Wake-up! Day 2017- Motiváljon a csapatszellem!

csapatszellem

Wake-up! Day 2017- Motiváljon a csapatszellem!

Sose felejtsd el, hogy nem vagy egyedül! Ha egy nehéz munkanap előtt állsz, már ébredéskor élesítsd magadban a tényt, hogy a mai meló brutál részével sem egymagadban kell megküzdened, hiszen ott vannak a munkatársaid!

Haladj lépésről-lépésre!

Reggelenként soha ne stresszelj! Még be sem értél az irodába, de már gyomorgörcsöd van? Felejtsd el! Nagyon fontos, hogy reggelizz, igyál egy kávét és ragaszkodj azokhoz a rituáléidhoz, amiket egyébként más reggeleken is elvégezel. Válassz valami olyan ruhát, amiben jól érzed magad és ne passzírozd feleslegesen a lábfejeid kényelmetlen magassarkúba.

 

Itt van már a tavasz, munkába menet élvezd a jó időt. Hallgasd a madarakat és a tömegközlekedési eszközökön próbálj minél közelebb kerülni a nyitott ablakokhoz, hogy a friss, illatos levegő simogathassa utazás közben a lelked. És egy jó tanács: Füldugókat be, szóljon a zene! Feszültséget old és percek alatt boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá varázsol!

Az irodában, ha kell, csapass még egy kávét, aztán jöjjön, aminek jönnie kell! Mindig térképezd fel a nehéz feladat milyen részekből, egységekből áll. Világosan lásd át az egészet, hogy pontosan meg tudd fogalmazni kérdéseidet a főnököd felé és a kéréseidet pedig a munkatársaid felé.

 

Ők is azért ülnek ott veled, mert ugyanannak a cégnek dolgoznak. Ha más-más szakterületen is, de mindenki ugyanazon a projekten dolgozik. Ha elakadtál, fogjatok össze és együttesen, apró segítségükkel, hamar el tudod majd végezni a munkád.

 

Délután négy órakor pedig a kész anyagod a főnök asztalán landol, te pedig hazafelé sétálsz. Ugye mennyivel jobban érzed magad, mintha reggeltől ezen görcsöltél volna?

A Wake-Up! Day 2017 RENDEZVÉNYRŐL ITT OLVASHATSZ BŐVEBBEN:

WEB: https://corleonis.leadpages.co/wakeupdaybudapest/

Forrás / Fotó:Bigstock.com