AZ ÉLET 163 CENTI MÉLYEN.FEJET FEL!4 TIPP, MIT VEGYÉL FEL!

mélyen

AZ ÉLET 163 CENTI MÉLYEN.FEJET FEL!4 TIPP, MIT VEGYÉL FEL!

MAGASAN VAGY MÉLYEN? KIT ÉRDEKEL?! SEGÍTÜNK, MIT VEGYÉL FEL!

Magas, vagy inkább mély? Kissé diszkriminatívnak érezzük ezt a testmagasság témakört, pedig ez is olyan lehet, mint a lobonc kérdése. Akinek egyenes van az göndörre vágyik, akinek pedig mesés csigákkal borította okos bukóját a teremtő, az meg egyenest. Mondjuk ez mindkét típus esetében könnyen áthidalható egy hajvasalóval, ami lássuk be, a magasságunkon kevésbé segít. És a mélységünkön sem. Mert hogy van az a pont, illetve centiméter, ahonnan mi, 163 centisek már inkább mélynek számítunk. Ami nem feltétlenül baj, hiszen legalább annyi pozitívuma van az alacsony, mint a hosszúra nyúlt termetnek. Azt mondják… Csak a textil áll rajtunk másképp. De akkor mit vegyünk fel?
  1. PLATFORM CIPŐ

A platform cipők, szandálok és csizmák megosztják a vásárlóközönséget. Nehéz is olyat választani közülük, ami valóban csinos, és fazonja előnyös az alacsonyabb lányok számára. Ha platform, akkor mindenképpen olyat válasszunk, ami cipőre hajaz, nem pedig lópatára, és attól, hogy a talpa emelt, még nem úgy nézünk ki benne, mint egy birodalmi lépegető. A telitalpú helyett válasszuk a sarokkal rendelkező fazont, amit nem csak szoknyához, de nadrághoz is bátran hordhatunk, és aminek nem elhanyagolható jó tulajdonsága, hogy még a legtöbb fazon még járásra is alkalmas.

mélyen

Photo by Errico Boccia on Unsplash

 

  1. BŐ SZÁRÚ NADRÁG

Néhány centi pluszt akár láthatatlanul is csalhatunk magunknak, ha van a szekrényünkben egy kellően hosszú, bő szárú palazzo nadrág. Eszünkbe ne jusson lapos talpú cipővel párosítani, ellenben bármilyen magas sarkút választhatunk, ami kényelmes, és megemel bennünket. Ahhoz, hogy optikailag slankítson a szett, a nadrág szára rá kell, hogy lógjon a cipőre, ami kiemeli vállunkat, derekunkat.

  1. DZSEKI-CSEL

Mindig a méret a lényeg. Nincs ez másképp a kabátok esetében sem. A hosszított fazonok kizárólag magas sarkúval mutatnak, de ha csak hétköznapi szaladgáláshoz kapnánk fel magunkra valami melegebbet, úgy célszerű a rövidebb fazonokat választani, ami maximum a csípőnk alá ér. A rövid derekú dzsekik szintén jöhetnek, de fazonjukat illetően nem árt az óvatosság, nehogy úgy nézzünk ki egy rózsaszín bomberben, mint a május elsejei vattacukor.

mélyen

Forrás: Pexels

  1. A V-NYAK MINDIG NYERŐ

Legyen póló, blúz vagy pulóver, a V-nyak tuti befutó, mert optikailag hosszítja a nyakat. Fazonját tekintve lehet bő vagy szűkebb, ezt már mindenki maga érzi, melyik számára a kedvenc. Mint ahogy a pólók esetében, úgy a blúznál is igaz a V-nyakkivágás mélysége. Programtól függően próbáljuk megtalálni azt, ami kényelmes, vállalható, és kulturált mélységben engedi láttatni dekoltázsunkat. #férjenbele

mélyen

Forrás: Pexels

 

Szerző: Eat, Move & Smile

Kiemelt kép: Photo by Kris Atomic on Unsplash, Pexels

Inspiráció: Vogue

Hello Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk, annak szívből örülök! Ha szívesen felhasználnád, kérlek, tedd azt jogszerűen. Mit is jelent mindez? A cikk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, miszerint annak bármiféle felhasználásához a szerző, vagyis az én írásbeli engedélyem szükséges. Tegyük szebbé a világot! Köszönöm, hogy jó fej vagy!