BIKINI-VADÁSZAT A KÁVÉSCSÉSZE PARTJÁN

BIKINI-VADÁSZAT A KÁVÉSCSÉSZE PARTJÁN

A TÖKÉLETES KÁVÉS BIKINI

Vannak vágyaink, melyeket bármennyire is szeretnénk, nem tudunk kielégíteni. Az egyik ilyen a tökéletes bikini, amit már hetek óta nézegetünk az interneten, és a habos lattenkat szürcsölve azon morfondírozunk, hogyan lehetne olyat, hogy ne csak annak a kalapos, hosszú hajú, hosszú combú tejeskávé bőrű mediterrán ciklonnak álljon már jól az a falatnyi textil, hanem végre nekünk is. Valamiért azt gondoljuk, ha sokáig nézzük, egyszer csak jó lesz, tovább megyünk: mi is úgy fogunk kinézni. Az idő ugyan sok mindent megoldott már eddig is, de valahogy ezt a fürdőruha-sztorit azóta sem sikerült.

BIKINI-VADÁSZAT

Cefetül lapozgatjuk a magazinokat, weboldalakat. Napszemüvegünket orrnyergünkön fel-fel tolva pásztázzuk a strandon a nőtársakat – és/vagy egy jegeskávé mellett a szépséges hímeket -, és próbáljuk elképzelni, hogy az a lehetetlenül keresztben pántos bikini vajon hogyan tudná eltakarni a csokis muffintól rútul rajtunk maradt párnácskákat, hogy hasonlóképp tündököljünk a lángosostól visszafelé jövet a fehér homokon, mint az a gazella testű huszonéves. Van egy rossz hírünk, sehogy.

 

Viszont hiszünk a szabadság erejében, a választás lehetőségében, a vágyakban és a rossz döntésekben is, na meg persze a kávéban. Hisszük, hogy hiába zúdítja ránk az összes lánymagazin már a tavasz első madárcsicsergésétől a sárga falevelek hullásáig segítő szándékkal, hogy melyik alkatra milyen fürdőruha illik, olyan testalkata a világon nincs senkinek (a photoshopnak hála, még a modelleknek sem – a szerk.megj.). De nézelődni jó, vágyakozni kell, és ha nem is akarjuk megmondani, ki-milyen ancúgot vegyen magára, ha lejtene egyet a fövenyen, összegyűjtöttünk néhány szuper darabot a KÁVÉ jegyében, hogy végre a Főni is boldog legyen.

ÍGY VÁLASSZ BIKINIT

Azt már tudjuk, melyik bikini fazon milyen típusú kávérajongót jelent, de amit fürdőruha választásakor legokosabbat javasolhatunk az mégis az, hogy azt kell választani, amelyik: 1.) tetszik, 2.) a magunk mércéje szerint jól áll, 3.) az anyaga bírja a megpróbáltatásokat, 4.) színe és fazonja a célnak megfelel, 5.) az alsók és felsők egymással klasszul variálhatók.

Frissen főzött eszpresszóval teli kávésbögrét a kézbe, és bikini-vadászatra fel!

Galéria

 

Forrás // Fotó: www.bigstockphoto.com

Szerző: Eat, Move & Smile