Mesebeli Unikornis kávézó – Betérnél?

Mesebeli Unikornis kávézó – Betérnél?

Egy kávézó, ahol minden álmod valóra válhat!

Kislány korunk – és néhány esetben felnőtt korunk – nagy kedvencei az Unikornisok, vagyis az Egyszarvúk (Ecca-Ecca-Eccavú). Nemrégiben megnyílt egy őrülten varázslatos (és furcsa) kávézó, ami igazi meglepetéseket tud okozni az odalátogatóknak.

kávézó

Vigyázat! Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy ezen cikkünk bizonyos részei túlságosan is cuki dolgokat tartalmaz(hat)nak, az iromány megszállhatja egyes olvasóinkat némi boldogság– és cukiság hormonnal, ezért kérjük, dőljenek hátra és ne hagyják abba az olvasást!

A rózsaszín, egyszarvú póni kivétel nélkül minden kislány álma, ezért hát megszületett egy hely, ahol a kis virgoncok beteljesíthetik ezeket, és ahol kedvenceik közt fogyaszthatnak finomabbnál-finomabb (és cukibb) dolgokat: Édességeket, italokat.

kávézó

A hely neve ’Unicorn Cafe’, Thaiföld fővárosában, Bangkokban található. Sajnos nem mindenki teheti meg, hogy kedvére ingázhasson Bangkok és Budapest között, ám, ha egyszer bárkit is Thaiföldre sodor az élet, annak érdemes lesz eltöltenie egy kis időt ezen az elvarázsolt helyen. Elvégre jön a nyár, a várva várt nyaralás, és, hát mire jók azok a bizonyos ’Last Minute’ repjegyek, ha nem pont erre?!

„Olyan cuki, hogy belehalok!”

Ez a kifejezés mára már biztosan egy szállóigévé vált. Amikor gyermekünkkel Bangkok utcáit járjuk, és apró szemeivel hirtelen megpillantja az Unikornis Kávézót, tutira ez a mondat elsők között hagyja el a kis száját. Közben pedig kézenfogva bevezet minket a helyre.

kávézó

…És már bent is vagyunk… Belépve talpunkat – vagyis a cipőnkét – egyből szivárványos szőnyeg simogatja, tovább lépkedve le is huppanhatunk a pónilovak közé, valamely Barbie-rózsaszín kanapé egyikére. Az étlapot a kezünkbe véve is érhet még minket meglepetés. A desszertkínálat amellett hogy széles, még színes is, ugyanis minden édesség természetes ételszínezékkel van elkészítve. Ettől lesznek szivárványosak a finomságok.

A helyen hamburgert is fogyaszthatunk, azonban annak felszolgálását sem bízzák a véletlenre. Ezek után italt természetesen már nem is kaphatunk feketén-fehéren. Még a kávét sem. Annak is kötelező valamilyen színben pompáznia.

kávézó kávézó

Az érdeklődőknek nem szükséges előzetesen helyet foglalni, egyszerűen csak ki kell várni a helyüket a ki tudja milyen hosszú, kanyargó sorban. A kávézó megnyitása óta nagy, sőt egyre nagyobb népszerűségnek örvend (Ki gondolta volna?!), és különböző közösségi oldalain már több, mint 50.000 érdeklődő követi.

Nem pont egy hivatalos és nagyvonalú üzlet lebonyolítására kitalált hely, de a mi érdeklődésünket felkeltette!

Ti elszürcsölgetnétek egy finom kávét ezen a helyen?

Forrás / Fotó: Instagram

Szerző: Hajas Imelda