Wake-up! Day 2017 – KELJ FEL ÉS NYERJ!

wake

Wake-up! Day 2017 – KELJ FEL ÉS NYERJ!

Tűzz ki egy célt! Keress egy pontot, egy jó ügyet, egy embert, egy programot, egy helyet, egy színt, egy érzést vagy egy élményt! Legyen apró, kicsike, könnyen elérhető, vagy akár egy gigantikus álom, amiért igazán küzdened kell! Nézz magadba, hiszen önmagadnál jobban senki sem ismer, és lásd meg azt, aki valóban te vagy! Határozd meg, mit akarsz elérni, és ehhez mi mindent kell megtenned! Nyertes akarsz lenni? Akkor ÉBREDJ FEL és mozdulj!

INGYEN KELL?

Azt nem lehet! Itt mindennek ára van! Bajnok akarsz lenni? Kezdj el sportolni! Úgy érzed, kövér vagy? Változtass az életeden! Új munkára vágysz? Tegyél érte még többet! Van, akinek e nélkül is sikerül. Születni tudni kell! De soha ne feledd: mindenki fizet a révésznek! A te sikereidért csak te tehetsz, mind emellet az elszántság, a kitartás és az akarat megteremti azokat a helyzeteket, közel hozza azokat az embereket, lehetőségeket, melyek céljaid elérésében támogatnak! Csak csinálni kell. Ennyi a titok.

MÉLY VÍZ! CSAK ÚSZÓKNAK!

Mindig haladj lépésről-lépésre! Nem kell egyből a mély vízbe ugrani – hacsak nem a vízilabda válogatott kigyúrt testű tagja vagy. Először tedd a vízbe a kislábujjad, szokd meg a víz hőmérsékletét, és ha már teljesen elfagyott jó, akkor haladj tovább! Lépkedj centiről-centire, nyisd ki a szemed és lásd, élvezd az utat, mert az út az igazi ÉLMÉNY!

ENGEDD EL!

A pozitív érzést be, a negatívat ki! Tanuld meg elengedni a dolgokat! Azok a helyzetek, emberek vagy körülmények, amik vagy akik negatívan befolyásolnak céljaid elérésében – még ha nem is tudatosan teszik – hagyd, hogy másokat „boldogítsanak”. Nehéz ezt megtenni ha mély a kötődés, de ami már adni nem tud – legyen az bármi vagy bárki -, az el ne vegyen! Zárd le, tegyél pontot a végére, engedd el, még ha úgy is érzed, vesztesként lépsz ki. Engedd el, és fókuszálj a jövőre! Koncentrálj a klassz dolgokra, az IGEN-ekre, az új lehetőségekre és építkezz! Hidd el: a jó a jót vonzza, a karma meg jó barát!

 

ÉLVEZD A KICSIT IS

Egy #férjenbele süti az új étrendedben, egy nem létezőnek hitt izomcsoport feltűnése az évekig punnyadt karodon, vagy az egy számmal kisebb ruhaméret mind-mind tökéletes visszaigazolása annak, hogy jól csinálod, attól függően, éppen mi a cél! Élvezd a részeredményeket, gyűjtsd be büszkén az elismeréseket, és igenis jutalmazd meg magad, hiszen ezek mind-mind visszacsatolásai a bátorságodnak és kitartásodnak!

 

A Wake-Up! Day 2017 RENDEZVÉNYRŐL ITT OLVASHATSZ BŐVEBBEN:
WEB: https://corleonis.leadpages.co/wakeupdaybudapest/

Forrás / Fotó: Bigstock.com

Szerző: Eat, Move & Smile