Adatvédelem és jogi nyilatkozat

A kave.hu működése során az alábbi alapelveket tekintjük irányadónak:

 

– A kave.hu olvasása során akaratlanul átadott adatokat (látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram stb.) bizalmasan kezeljük és azokat kizárólag a kave.hu szolgáltatásainak fejlesztéséhez, valamint statisztika készítéséhez használjuk fel.

– Egyéni adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra, e nélkül senki részére nem adjuk tovább.

– A birtokunkba került adatokról statisztikai célú összegzést készítünk, s csak statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hasznosítjuk olvasótáborunk megismeréséhez, megismertetéséhez.

– A kave.hu látogatása során akaratlanul átadott információkat statisztikai feldolgozás után megsemmisítjük, egyedi módon tovább nem tároljuk.

– A kave.hu tartalmaz linkeket más website-okra is, amelyek tartalmáért és a személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásaiért felelősséget természetesen nem vállalunk. 

A PNGN Kft fenntartja a jogot, hogy az olvasók egyidejű tájékoztatása mellett a személyiségi jogokhoz kapcsolódó adatok és információk felhasználásával kapcsolatos álláspontját a jövőben megváltoztassa.

Szerzői jogok:

 

Azzal, hogy belép a www.coffeelovers.hu szájtrendszer (kave.hu, kavezom.hu, coffeelovers.hu, coffeetry.hu, coffeetry.com stb.) valamennyi oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem.
A kavezom.hu, időt, energiát fektet abba, hogy az információit/tudását megossza, ezáltal segítve olvasóink eligazodását a kávé szerteágazó világában.
A kavezom.hu, kave.hu oldalon található tartalom a CoffeeLovers kft. és a PNGN Kft. szellemi terméke, tulajdona. A szerzői jog megsértésének következményei vannak.
A Coffeelovers kft. és PNGN kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
Megjegyzem, tény, hogy a szerzői jogokon nem mindig egyszerű kiigazodni, nem mindig egyértelmű, hogy mi milyen használatnak minősül stb., a tisztességes és korrekt eljárás fogalma pedig eléggé szubjektív. Ugyanakkor saját munkának feltüntetni vagy nem jelölni a forrást máshonnan származó munkáknál egyszerűen felelőtlen és méltatlan.
A Coffeelovers kft. És PNGN kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.
A Coffeelovers kft és a PNGN kft. oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Coffeelovers kft és a PNGN kft is követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.Az oldalon található szellemi termék az alábbi feltételek megtartásával szabadon felhasználhatók. Kizárólag a forrás pontos megjelölésével (Forrás: www.kavezom.hu, link) és a tartalomra mutató link mellékelésével. Azzal a kitétellel, hogy harmadik féltől származó adatok tekintetében az eredeti forrás rendelkezéseit kell figyelembe venni. 
A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő:
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.
A coffeelovers.hu domainnév, valamint a “Coffeelovers” név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a Coffeelovers kft és a PNGN kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

Google Analytics-et használunk

Elfogadod, hogy az oldal Google Analytics követőkódot használ? Amennyiben igen, úgy bővebb tájékoztatást kapunk olvasási szokásaidról, ami még nagyobb kihívást jelent számunkra, hogy izgalmas témákról írjunk. Ha nem járulsz hozzá, az sem gond, hiszen továbbra is ugyanúgy olvashatod kedvenceidet.