Reggeli randi – Vajon a kávé összehoz?

reggeli

Reggeli randi – Vajon a kávé összehoz?

Romantikus napindító reggeli

Miután elkészültél, és a kedvenc parfüm felhődben lebegsz, izgatottan lépdelsz fel a lépcsőfokokon, és az ajtójához érve már alig látsz valamit az izgalomtól. És végre, bekopogsz…”

Szinte a szívverésed is leáll, és lélegzet visszafojtva várod, hogy ajtót nyisson az álom pasi. A másodpercek telnek, és kezdesz aggódni, hogy talán nincs is itthon ebben a kora reggeli órában. De akkor már előtted is áll egy laza pólóban és gatyában.

Jó reggelt! Örülök, hogy itt vagy!

Behív, hogy ülj le, a reggeli is mindjárt kész és ehettek. Alig hallod, amit mond, mert csak az jár a fejedben, hogy milyen édes így még kissé kócosan és álmos fejjel, hogy magadhoz ölelnéd, mint a kedvenc plüssmackódat. Akkor megcsap az illata, ahogy leülsz az asztalhoz. Veszel egy mély lélegzetet, hogy magadba szívd és már nem is plüssmackóként ölelgetnéd.

 

– Szereted az amerikai palacsintát? – kérdezi, ezzel megtörve a csendet és a mélázásodat. Rád néz és elmosolyodik.

– Zavarban vagy? Ez csak egy kis palacsinta.

– Igen, szeretem, vagyis nem… Zavartan nevetsz magadon, mert azt sem tudod, mire válaszolj. – Igen, szeretem a palacsintát, és talán zavarba is vagyok, igen.

– El sem titkolhatnád, mert elpirultál. Szóval csokis-banános amerikai palacsintát csináltam. Van hozzá eper, meg áfonya is, amelyiket szereted, meg egy kis csokiöntetem is van.

– Nem ettem még ilyen palacsintát, de jöhet minden, mert nagyon édesszájú vagyok.

Reggeli kényeztetés

Közben elkezdi tálalni a csoki-csodákat és neked meg már összefutott a nyál a szádban. Azt pontosan nem tudod, hogy a palacsinta, vagy a pasi váltja-e ki belőled, de élvezed ezt a reggeli kényeztetést. Most már biztos, hogy kár lett volna kihagyni ezt.

Ráfekteti az eper szeleteket, pakol rá áfonyát és megöntözi csoki sziruppal. Még mellé is tesz pár egész epret és várja, hogy mi lesz a reakciód. Érzed a gyümölcsök illatát és az édesség meleg páráját, szívesen felfalnád az egészet gyorsan, de most lelassítasz és vágsz egy falatot, úgy, hogy minden ízből jusson a szádba.

– Hm, nagyon finom. Te mindig ilyen csodás reggelit csinálsz magadnak? Csak mert nekem sokszor nincs kedvem ilyeneket csinálni, csak bedobok egy zabszeletet és egy kávét, és már indulhat is a nap, amit meg a készítéssel töltöttem volna, azt inkább átalszom.

 

Nem is érted, hogy ezt most miért mondtad. Már így utólag mást mondanál, mert lehet, ebből azt veszi le, hogy egy nagyon lusta csaj vagy, de ez már mindegy. Nem tudod visszaszívni, pedig szívesen megtennéd.

– Nem mindig csinálok ilyet, mert szeretem a változatosságot, de mikor megkívánom, vagy különleges a reggel mint most, hogy jöttél, akkor igen. Eltaláltam az ízlelőbimbóidatElpirulsz a “bimbó” szó hallatán, mert olyan erotikusan ejtette ki, hogy nem a nyelveden lévő bimbók jutottak az eszedbe.

– Igen, ez telitalálat volt. “Jöhetek máskor is?” – gondolod, de nem teszed fel hangosan a kérdést, mert nem akarsz tolakodónak tűnni, azért reméled, hogy nem ez volt az egyetlen reggel, amit együtt töltöttetek…

Jöhet egy kávé?

Mert az is van. Az este kértem a földszinti csajtól és kedves volt, mert jól megtömte a dobozomat.

 

Nevetsz és megint csak zavarba hozott. Odanyújtja a tejhabos kávédat és nem akarod elhinni, hogy ez is milyen tökéletes, mint ahogy domborodnak az izmai a felsőtestén. Szárnyakra kel a fantáziád és megharapod a szád szélét.

 Ez ismerős nekem valahonnan…

 

A szádat bámulja és közelebb lép. Hüvelykujjával végigsimítja az alsó ajkadat, mélyen a szemedbe néz és lecsókolja a tejhabot a szád széléről…

Forrás / Fotó: Bigstock.com