A sötét ötven árnyalata – Milyen kávéhoz milyen szex illik?

A sötét ötven árnyalata – Milyen kávéhoz milyen szex illik?

Milyen szex passzol a kedvenc kávédhoz?

A sötétebbek, egy kicsit mindig perverzek, de az hétszentség, hogy nem unalmas velük a szex! Íme, egy kávé személyiségteszt, amelyben új értelmet nyer a sötét öven árnyalata! Vajon mit árul el rólad és szexuális szokásaidról a kedvenc kávéd? Szeretnéd tudni, hogy az egyes kávékhoz, milyen szex illik?

Ha már egy darab tintapacából a papíron megmondják, hogy milyen ember vagy, de még a bugyid is erről árulkodik, nemhogy a hajszíned, akkor miért ne bogarászhatnánk ki a kedvenc kávédból is azt, hogy ki vagy? Ez a játékos kis személyiségteszt felfedi a titkot a szexuális szokásaidról és megtudhatod, hogy milyen kávéhoz, milyen szex illik! Ha nem is sorolunk fel ötven különbözőt, de cserébe éppen elég sötét titok derülhet ki a klasszikus kávék kedvelőiről!

Ristretto

– Az eszpresszónál rövidebb és rendkívül intenzív az íze. Vagyis extra sötét és extra durva. Ez a kávé egyenesen követeli a durva szerelmet. Aki ennyire feketén szereti, az bizony nem veti meg a harapást, a karmolást, a paskolást. Szereted, ha fáj? Nyáú, te kis vadmacska vagy tigris! Talán most is ott szorongatod a korbácsot a kezedben. A BDSM-ről biztos nem egy segélyszervezet jut az eszedbe.

Espresso

– Kis mennyiségű kávé vékony krémes kávéhabbal a tetején. Bizony ez is erős. De itt már nem játszik a szadomazo. Bár az espresso kedvelői is az intenzív szex hívei, akik jóformán harcolnak az ágyban, így hajlamosak annyira elveszíteni a fejüket, hogy harapjanak és karmoljanak. És bizony szeretnek hangoskodni.

Doppio

– Két adag eszpresszó egy csészében, ami egyenlő az irdatlan mennyiségű vággyal. Szinte tuti szexmániás vagy. Éjjel-nappal, délelőtt-délután, a mosógépen, a munkahelyen, kutyasétáltatás közben, de ha lehetőséged volna, még a repülő szőnyegen is tolnád a szerelmet.

Mocha

– Espresso kávé egy kis csokoládésziruppal bolondítva. Igazán mély érzésű vagy, tehát neked a romantikus filmek szerelmes jelenetei kellenek. Ha te szeretkezel, az tömény Hollywood, és hol a könnyek, hol az izzadtság áztat el. Mert ahogy mondani szokták felétek, te a „lelkeddel” is szeretkezel.

Mochaccino 

– Eszpresszó kávé csokisziruppal és némi tejhabbal. Ha neked ez jön be a legjobban, akkor egy cserfes kis huncut kislány, avagy igazi rosszfiú vagy az ágyban. A játékos szex híve vagy, gyakran önfeledten nevetsz is közben vagy csak fülig ér a szád, mint Jokernek. Bár remélhetőleg nem pont úgy, mert az inkább ijesztő…

Kapuziner

– Hagyományos bécsi pörkölésű kávé, ami igazából espresso tejszínhabbal. Mert te azt szereted, ha a szex hosszú és tartalmas. Ne legyen az a gyorsan letudtátok fajta, hanem jusson elég idő arra, hogy kiélvezzétek minden cseppj… azaz pillanatát. Ennek okán nálad az előjáték néha hosszabb, mint maga a szex.

Melange

– Általában méz van az aljában, arra megy az espresso, és végül a gőzölt tej. Apropó, ha már méz, csorgassanak belőle rád is a párodra, mert imádod az édes élvezeteket! Te az a tipikus szexel és eszel az ágyban. Jöhet a tejszínhab, a csokiszirup, az eper, a joghurt, a pezsgő, bármi, amit le lehet nyalogatni a másikra. Kis gasztrocéda!

Cappuccino

– Espresso kávé, felgőzölt tej és tejhab a tetején. Hagyományos. Klasszikus. Konzervatív. Mint a te elvárásaid az ágyban. A misszionárius a kedvenced? De legalábbis szexeljetek „normálisan”, nem úgy, mintha pornó filmben lennétek? Utána lehet aludni, rágyújtani vagy mindenki mehet a maga dolgára.

Cafe Latte

– Azaz sima tejeskávé. Nem kell cifrázni azt az együttlétet! Csak durr bele. Néha még az előjáték is elmarad, csak egymásnak estek, és menetközben viszitek magatokkal a Zsolnay porcalánkészletet meg a méregdrága Ming-dinasztia korabeli vázát, nem számít.

Americano

–  Híg eszpresszó, amerikai stílusban. Lightos, már-már lagymatag. Szóval, aki ezt szereti, azaz ágyban is kissé lusta. Kényelmes. Szereti, ha kiszolgálják vagy éppen felhasználják és neki nem kell csinálnia semmit. Egy hang nem hagyja el a száját. A legrosszabb esetben is miközben pakolják vagy éppen ugrál, nagyban forgatja a szemeit, ásítozik, az órát lesi és közben azon agyal, hogy még vasalnia kellene vagy kocsit szerelnie.

Jeges kávé

Eszpresszó tejjel, jéggel, tejszínhabbal és akár vanília fagyival megbolondítva. A jeges kávé szerelmeseinek fontos, hogy eltérjenek az átlagtól. Nem bírják a szokványos dolgokat. És ha már jég, tökéletes arra, hogy a partnerüket izgassák vele. Vagy inkább a fagyit nyalják le róla? Sőt, mi lenne, ha inkább egyikük kézen állna szex közben?

Irish Caffé

-Ír kávé. Whiskey-ben barna cukrot karamellizálnak majd hosszú kávét öntenek rá, amit habosított tejszínnel fejelnek meg. Az ír kávé szerelmeseinek kell az extra. Egy csipet pikantéria, valami rendhagyó az ágyba, amitől az izgalmas lesz. Tele van a fiókjuk szexkütyükkel a szekrényük meg diáklány, tanár, ápolónő, pap meg dominaszereléssel.

Képek forrása: www.bigstockphoto.com

Szerző: Wadolowska Balogh Orsolya