Szex és kávé – Túlnyomás alatt

szex

Szex és kávé – Túlnyomás alatt

Szex, kávé… vagy tévedtél?

Csengetnek… Talán a srác, akivel pár perce még a konyhapulton pörögtél és csak a szex járt a fejedben… Mi van?  Csak nem megint elfogyott a kávé? Ajtót nyitsz, de csak annyit mond: „- Nem bírom ki estig…”

Nem sokáig tétlenkedik. Az ajtót becsapja maga mögött és olyan hévvel ront neked, hogy még levegőt is alig tudsz venni. A törülközőt szinte letépi rólad, és csak félre dobja a konyha kőre. Úgy neked esik, mint amiről álmodni sem mertél, hogy egy férfi így megkívánhat téged. Olyan izgalomba hoz a helyzet, ahogy a meztelen tested magához öleli. Az övét még takarja a ruha, de már nem sokáig. Így is érzed már teljesen őt, mert olyan mereven áll, hogy a gombok is alig bírják ezt a „feszült” helyzetet.

Gyorsan le is vetkőzteted, és ahogy lehúzod, a gatyáját megmutatkozik férfiassága. Szinte az arcodba vágódik, olyan merev. Sosem találkoztál még ilyen tökéletes fasszal. Olyannyira, hogy gondolkodás nélkül megkóstolod, és mint egy nyalókát szopogatod. A srác, amint hozzáér a nyelved nyög egyet és beletúr a hajadba. Közelebb húz magához, hogy minél többet érezzen. Teljesen beindultál. Úgy érzed, még életedben nem voltál ilyen nedves.

 

Nekifeszít a falnak, és hátulról a combjaid közé fúrja a kezét. Egy mozdulattal a dereka köré fonja az egyik lábad és így hatol beléd először…

 

Mintha a részeddé válna. Kiélesednek az érzékeid. Lassan mozog, hogy minden pillanatát kiélvezd. Már teljesen elengedted a gondolatokat, nem kattogsz semmin. Az egész lényeddel ott vagy a konyhafalnak támasztva és Ő benned van.

Belenéz a szemedbe, majd megcsókol. Közben a másik lábad is felemeli, bevisz a szobába és ráfektet az ágyra. Így szeret tovább, de nem kell sok és a felhők fölé repít. Olyan hosszú és mély orgazmust élsz át, hogy ki kell eresztened a hangod és szinte már ordítasz a gyönyörtől. Teljesen elzsibbadsz. Nem csak egyszerűen érezted, hanem az egész testeddel elélveztél. Elképesztő, amit átélsz, annyira benső ez az egész. A pasit bepörgeti, hogy így el tudtad engedni magad. Megcsókol és gyorsít. Testetek összeolvad, és együtt mozogtok. A homlokotok egymásnak feszül, és halkan arra kér, hogy: ” – Gyere, élvezz nekem még egyet”

 

Te vagy a fontos.

Nem arra játszik, hogy csak neki legyen jó. Nem csak élvezel, hanem élményt ad, amit most élsz át először. Olyannyira csodás, hogy a puncid már ritmusosan lüktet is. Ezt már ő sem bírja tovább húzni:„Beléd élvezhetek?”- óvatosan kérdezi.

– Igen…, érezni akarom, igen, igen, igen…, – nem tudsz mást mondani.

Teljesen átadja magát ő is az érzésnek és együtt lüktettek belül ritmusosan. Jobb vége nem is lehetne ennek a reggeli kalandnak. Különlegesnek érzed magad, mintha csak megleptek volna egy óriási ajándékkal, csak ez sokkal jobb. A srác hanyatt fekszik az ágyadban. Odabújsz mellé és hallgatod a szívdobogását.

Már úgy is mindegy. Már elkéstél, amúgy meg mindig jó kislány vagy. Hétfőn mindig nehezen indul a munka. Kicsit később mész, mert ezt az élményt nem lehet semmivel felcserélni és kár is lenne.

Gyorsan elszöksz mellőle, hogy elkészülj a fürdőben, amíg egy kicsit szundikál. Megállsz mellette és nézed, ahogy békésen pihen, arra gondolsz, hogy vajon megnyerted örökre, vagy ez egy alkalom volt? Akárhogy is alakul, megérte bevállalni ezt a csúcs-szexet. Sóhajtasz egy mélyet, és már az úton jár az eszed, de kit érdekel, hogy mikorra is fogsz most beérni a céghez?

 

Már a szádat rúzsozod, amikor bejön a fürdőbe. Felajánlja, hogy elvisz szívesen. Együtt mutatkozna veled, mikor az előbb szeretkeztetek? Akkor ez már nem csak egy szex? Túl tökéletes, hogy igaz legyen… De talán ez lesz a te saját tündérmeséd…?

Forrás / Fotó: Photo by Gabriel Matula on Unsplash