Adatvédelem és jogi nyilatkozat

A kave.hu működése során az alábbi alapelveket tekintjük irányadónak:

 

– A kave.hu olvasása során akaratlanul átadott adatokat (látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram stb.) bizalmasan kezeljük és azokat kizárólag a kave.hu szolgáltatásainak fejlesztéséhez, valamint statisztika készítéséhez használjuk fel.

– Egyéni adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra, e nélkül senki részére nem adjuk tovább.

– A birtokunkba került adatokról statisztikai célú összegzést készítünk, s csak statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hasznosítjuk olvasótáborunk megismeréséhez, megismertetéséhez.

– A kave.hu látogatása során akaratlanul átadott információkat statisztikai feldolgozás után megsemmisítjük, egyedi módon tovább nem tároljuk.

– A kave.hu tartalmaz linkeket más website-okra is, amelyek tartalmáért és a személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásaiért felelősséget természetesen nem vállalunk. 

A PNGN Kft fenntartja a jogot, hogy az olvasók egyidejű tájékoztatása mellett a személyiségi jogokhoz kapcsolódó adatok és információk felhasználásával kapcsolatos álláspontját a jövőben megváltoztassa.

Szerzői jogok:

 

Azzal, hogy belép a www.coffeelovers.hu szájtrendszer (kave.hu, kavezom.hu, coffeelovers.hu, coffeetry.hu, coffeetry.com stb.) valamennyi oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem.
A kavezom.hu, időt, energiát fektet abba, hogy az információit/tudását megossza, ezáltal segítve olvasóink eligazodását a kávé szerteágazó világában.
A kavezom.hu, kave.hu oldalon található tartalom a CoffeeLovers kft. és a PNGN Kft. szellemi terméke, tulajdona. A szerzői jog megsértésének következményei vannak.
A Coffeelovers kft. és PNGN kft. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.
Megjegyzem, tény, hogy a szerzői jogokon nem mindig egyszerű kiigazodni, nem mindig egyértelmű, hogy mi milyen használatnak minősül stb., a tisztességes és korrekt eljárás fogalma pedig eléggé szubjektív. Ugyanakkor saját munkának feltüntetni vagy nem jelölni a forrást máshonnan származó munkáknál egyszerűen felelőtlen és méltatlan.
A Coffeelovers kft. És PNGN kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.
A Coffeelovers kft és a PNGN kft. oldalai teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.
A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Coffeelovers kft és a PNGN kft is követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.Az oldalon található szellemi termék az alábbi feltételek megtartásával szabadon felhasználhatók. Kizárólag a forrás pontos megjelölésével (Forrás: www.kavezom.hu, link) és a tartalomra mutató link mellékelésével. Azzal a kitétellel, hogy harmadik féltől származó adatok tekintetében az eredeti forrás rendelkezéseit kell figyelembe venni. 
A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő:
a) nem módosítja az eredeti információt,
b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.
A coffeelovers.hu domainnév, valamint a “Coffeelovers” név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása – a hivatkozás kivételével – kizárólag a Coffeelovers kft és a PNGN kft. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.