Bemutatkozás

Szeretjük a kávét. Ez az egyszerű érzés vezérel már 8 kerek éve bennünket, hogy napról napra alkossunk valamit nektek és magunknak, ami a kávéról szól. Úgy gondoltuk, ha már belekezdtünk, csináljuk rendesen és legyen ez egy klassz közösség, ahová szabadon és függetlenül csatlakozhat bárki. Mert aki a kávét szereti, hisszük, hogy csak mifélénk lehet!

 

Magyarország legmeghatározóbb független kávés közösségét sikerült felépítenünk az elmúlt néhány év alatt, ahova már közel százezren döntöttek úgy, szívesen csatlakoznak és vesznek részt a kávé mindennapjaiban. Csináljuk amit szeretünk. Főzzük, isszuk, szaglásszuk és fogyasztjuk, zseniális cikkeket írunk róla, életérzésekhez kapcsoljuk, új utakat nyitunk, gondolkodunk és elgondolkodtatunk, ábrándozunk és lássuk be, kicsit néha nyálat is csorgatunk.

 

De mi is az a kávé? Mindenkinek más. Koffein-bomba a reggeli ébredéshez, egy régi bevett szokás ami megtöri a napi rutint, egy ízletes élmény, amivel vendégül látunk, amivel kimutatjuk a szeretetünket és igen, nekünk a kávé jelenti azt is, ami összehoz. Mert így van ez, a kávé íratta ezeket a sorokat, és ez a cseppnyi babszem vonzott ide téged is, kedves Olvasó. Mint ahogy téged, úgy az évek alatt emberek millióit: barátokat, követőket, kollégákat, partnereket és hozzászólókat, csendesen távolról figyelő vizslató pillantásokat, na meg a viccesen beszólókat és velük együtt a bátor védelmezőket. És mi ezt nagyon szeretjük.

 

Olyannyira, hogy a tejhabosító túlműködésével bennünk is moccant a buzgó vágy: Alkossunk valami újat! Valami vagányat, ami összeköti mindazt amit szeretünk: a kávét, az embereket, a kávézókat, magát az életérzést. Egy különleges és mégis egyszerű rendszert, ami új irányt mutat a piac különböző szereplőinek, ezzel együtt támogatja és elősegíti az összekapcsolódást és a széleskörű információáramlást.

 

Tesszük mindezt a kávé zamatos illatú égisze alatt, mert hisszük, hogy a kávé tudja. Applikációt fejlesztünk, eseményeket szervezünk, szakértőket kérdezünk, kerekasztalt körbe ülve beszélgetünk, kicsit pörgetünk és forgatunk, kávés sütit majszolva inspirálódunk, informálunk és oktatunk. Mindeközben kávézunk, és reméljük, hogy meghívhatunk!

Applikáció

Magazin

Mit kínálunk?

Kutatás