Mit akarnak a nők?

nők

Mit akarnak a nők?

Egyre több barátom szingli. Hölgy ismerőseim erőteljesen panaszkodnak fajtársaimra, hogy azok sokszor több szeretetet adnak a koszos zoknijuknak, mint nekik. Pedig ők mossák ki azt, és nem kis kihívás, akárcsak sok esetben az alsógatyák tisztán tartása.

Szóval „régiújérzések” kerítettek hatalmukba az elmúlt napokban, mikor munka közben újra el kezdtem figyelni a különbséget (ezért köszi mindenkinek) a lányok-fiúk, csajok-pasik és a nők-férfiak párosok között.

Amit fontosnak tartok, még mielőtt Coelho-i magaslatokba repülnék: ”Nőnek lenni, csak egy férfi mellett lehet.” –  na igen ez tény, de büdös nagy tény fordítva is. Csak az utóbbi nem kap akkora hangsúlyt. De azért most, mégiscsak meglököm a nők szekerét.

Szeretnék néhány tippet adni az elkanászodott kanoknak, hogy visszataláljanak az ösvényre, és csaj helyett nőt találjanak maguknak. (Hidd el az utóbbi még a zoknit és az alsógatyát is jobban mossa.)

Rengeteg barátnőmmel beszélgettem arról, hogy szerintük milyenek a férfiak. Mindenekelőtt, vegyük sorba általánosítva, hogy a nők szerint miben van a férfi sava-borsa (jaj de szép szó).Íme a meglátásuk:

A férfi szeret enni, inni, és a nőket szereti (egyes eltérő modelleknél lehet más megoldás. Pl.: egy másik férfi, legrosszabb esetben saját maga), lelkesen űzi a sportokat és mindent megd*g, ami az útjába kerül. Lételeme a haverozás és az oktalan féltékenykedés, főleg akkor, ha tudja, hogy nem csak kosz, hanem vaj is van a füle mögött.

Amit hiányolnak tőlünk/belőlünk férfiakból a nők:

-Figyelmesség

– elkeseredettebb nőknél ez a vágy már akár egy ótvar ajtó kinyitásában is beteljesülhet. Mivel egyes egyedek egész nap tudnak bicepszezni a teremben, vagy sört emelni a szájukhoz, ez az új a mozdulatsor nem jelenthet túl nagy kihívást számukra. Próba szerencse.

-Érzelmek kimutatása

– persze nem kell elsírni magunkat, mikor meglátjuk a nagy Őt, de ha érzed, hogy van mondanivalód számára, akkor büfögjed ki valami kulturált formában. Használj rég elfelejtett szavakat. Vállald a rizikót, hogy férfi leszel. Itt legyél vagány, ne a presszóban. Ki tudja lesz e még lehetőséged arra, hogy elmond neki: Ő a legszebb a világon. És ha ő nő, ezt értékelni fogja…bókolni tudni kell, gyakorolj magaddal a tükör előtt úgy, mintha csak magadat dicsérgetnéd a konditeremben. Tutira menni fog.

-Becézés

– jó ez meg minden, mert becézni kell! Csak ne mindig ugyanazokat a rohadásig elcsépelt neveket használd (cica, szívem, szerelmem, életem, drágám stb.). Ciki volt régen is, ciki most is, és ciki lesz ha kiderül, hogy férfiként középhőmérsékletű az IQ-d, a kreativitásod nulla és az elmúlt harminc évben csak is karra edzettél, de agyra semmit sem. Legyél kreatív. Nem nehéz, ragadjál ki a nőből egy darabot..

-Hálószoba titok

– szép remény, hogy létezik bármelyik félnél is… próbáld meg te kiépíteni ezt, hidd el, lehet benne valami új érzés. És mennyivel jobb, ha a haverok nem tudják, hogyan tologatjátok a bringát a Nővel.

-Figyelem

– ez nem összekeverendő a figyelmességgel. Ha te elvárod, hogy “csajod” (véletlen sem a párod, barátnőd, szerelmed stb.) tudja, hogy melyik sör a kedvenced, és a bontott palack malátaszörpödet a jobb kezedhez rakja meccsnézés közben, akkor tanuld már meg az anyja vagy legjobb barátnője nevét végre! Nem kell őket szeretni, csak tudd, kiről van szó mikor róluk beszél.

-Család

– a családot senki sem választhatja meg. Ha nem jön be a családja, ne rá haragudjál. Inkább alapítsál vele olyat, amire te vágynál. Ki tudja, hátha jobb lesz a közös jövőtök, mint a múlt hétvége az anyósnál.

-Szőrös dögök és a gyerek csapda

– nem, nem, nem és nem. Állatokat szeretni kell. A csigát átvinni az úton, nem eltaposni. De állat az állat, a gyerek az gyerek. Ne vágd ki magad azzal, hogy inkább veszel neki egy kutyát. Persze hogy rábólint a Nő erre a kártyádra, hiszen genetikailag bele van kódolva: a pici szőrös izéket szeretni kell (ezért van még veled). Ha nem állsz készen férfiból apává válni, inkább mondd meg neki. Ha szeret, megérti. Ha nem szeret, akkor meg mindegy.

-Tökéletesség

– a párodtól annyira várd el, hogy reggel vagy este munka után tökéletes legyen, mint amennyire te az tudsz lenni az Ő számára. Más szépnek látni reggel valakit, és más szépnek/ tökéletesnek lenni. Ha férfi vagy, tudod mi a dörgés. Talán láttál már szépnek valakit reggel. Ha nem, k*rvára sajnállak.

-Igényesség

– ne légy kancsó-macsó. Ez olyan dolog, mint amikor azt mondjak: az őrültet a zsenitől egy hajszál választja el. Arany középút a titka mindennek.

-Lemondás

– tudjál áldozatot hozni érte. Hidd el hálás lépés. A Nő is azt teszi, mikor részegséged ellenére az ágyba kísér, levetkőztet és betakar… és még melléd is fekszik, tűrve a belőled áradó pia szagot.

Végül a talán az egyik legfontosabb dolog:

-Intimitás és szeretkezés.

Az élet nem pornófilm, annyi extrémitást várj a másiktól, amennyit te is tudsz neki adni, és távolabbiakban itt vissza is térnék a hálószoba titok pontra.

Zárásaként egy gondolat: Szeretem a vajas kiflit és kéne egy jót forró csokizni.

Forrás: CSabai Márk, https://csabaimark.blog.hu/

Forrás/ Fotó: www.bigstockphoto.com