Kávézáskor is csak a méret a lényeg?

Kávézáskor is csak a méret a lényeg?

Ellenben, ha elég nagy a méret…
Vajon a kisebb méret kisebb élvezettel jár? Mi számít ideális méretnek a kávékultúrában?

Most azt gondolod kedves olvasó, hogy a mikro péniszről lesz szó? Ha-ha, hát nem! Természetesen a másik élvezeti forrásról beszélünk. A kávéról, mi másról? És mint az ágyban, úgy a kávékultúrában is a méret kérdése igenis fontos. Aki nem így gondolja az vagy hazudós, vagy nem látott még peches férfit “kis baráttal.”

Az igazi kávérajongónak nem mindegy a méret, ahogy az sem, miből issza. Pohárból, kávésbögréből, kicsiből, nagyból? Az élvezetnek áldozni kell. A feketének igenis megvan a maga reggeli, délutáni, esti kultúrája. Ki, mikor issza a kotyogóst? Én a magam részéről egy presszóval nem érem be. Miért? Szeretem a kezemben tudni a nagy kávésbögrémet, hogy még egy kicsit elnyújtsam a munkahelyemen a 10 perces kávészünetet és megtoldjam legalább öttel. Vagy a reggeli készülődésnél, amikor tudom, hogy el kellene indulnom, de még nyugisan kortyolok a feketéből, ezzel is késleltetve az indulást. De ez én vagyok. Másokat lehet, könnyebben levesz a lábáról a mini forró ital.

Minél nagyobb, annál jobb

Egyáltalán nem mindegy, hogy melyik kávézóban milyen presszóméretekkel dolgoznak. Van, ahol kevesebb őrölt kávét főznek le. Spórolás a forró italon? Mindenesetre kiérezni nem fogod a kotyogósban, főleg, ha annyi tejjel iszod a tejeskávét reggel, mint én. De óriási tévedésben vagy, ha úgy gondolod, hogy ennek ellenére a csöpp fekete kevesebb élvezethez juttathat. Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy azok a férfiak, akik kevesebb pénisz adottságokkal rendelkeznek, azok kevésbé lehetnek jó szeretők. Ellenben azokkal a férfiakkal, akiknek nincsenek méretbeli gondjaik. A kávékultúrában az a jó, hogy az egész kreativitás kérdése.

Méretmánia

Egyszer, amikor az egyik férfi ismerősömmel kávészünetet tartottunk, mérhetetlen pici feketével kedveskedett. Kicsit méretmániás vagyok, ami a forró italt illeti, öblös méretű kávésbögréből iszom a feketét, semmi cicó. Nem azt mondom, hogy kifejezetten az óceánjáró hajót szeretem, de jobban rajongok egy tisztes méretű bárkáért, mint egy csónakért. Más szóval, engem nem tud kielégíteni egy kis adag presszó. Főleg nem reggel. Tejeskávé tejjel, lehetőleg a világ legnagyobb kávésbögréjében! Ezt minél gyorsabban kávészünet ideje alatt, mert addig ideg gyogyós vagyok. Nem szép látvány. Itt csak a kotyogós segíthet! Szeretem megragadni a kávésbögre fülét és lassan élvezettel meginni a töltőanyagot. Imádom a nagyfokú koncentrációt a véremben, amit a forró ital okoz.

Száz szónak is egy a vége, a kávéból sosem lehet elég. Pláne reggel. Bár, amilyen kicsi a presszó, olyan nagyot üthet. A frissen őrölt kávé illatát bárhol felismerem. Persze felmerül a kérdés, hogy akkor milyen méret az ideális a kotyogósnak? Ha már a férfiak a péniszüket méregetik, tegyük mi is ugyanezt, csak az őrölt kávéval. A különbség itt is érződik, csak nem centiben mérve, hanem milliméterben, de számítani ez aligha fog.

Kutatásokat, statisztikákat nem találtam arra vonatkozóan, hogy a tejeskávé szempontjából van-e ideális fogyasztási méret. Szóval hiába vársz tippet. De az tuti, hogy itt divat az XXXL méret, legalább is nálam. Őszinte leszek. Vannak helyzetek, mikor a méret igenis fontos. Bizonyára ismerős a helyzet, mikor meglátod leértékelve álmaid cipellőjét. Most kaptál fizetést is, szóval belefér. Az ég is ezt akarja! Amikor felpróbálod, rájössz, hogy egy számmal kisebb. Tehát leszögezhetjük, hogy az életben a méret nem másodlagos. Kérdezzünk meg erről egy óvodást, aki kisebb dömpert kapott, mint a tesója. Na, ugye, hogy nem mindegy?

Képek forrása: www.bigstockphoto.com
Szerző: Porcza Bíborka