Nyári muníció: a világ legerősebb kávéja!

Nyári muníció: a világ legerősebb kávéja!

A világ legerősebb kávéja lehetővé teszi, hogy végigpörögd a nyarat

Mi az? Erős, kemény és bármilyen méretben elalélsz tőle? Naná, hogy a Death Wish Coffee, a világ legerősebb kávéja, melynek fekete csomagolásán egy halálfej díszeleg. Miért, te mire gondoltál? A huncutságok ideje lejárt, ennek az anyagnak a fele sem tréfa, de az tuti, hogy már egy kortytól is végigpörgöd a nyarat.

A Death Wish Coffee a kávébabok és a tökéletes pörkölési eljárás legerősebb kombinációjából született meg, hogy elbűvölje a kávé-fanatikusokat. Ha ránézel a csomagolására, már levágod, hogy ez bizony nem egy harmatgyenge élénkítő ital. Ha kiüt a kotyogós, eszedbe se jusson a halálfej felé kacsingatni, mert tuti nem alszol egy hétig.

A kávé robusta kávébabból készül, melynek sokkal magasabb a koffeintartalma, mint az arabica kávébabnak. A kávé koffeintartalma egyébként a kávé termesztési körülményeitől, az elkészítési eljárástól és a főzéstől is függ.

A Death Wish Coffee-t nem szabad úgy inni, mint a normális kávét; ezt nem tolhatod napi szinten több csészével is. Ez a kávé azoknak készült, akik jól bírják a koffeint, és nagy mennyiségben is képesek fogyasztani. Akinek már egy eszpresszótól is remeg a lába, inkább kerülje el, hiszen 200%-kal több koffeint tartalmaz, mint egy sima arabica kávé. A márka weboldalán külön fel is hívják erre a figyelmet, de azt is megemlítik, hogy a kávéfogyasztóknak egyébként követni kell a csomagoláson található főzési utasításokat, hogy elérjék a feltűntetett koffeintartalmat.

Ha a nyári szabadságod alatt, egy átbulizott éjszaka után képtelen vagy felkelni, pedig kihasználnád még a maradék szabadidőt, igyál egy csészével – de ne többel, és azt is kísérd le egy jó nagy adag vízzel! Ettől a kávétól tuti egy pillanat alatt kipattan majd a szemed. Tele leszel energiával, pattogsz majd egész nap, de aztán ne lepődj meg, ha egy kis izzadást meg kézremegést tapasztalsz. Mint említettem, azért vigyázni kell, ugyanis ezzel a kávéval simán túladagolhatod a koffeint – legalábbis a gyártó figyelemfelhívása szerint. Egyébként sem véletlenül keresztelték el Halálvágy kávénak.

Emellett azonban a készítők azt állítják, hogy a tápanyagban gazdag talajból nevelkedett legfinomabb kávébabokat válogatják ki a világ minden tájáról, és az egész kávé maga a természetesség. Noha elég ütős, mégis egészségesebb, mint akármelyik élénkítő ital, ráadásul a minősége is kiemelkedő.

A weboldalukon arra is felhívják a vásárlók figyelmét, hogy 100%-os visszatérítést adnak annak, aki szerint nem ez a legerősebb kávé a világon. Örömmel visszaszolgáltatják a pénzt, ha a vendég megmondja, melyik kávé lehet ennél erősebb. Nem gondoltam, hogy létezik betegebb cucc a kotyogósnál, de úgy tűnik mégis. Mivel egyszer volt szerencsém kotyogóst fogyasztani, akkor sem aludtam egy napon keresztül, a Death Wish Coffee-t valószínűleg nem nekem találták ki.

De mi a helyzet veled? Elég kávé-fanatikus vagy ahhoz, hogy kipróbáld a Halálvágy kávét? Biztosan egy újfajta kávé élmény fog megelevenedni előtted.

Képek forrása: www.bigstockphoto.com

Szerző: Írók között