A FRANCIA NŐK TITKOS SIKKJE

francia

A FRANCIA NŐK TITKOS SIKKJE

 MITŐL OLYAN ZSENIÁLISAN STÍLUSOSAK A FRANCIA NŐK?

A divatot és a stílust szerte a világon sokféleképpen értelmezzük, egyben azonban talán mind egyetértünk: a francia nők divatban verhetetlenek. Elegánsak, sikkesek, és van bennük valami nyugodt, elbűvölő csalafintaság, amitől rendre leesik az állunk. Még akkor is, ha csak egy szimpla hétköznapi outfitben lejtenek a város utcáin. Vagy egy bevásárlószatyrot húznak magukra. Teljesen mindegy, mit emelnek le gardróbjuk polcáról, a végeredmény egyszerűen zseniális. De vajon hogy csinálják ők, a francia nők?
  1. A MAMA A MÚZSA

Így van, teljesen elfogadott a francia nőknél, hogy divat-kérdésben édesanyjukat követik, sőt, akár össze is öltöznek a drága mamával. És hát miért is ne tennék? A divat egyrészt folyamatosan ismétli önmagát, így francia anycika már előre tudja, melyik trendet milyen új őrület váltja fel, amihez pontosan megvan a menetrend, és még akár a hódításhoz szükséges darabok egy része is ott lapul a szekrényben. Egy frissítő öblítés a párizsi szellőben, néhány új kiegészítő és indulhat a hódító-bódító Szajna-parti séta. Hiszen az anyák sohasem tévednek!

francia

Forrás: Pexels

  1. JÁRÁS-KOMPATIBILIS CIPŐ

Annak, hogy még sosem láttunk francia nőt magas sarkú cipőben botladozni az aszfalton, csupán az az oka, hogy tisztában vannak a korlátaikkal, és nem vesznek fel olyan cipőt, amiben nem tudnak járni. Kevés elszomorítóbb látvány van annál, mint amikor egy nő hajlított lábbal, kiforduló bokával küzd a zebrán az átkelésért, ami egy alacsonyabb sarkú, kényelmesebb fazon választása esetén elegánsan elkerülhető lenne. Ha a francia nők nem kockáztatnak, lehet, talán nekünk sem kéne.

  1. FÓKUSZBAN A NŐIESSÉG

Apró trükk, mégis magára vonzza a tekintetet egy széles öv, egy hatásvadász fülbevaló, vagy egy trendi napszemüveg. Arra viszont kényesen ügyelnek, hogy ne vigyék túlzásba: a hangsúlyos kiegészítőkhöz egyszerű, letisztult ruhát választanak, hogy a bámészkodóknak legyen kellő idejük megcsodálni a remekművet, és Franciaország lányai begyűjthessék az elismerő pillantásokat.

francia

Photo by Sabina Ciesielska on Unsplash

  1. LEGYEN VALAMI SZEXI

Az igazi francia nő sohasem magamutogató, ellenben van annyira rafinált, hogy aktuális szettjére néhány ártatlan cseppet hullajtson a szexualitás elixírjéből. Nem mutat ő sokat, csupán annyit, amennyit a francia sikk megkíván. És annál talán éppen egy picivel többet.

  1. KABÁTBÓL A LEGJOBBAT

Legyen az blézer, dzseki, szövetkabát vagy irhabunda, a francia nők talán erre költenek a legtöbbet. Mindegy, hogy farmerhez, szoknyához vagy sorthoz veszik fel – igen, még télen is -, a felöltőnek jó minőségűnek kell lennie! Az első benyomás fontos, úgy tartják, ezért bátran vállalják, hogy egy nőről a legtöbbet mesélő darab maga a kabát.

francia

Photo by Dani Vivanco on Unsplash

Szerző: Eat, Move & Smile

Inspiráció: whowhatwear

Kiemelt kép forrása: pixabay.com

Hello Kedves Olvasó! Ha tetszett a cikk, annak szívből örülök! Ha szívesen felhasználnád, kérlek, tedd azt jogszerűen. Mit is jelent mindez? A cikk teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, miszerint annak bármiféle felhasználásához a szerző, vagyis az én írásbeli engedélyem szükséges. Tegyük szebbé a világot! Köszönöm, hogy jó fej vagy!