Te főztél már így kávét?

főztél

Te főztél már így kávét?

Mi történik, ha a kreativitás és a kávé iránti rajongás találkozik? Az alábbi videóból megbizonyosodhatunk róla, hogy nem csak a mi fejünkben jár állandóan a frissítő nedű, hiszen Florian Döring már korábban többször is készített kávé ihelette vidókat például olyan nagy cégeknek is, mint a  Coffee Circle és a Probat. A most következő kisfilm a közismert The Verve- Bittersweet Symphony dalára készült el Hannes Fendrich főszereplésével.

Döringnek és Fendrichnek már nem ez az első közös munkája. Egy korábbi videójukban azt mutatták meg, hogy hogyan kell úgy kávét készíteni, mint MacGyver! Mostani kisfilmjükben, a Coffeesweet Symphony-ban hányatott sorsú hősünk mindenen keresztülgázolva készíti el kávéját. Ezért a szent célért attól sem rémül meg, ha a fél várost fel kell löknie közben, vagy autókon kell átmásznia. Az elképzelés egy az egyben a dal eredeti klipjén alapszik, azzal a csavarral, hogy a középpontban egy tökéletes kávé készítésének folyamatát láthatjuk.

A kisfilmbe több igazi kávé hőst, és népszerű helyet is belecsempésztek, mint példádul: Cory Andreen-t a World Cup Taster Bajnokság győztesét, vagy Kris Schackman-t a Five Elephant Coffee kávéházból.

Ha hirtelen nem ugrana be az eredeti dal videója, íme egy kis segítség. 

Ám Döring ezzel nem fejezte be még mindig kávé iránti imádatának művészeti kifejezését, s előrukkolt még egy videóval. Kelet-Németország területét felfedezve rájött arra, hogy a természetben fogyasztott kávénak van egy különleges varázsa mely, semmihez sem fogható.

Figyelmeztetés!

Az alábbi videó megnézése után fennáll a veszély, hogy minden tevékenységgel felhagysz, s egy közeli erdőben nyugalmat keresel a mindennapi problémák elől. Természetesen kedvenc kávéd társaságában.

Érdekel minden, ami a kávéval kapcsolatos? Kiváncsi vagy, hogy hogy néz ki egy kávéfüggő táskája? Itt mindent megtudhatsz!

Forrás/ Videó: Vimeo,Vevo

Forrás/ Fotó: Bigstock.com