Ilyet még nem láttál! Táska kávés zsákokból!

táska

Ilyet még nem láttál! Táska kávés zsákokból!

El sem tudod képzeli az életedet kávé nélkül, vagy éppen Te vagy a csajok közt a legnagyobb táskarajongó? Akkor garantálom, hogy odaleszel az alábbi képekért! Ugyanis Jose Mollura, a holland divattervező egyedi kézműves táskái igazi különlegességeknek számítanak, a mi szívünket pedig teljesen elrabolta a kávé ihlette designer táskáival!

 

Jose Mollura

Argentínában, Buanos Aires-ben nevelkedett, majd a diplomája megszerzése után elindult világot látni. Ekkor csöppent bele a kávé lenyűgöző és lebilincselő világába Indiába, ahol önkéntesként kitanulta a kézzel készített táskák mesterségét. A kávé iránti érdeklődése közben egészen odáig vezetett, hogy pörköléssel kezdett el foglalkozni Amsterdamban és tagja lett a SCAE egyesületének, ahol a világ legkiválóbb és elhivatottabb kávé specialistái gyűlnek össze. Kitartó munkája több évben is sikerre vitte a Barista Világbajnokságokon, elért eredményei pedig további munkára ösztönözték.

Kávés zsákok

Ahogyan a mindennapjaiban folyamatosan kávés zsákok vették körül, hirtelen megfogalmazódott benne az a nagyszerű ötlet, hogy miért is ne kombinálja a korábban elsajátított tudását a legnagyobb szenvedélyével? Innentől pedig nem volt megállás, és megszülettek az egyedi, kávés kézműves táskák, melyek láttán szinte már látjuk is magunk előtt a messze elterülő kávéültetvényeket.

A készítés

Jose Mollura az egész folyamatban részt vesz, 100%-ig felelősséget vállal minden egyes darabért, ami a keze közül kikerül. A készítés szinten nagyon különleges, hiszen minden táska darabjai egy 1970-es Adler varrógéppel varr össze. Ettől is érezheti egy ilyen táska tulajdonosa, hogy egy valódi kincset tudhat magáénak. A készítéshez felhasznált bőr Argentínából rendeli, míg a táskában lévő kávés zsákok a pörkölés után megmaradt darabok.

 

Ha már kezded azt érezni, hogy nem is érted hogy hogyan tudtál eddig ilyen táska nélkül élni, a tervező honlapján be tudod szerezni őket, átlagosan 150 és 185 eurós összeg között.

Forrás / Fotó: https://www.jose-mollura.com/coffee-lovers