Te hol szoktál ismerkedni?

ismerkedni

Te hol szoktál ismerkedni?

Egyre gyakrabban kérdezitek tőlem srácok, hogy szerintem hol lehet, vagy éppen nem lehet ismerkedni. Íme néhány. A bároktól az internetig. Csapjunk a csokiba!

A bárban:

A sokadalom azt  állítja, hogy a növekvő szingliség oka az, hogy nincs olyan hely, ahol normálisan lehetne ismerkedni. Köztudott legenda, hogy szórakozóhelyen nem lehet.

Nagy a zsivaj, meg amúgy is inkább egy numerapiac az egész az éjszakai csávók részéről. Na meg a külsőség hódít és az üres duma. Slusszkulcs pörög az ujjon. Divat borosta kész.  Míg poharak koccannak az éjszakában,  addig a pultos álla a bárban koppan. Hiszen felhajtásra futja mindnek, de jattra már korántsem. Kifényesített és bevetésre kész Aranybulák ( nem Aranybulla) tipegnek elő a mosdókból trendi miniszövetekben, nyakig felpolcolt mellel.

Persze, lesz majd meglepetés, ha lekerült a textil és a kilónyi vakolat! Egyszer rose-t szopogató, máskor irsait, olykor pedig Olivért nyelő lányok pedig a személyes szimpátiára hivatkozva reménytelenül keresik az igazit ezeken a helyeken. Olyan igazit, aki jobbnak, szebbnek gondolja őket a másik ezernél. Aki óvja, szereti, megbecsüli és kielégíti őket… leginkább anyagilag. Az már nem is számít, ha az ürge úgy néz ki, mint egy telekulázott térdzokni.  A lényeg a szuper kocsi, hatalmas ház és zsírosság. Itt a pénzre kell gondolni és a kirakatok versenyszerű felvásárlása. Szóval egy normális értékrendű férfi vakvágányra fut ezeken a helyeken. Tehát mi marad?

Könyvtár:

Lehet ismerkedni a könyvtárban? Dehogy! Ott kuss a neved! Tanuld már meg végre…

Tömegközlekedési eszközön:

Mondjuk, a villamoson Fornettit zabálva, miközben egy kapaszkodóért nyújtózó savanyú hónalját szaglászol?  Ez már esélyesebb szitu. De lássuk be, az elemi szag nem csak a szemben zötykölődő Chanel Coco Mademoisellebe burkolózott kis helyke csitri illatát öli meg, hanem az alapvető életösztöneidet is. Hiszen sírva szállsz le a következő megállóban attól tartva, hogy örökre az elmédbe vésődött a szag. Na meg a lány tekintete, amikor pörgő gyomorral köszönésképp elé rókáztál.  Vigasztaljon a tudat, hogy legalább megpróbáltad.

Munka:

Semmi ok a pánikra, ott a melóhely! Hát persze! Ja nem, az TABU! Hiszen ott úgyis a legjobb csajt szúrja ki magának az ember, akárcsak a többiek. Mindenki a nagy vadat hajtja, amit meg úgyis csak a főnök kényszerít térdre. Heti kétszer fix ,és az ebédszünetekben meg valószínű. De ezért kár is szomorkodni, az élet az már csak így megy.

Baráti kör:

Oké! Semmi ok a pánikra. Ott van a baráti kör!

Az a több száz, netán ezer remek cyber barát, aki a való életben meg sem ismerne. Aztán jön a gondolat, hogy valami lepattanóért kellene kutakodni náluk. Persze néhány chatből rögvest ráébredsz, hogy körülötted már mindenki megállapodott. Sőt a mindenki körül is. Egyedül maradtál. Bánatodban felhívod anyádat. Aztán ráébredsz, hogy ő az egytelen nő az életedben aki szóba áll veled. De ezt inkább nem mondod el a cyber barátoknak, mert a végén még kitiltanak a  Warcraft csoportból.

Internet:

Az utolsó „mentsvárad” az ismerkedésre, hogy bezárkózol a négy fal közé. Aztán te is a manapság egyre több ember nyomába lépsz és az interneten keresed az igazit. Sokan azt mondják mikor ezt megtudják rólad, hogy ez vér ciki, mint a tripper. De te csak legyintesz. Hiszen jól tudod, milyen kényelmes ez. Lazán tolhatod otthonról. Mondjuk kibolyhosodott macinaciban, lecsót lapátolva. Aztán megtalálod szerelmed, a gyönyörű szőke Juliskát. Igéző tekintet, dús ajkak, és  kerekded idomok alul-felül. Végre itt az ideje, hogy eljöjjön számodra is az igazi. Nem hiába, megérdemled, ha már vadászpilóta vagy és szabadidődben kórházakat építesz szerte a világban. A szépek egymásra találnak, ez evidens. Aztán dobod a macinacit és rohansz a randira. Ahol Juliska már nem is szőke, de még szép sem. És már te sem vagy vadászpilóta. Repülni is csak fapadossal szoktál.

Szerintem mindegy hol, vagy éppen milyen fórumon keresed az igazit. Egyik sem jobb, vagy éppen rosszabb. A lényeg, hogy keresed őt és nem adod fel. Ha az ember tisztában van önmagával és azzal, hogy mire vágyik a szerelemben, akkor meg fogja találni az igazit. Talán a legfontosabb, hogy az ismerkedésnek egy valódi mosollyal, egy apró gesztussal kezdődjön. Próbáld ki holnap! Merj rámosolyogni a kávézóban az előtted álló lányra. Hívd meg kedvesen egy bővített mondattal kávézni!

A kávé összehozza az embereket. Titeket is össze fog.

Forrás: https://csabaimark.blog.hu/

Forrás/ Fotó: Bigstock.com