Adatvédelem és jogi nyilatkozat

A kave.hu működése során az alábbi alapelveket tekintjük irányadónak:

 

– A kave.hu olvasása során akaratlanul átadott adatokat (látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram stb.) bizalmasan kezeljük és azokat kizárólag a kave.hu szolgáltatásainak fejlesztéséhez, valamint statisztika készítéséhez használjuk fel.

– Egyéni adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra, e nélkül senki részére nem adjuk tovább.

– A birtokunkba került adatokról statisztikai célú összegzést készítünk, s csak statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hasznosítjuk olvasótáborunk megismeréséhez, megismertetéséhez.

– A kave.hu látogatása során akaratlanul átadott információkat statisztikai feldolgozás után megsemmisítjük, egyedi módon tovább nem tároljuk.

– A kave.hu tartalmaz linkeket más website-okra is, amelyek tartalmáért és a személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásaiért felelősséget természetesen nem vállalunk. 

A PNGN Kft fenntartja a jogot, hogy az olvasók egyidejű tájékoztatása mellett a személyiségi jogokhoz kapcsolódó adatok és információk felhasználásával kapcsolatos álláspontját a jövőben megváltoztassa.

Szerzői jogok:

 

A kave.hu, időt, energiát fektet abba, hogy az információit/tudását megossza, ezáltal segítve olvasóink eligazodását a kávé szerteágazó világában.

Az oldalon található információk, elemzések, cikkek, képek, videók, magyarázatok a kave.hu és a PNGN Kft. szellemi terméke, tulajdona. A szerzői jog megsértésének következményei vannak.

Megjegyzem, tény, hogy a szerzői jogokon nem mindig egyszerű kiigazodni, nem mindig egyértelmű, hogy mi milyen használatnak minősül stb., a tisztességes és korrekt eljárás fogalma pedig eléggé szubjektív. Ugyanakkor saját munkának feltüntetni vagy nem jelölni a forrást máshonnan származó munkáknál egyszerűen felelőtlen és méltatlan.

A kikötéseink a szerzői jogokkal kapcsolatban elég egyszerűek és megengedőek:

Az oldalon található szellemi termék az alábbi feltételek megtartásával szabadon felhasználhatók. Kizárólag a forrás pontos megjelölésével (Forrás: www.kave.hu, link) és a tartalomra mutató link mellékelésével. Azzal a kitétellel, hogy harmadik féltől származó adatok tekintetében az eredeti forrás rendelkezéseit kell figyelembe venni. (Ld. még, lentebb: Gondolatok a tisztességes/korrekt információ-felhasználásról)

Kave.hu cikkek felhasználásával kapcsolatban:

Ezeket más oldalak az oldalra hivatkozva nem vehetik át, ugyanakkor magánjellegű felhasználás esetén (pl. Prezentáció, tájékoztató anyag, szakdolgozat, elemzés) engedélyezett a felhasználása, a pontos forrás megjelöléssel.