Öt dolog, ami minden férfit taszít az első randin

első randin

Öt dolog, ami minden férfit taszít az első randin

Oké. Most figyelj, mert csak egyszer szeretném elmondani neked a következőket. Nem azért mert okoskodni akarok, hanem mert szeretném, ha megértenéd, hogyan is működik a férfiak nagy része az első randin. Biztos ismered a viccet, hogy a jó nők és jó pasik olyanok, mint a wc: mindig foglaltak. Ha az ember talál egy szabad prédát, raboljon rá gyorsan, hisz nem sokáig marad árván. Szóval ez részint igaz, ahogyan az is, ha elég bátor vagy, nem csak a viccet fogod kihallani a következő sorokból.

Rendszeresen hallani, hogy ti nők miket vártok el az Adoniszotoktól az első randin. A profi xenonvadászoknak a fehér ló helyett megteszi egy szürke BMW is. De persze vannak olyanok is, akik lejjebb rakták már a lécet és valós emberi értékeket próbálnak felkutatni, mert rájöttek arra, hogy egy autónak nem lehet gyereket szülni. Átgondolva az értékrendeket, már annak is örülnek, ha egyáltalán köszönnek nekik. De felmerül a kérdés, mi férfiak mit várunk el az első randin.

Egy kis közvélemény-kutatás során összeszedtem nektek öt krízis pontot, ahol áll, vagy éppen csúfosan bukik az új álompasis jövőtök.

 

Mikor az exek szelleme körbejárja az asztalotokat

Ha túl sokszor hozod fel az exedet az első randin, olyan gyorsan elvágod magad, mint péntek este tíz vodka után, és az Istenért sem fogsz újra megállni előtte. Gondolj bele: téged érdekelne, hogy a volt csaja milyen házias, rendes, kedves és bomba nő? Ezzel szemben te…. Na ugye, csak a pumpa menne fel benned, mint a svájci frank árfolyam. Ilyenkor azt a kérdést tedd fel magadnak: ha ilyen jó vele, miért nincsenek még mindig együtt?

Na pont ezt kérdezik a férfiak is… csak kétszer rondábban.

Közönséges, közösségi magánélet

Sok fiatal nő már az első percekben beleesik abba a hibába, hogy ha tetszik neki az alany, rögvest szinteket lépnek. Két perc után közös szelfie, taggelések mindenhol, szívecskék… Lehet, hogy neked jó az ha mindenki látja, megint leigazoltál egy alfahímet és rögtön twittelni kell mindent. Mit csináltok ma, hol, és erről mind a százharminckét legjobb barátnődnek rögvest kell írni, miközben beszélgetni próbáltok. Szóval nagy az öröm, ahogy az Isten állatkertje is…És inkább a gondozó legyél, vagy a közönség, mintsem a produkció. Persze félelmetes kiszakadni a telefonodból, mert ekkor jön a kérdés, hogy meddig tudod megtartani… és nem a tüdőddel, meg erőből… hanem a személyiségeddel.

Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek

Tény, hogy mi, a természet koronái nem vagyunk tökéletesek, és sokunknak harminc-negyven éves korában is az a legnagyobb elért eredménye, hogy heti hatszor tud hatos szintű talajrészeg lenni, durvább macskajaj nélkül. De értsétek meg ez egy ilyen ál macsó dolog, ebbe menekülnek azok a férfiak, akik másra csak korlátozott mértékben jók. Roppant rémisztő szembesülni azzal, ha egy nő kenterbe tud minket verni  és számára is napi rutin a bárba be és bárból ki életstílus. Mi azt várnánk, hogy megváltoztass minket, téríts jó útra. Nyisd fel a szemünket, hogy felelős férfiak akarjunk lenni, apák és családfők. Nem pedig az kell, hogy a züllés nagy mestere légy számunka. Arra ott vannak a barátok.  Szóval nem szerencsés, ha már az első randin kiderül, hogy a csajunk simán le tud minket inni.

Árulkodó példaképek

Ha komoly elmélkedésbe torkollik a beszélgetés, gyakran előkerülnek az olyan kérdések, mint például a példaképek. Mi férfiak sosem fogjuk megérteni, miért gáz, ha Hulk, Pókember, vagy éppen Deadpool a példaképünk. Szóval, ne próbáld megmagyarázni, miért jobb Carrie Bradshow.

Tervek és a tettek

Természetesen érthető, hogy a nők olyan pasit keresnek társnak, akivel reális jövőkép rajzolódik ki a távoli horizonton. Ha minket kérdeztek a terveinkről és hogy azért mit teszünk, örömmel fogadjátok be a hangzatos jövőképeket. Előléptetés, saját ház, család, munka. A kérdés az, vajon a ti részetekről mennyire tűnik ígéretesnek a legtávolabbi cél, ami a -20%-os kupon napokra koncentrálódik és arra, hogy a H&M-ben megtaláljátok a legjobb rucit, ami majd jól áll rajtatok a kihagyhatatlan kisoroszlán simogatáson. Mi férfiak is örülünk, ha randink nem csak egy csaj lesz az életünkben, hanem társ, olyan, akire büszkék lehetünk és felnézhetünk.

Későn nőtt be a fejed lágya, ha egyáltalán sikerült

Előbb vagy utóbb mindenki megkomolyodik és rájön, az évek alatt elszenvedett csalódások után, mi is az igazi érték az életben. Mire lesz szüksége a boldog életben maradáshoz. Lassan túl az ezredik csalódáson és megváltozhatatlan rosszfiún, a házasságtörő hazugon, a kihasználós és lehúzós simlis seggfej után – olyanok aki a könyveimben szerepelnek –, felcsillan a remény, mikor betoppan a jófiú a randira. Ekkor vigyázz, hogyan fogalmazol a tapasztalataidról, hiszen a döntéseid téged minősítenek. Gondolj bele, miért kéne sajnálnunk téged, mert annyi eszed sem volt, mint egy vasgolyónak, mikor kikezdtél egy házas férfival. Aki három évig ígérte, hogy elhagyja a családját a feszes huszonéves testedért…de most tényleg… szerinted, ha őket elhagyja, téged nem fog? És ha nem izgalomnak kellesz, akkor mihez kell három év? Szóval érted…Sok kérdés vetődik fel veled és a gondolkodásoddal kapcsolatban, az értékrendedről nem is beszélve… De vigyázz, nehogy ezt visszakapd az élettől és a te lovagod is három évig töprengjen, elhagyjon-e téged egy feszes huszonévesért, végül kényelemből és beletörődésből veled maradjon.

Szóval az ilyen és az ehhez hasonló sztorik, sokszor lombozóan hatnak az első randin, hiszen úgy tűnhet, az álomlovag a fehér lovon sokkal inkább egy mentőöv szerepét tölti be számodra, mint sem az álom randiét. És most őszintén, ki a fene akar mentőövet alakítani az életében, ha máséban lehetne akár mentőcsónak is.

Fontos kiemelni, hogy ez az írás nem általánosítás, csupán egy görbe tükör. Véleményem szerint, a  tökéletes kapcsolat alapja, ha az ember azt nyújtja a másiknak, amit ő maga szeretne, ha megkapna. Viszont, annyit vár el csupán társától, amire a másik, ott, akkor éppen képes.

Forrás: https://csabaimark.blog.hu/

Forrás/ Fotó : Bigstock.com