Van egy Sound-jegyem, eljössz velem?

Van egy Sound-jegyem, eljössz velem?

Mire képes a huncut Balaton Sound? Avagy mennyiért mennél el valakivel egy Balaton Sound belépőért?

Nem titok, hogy a balatoni fesztiválok között a Balaton Sound a leghuncutabb. Itt található meg a legtöbb félmeztelen srác és lány a vízparton. Sokan egy kis mókára is kaphatók, ha ingyen belépőjegyről van szó. Városi legenda vagy valóban így van? Utánajártam a dolognak.

Bár tavaly is részt vettem a Balaton Soundon, be kell vallanom, erre a fesztiválra nem lehet felkészülni. Akármennyire durrantom be előre az izmaimat (csak viccelek, silány kis izmaim vannak), itt mindig van valaki, aki egyetlen mozdulattal lesöpör a pályáról. Felvázolom a helyzetet, és ki- ki döntse el maga, hogy mit gondol.

Srácok a porondon

Nos, itt valóban mintha ki lenne írva a bejárathoz, hogy „Belépés csak póló nélkül!”. A legtöbb srác valószínűleg már tavaly nyáron elkezdett gyúrni az idei sound – hasra, a vállukról nem is beszélve. Amerre a szem ellát, mindenfelé lebarnult alfahímek meneteltek, a környéket pásztázva, közben bőszen flörtölve. Túl sokat nem kellett ruhára költeniük, mert a strandpapucs mellett csak egy apró rövidnadrágot viseltek, és egy úszógumit.

Igen, kedves olvasó, kiválóan olvastad el az előbbi mondatot. A legtöbb srácon, has tájékon úszógumi figyelt, de nem a hájredőről beszélek. Az idei trend szerint sokan vásároltak maguknak Spongya Bobos, delfines, vagy éppen rózsaszín flamingós gyerek úszógumit, hogy belebújjanak, és azzal mászkáljanak, partizzanak egész éjjel. Kicsit azért vicces látványt nyújtottak, de talán ők lógtak ki legkevésbé a sorból. Persze nem mondom, szemrevaló díszhímek grasszáltak mindenfele, de néhányan jobban tették volna, ha egy pólót felkapnak. Nem mindenkinek előnyös a meztelenség.

Csajok a csúcson

A Soundon minden nő télikabátban és túrabakancsban nyomatja hajnalig. Neeeem, persze hogy nem. Valójában nagyjából annyi ruha van rajtuk, mint a srácokon, csak a lányok felsőtestén előfordul 4-5 négyzetcenti takarás. Csak a leghuncutabb részeken. Sokan melltartóban érkeztek, mert úgy voltak vele, hogy minek a bikiniben melegedni, ha szellős, csipkés mindent feltáró cicifixben is csábíthatnak. Mert sokan azért jöttek. Csábítani.

Miről is szól a Balaton Sound?

És most megragadnám az alkalmat, hogy eloszlassak mindenféle kételyt. A Balaton Sound a hódítás fellegvára. Az emberek 90%-a azért jön ide, hogy a buli hevében szert tegyen egy kis izgalomra. Akinek nem inge, ne vegye magára, senkit nem akarok megbántani, semmi rossz nincs egy kis mókában. Ez az életérzés csak azoknak jön át, akik kilátogatnak a helyszínre, ez biztos. Én a párommal mentem, nálunk nem játszott ez a huncutkodás, de örömmel figyeltem, hogy sokan találtak maguknak párt (kérdés, mennyi időre).

Mókára fel!

Alkalmam nyílt a bejáratnál letesztelni a srácok forró vérét, ha nem is abban a formában, amire most sokan gondoltok.

Tavaly bejárta a hír az országot, miszerint sok lány hajlandó volt arra, hogy erotikus kívánságokat teljesítsen néhány ingyen jegyért, és a fogyasztásért cserébe. Nem tudom, hogy ebből mi igaz, de én arra vállalkoztam, hogy megkérdezem a kapun kívül várakozó srácokat, hogy meddig mennének el egy ingyen belépőért. Nekem nem volt ilyenem, hiszen sajtós jeggyel mentem be, de persze a kérdés attól még adott volt.

Három nagy csoportra tudnám osztani a válaszadókat a válaszaik alapján:

  • Az idióták

Ők nagyjából mindenen röhögtek, amit mondtam, mindegy volt, hogy milyen szavakat ejtek ki a számon. Azt mondták, hogy nekik még jól is jön az ingyen szex, szóval, ha csak nem valami bányarémmel kell az ágyon osztozni, nagyon szívesen spórolnak kicsit a jegyek árán. Nekem úgy tűnt, hogy az alkohol mellett más is munkálkodott a szervezetükben, de persze nem szeretnék elhamarkodott következtetéseket levonni. Tény, hogy ők tűntek a leginkább bevállalósnak, és néhányan közülük még azt is el tudták volna képzelni, hogy egy egész hetet töltsenek el néhány hölgy társaságában az „ajándék” jegyekért cserébe.

  • A macsók

Ó, hát ők azok, akik fekete fecskében, felül semmiben várakoztak a bejáratnál. A hasuk olyan kemény volt, mint Rocky bicepsze, és olyan drága napszemüveget viseltek, amiért én fél évig dolgozom egyhuzamban széles műmosollyal az arcomon. Na, ezek a srácok tudják, mitől döglik a légy. Mikor megkérdeztem tőlük, hogy bevállalnának-e egy-két görbe éjszakát az ingyenes Sound jegyekért, azt a választ kaptam, hogy csak akkor, ha olyan „minőségű az áru”, amiért megéri „dolgozni”. Hát, bevallom, sokat gondolkoztam ezen a kijelentésen, aztán legyintettem egyet és levontam azt a következtetést, miszerint a prémium minőségű hímek nem szívesen adják alább.

  • A gigaerkölcsösek

Már akkor cikinek éreztem magam, amikor szóba hoztam nekik az ingyenjegy témát. Azt a választ kaptam, hogy nem minden férfi hajt a szexre, és hogy kikérik maguknak, van pénzük néhány jegyre, nem szorulnak más segítségére. Érdekesnek találtam a választ, így egy kicsit még ott maradtam velük beszélgetni. Elmondták, hogy nem csajozni jöttek a Soundra, inkább a zene miatt. Persze ha megtetszik nekik valaki, és látnak benne lehetőséget, akkor nyitnak a lányok felé, de szigorúan csak szolidan. Egy picit azért kétlem ezt a dolgot, mert ezen a fesztiválon elég nehéz szolidnak maradni, de egye fene, elhittem nekik, hogy soha, semmilyen körülmények között nem vállalnának be egy fülledt éjszakát a belépőjegyekért cserébe.

Úgy vagyok vele, hogy mindenki tudja, hogy nem egy zárdába megy, ha a Balaton Soundot célozza meg. Így viszont nem is érhetik nagyobb meglepetések. Miután befejeztem a srácokkal a beszélgetést, kerestem egy kávézót, ahol valami zúzós kávét lehet kapni, mert magamhoz kellett térnem az élményzuhatag után. A koffeinre és a kávészünetre nagyon nagy szükségem volt, mert az erotikus élmények után csakis kávés élmények következhettek. Sajnos azonban elég silány volt a kávé felhozatal. Egy espressot vagy egy cappuccinot még csak-csak le lehetett vadászni, de egy jegeskávé vagy egy kávés koktél már nagy kihívásnak bizonyult.

Sebaj, ezt is megtapasztaltam. Ennek ellenére, vagy éppen ezért arra buzdítalak benneteket, hogy ha van rá lehetőségetek, nézzetek be egy-két Balaton parti fesztiválra. De kávét tankoljatok előtte egy speckós helyen, hogy jól bírjátok az iramot!

Szerző: Kristóf Eszter/ napikincsek.blogspot.hu

Képek forrása: www.bigstockphoto.com