem véletlen, hogy szeretjük a kávé színét magunkon is. Ha igazi kávéfüggő vagy, biztosan tudod, hogy a kávé adta élmény nem pótolható semmi mással. Ha pedig igazi köröm-bolond vagy, akkor előfordul, hogy a kettő összeér.

De az is lehet, hogy a körmösödnél ülve már beütött a koffeinhiány, és ebből következett az ötlet, mely szerint a kávé jelenjen meg a körmödön is. Akár az első, akár a második, a végeredmény, hogy körmödön kávébabok és kávéscsészék díszelegnek. Mutatunk neked pár olyan igazi műalkotást, melyeket megnézve azt fogod érezni, nekem EZ KELL! Akár a körmödről, akár egy kávéról legyen szó, egyiket magadévá fogod tenni, ha meglátod ezeket a köröm-csodákat.

Az első választásunk egy igazi klasszikus, pár kávébab és egy bögre. Vagyis inkább csésze, csészécske. A személyes problémám ezzel a manikűrrel, hogy igazán picike ez a kis bögre, nagyon kevés kávé fér így bele, ami elég szomorú. Biztosan csalódás érne, ha ez alapján adagolnák ki a kedvenc kávémat. Valamint érdemes vigyázni “azokkal a csúnya kézjelekkel”, mert a végén még kilöttyinted a kávédat… Azt a kevéskét. Szóval csak óvatosan használd!

 

Második verziónk egy nagyon praktikus darab, simán lemorzézhatod a baristának, hogy mit szeretnél, egy igazán álmos reggelen meg sem kell szólalnod, úgyis megkapod a számodra tökéletes reggelit és kávét. Csak arra vigyázz, hogy ha letörik a körmöd, nehogy fél csészényit kapj!

 

Vannak persze igazán extrém-vicces variációk is, amivel nem csak a körmösödet kötheted le egy jó ideig, de magadat és a környezetedet is elszórakoztathatod. Harmadikként ezt a többféle stílust ötvöző kávés csodát szeretnénk megosztani veletek, amin még koffeinmolekula is van, így a kávédat számon is kérheted, hogy igazán emberes (vagy koffeinmolekulás) koffeinmolekulák vannak-e benne. Csak a végén nehogy válaszoljon! Ha mégis ez történik, akkor… nehéz ezt kérnem, de…tedd le a kávét és menj aludni! Azonnal!

 

Na persze nem kell feltétlenül mindenféle mintákat és matricákat tenned a körmödre. A kávé akkor is jelen lehet a manikűrödben, ha inkább a visszafogott, egyszínű körmöket kedveled. Egy latte, jegeskávé vagy egy igazi fekete színe minden gond nélkül rákerülhet a körmödre, ha épp arra vágysz.

 

De teljesen mindegy mindaz, amit eddig átnéztünk, mert mi kávéfanatikusok tudjuk, hogy a legtökéletesebb kávés köröm pontosan így néz ki!

 

Forrás / Képek: shutterstock.com