Beszédes, kávéról árulkodó szexi bikini

Beszédes, kávéról árulkodó szexi bikini

Az árulkodós bikini beköpött téged!

Mit szeretsz, hogyan és kivel. Forrón vagy éppen jéggel hűtve. Minden titkodat kikotyogta. Jelen esetben a kávézási szokásaidról beszélek, ugyanis elég egy pletykás bikini, nagy kanál fantázia egy csipet játékosság végül egy kevéske pszichológiával mindezt jól összesűrítve máris megmondom neked, hogy mit árul el a bikinid a kávézási szokásaidról!

Gyengéden, édesen vagy inkább erősen, karakteresen? Hogy szereted? Ó, te kis huncut, rossz az, aki rosszra gondol, hiszen most nem a szexről van szó! Keresd ki alább a kedvenc bikinidet vagy azt, amit hordasz, és akkor megtudhatod, hogy mit árul el a bikinid a kávézási szokásaidról. Nem is gondolnád, de bizony rendkívül sokatmondó lehet egy bikini is…

Bikini:

Ha a teljesen hagyományos, natúr, sima bikini a kedvenced, klasszikus oldalt köthetős bugyival és nyakba akasztós háromszög melltartójával, akkor neked a cappuccino lehet a kedvenced. A tökéletes kávé, ami a nap bármely szakában felhörpinthető, mert igazi kávéimádó vagy. Szeretsz társaságban is kávézni, barátnőkkel csacsogni közben, de sokszor azt sem veted meg, ha egyedül kortyolhatod el, hogy elmélázhass az élet nagy dolgairól.

Trikini:

Kimondottan szexi ez a verzió, hiszen az alsó és felső rész középen össze van kötve, van egy vékonyabb vagy éppen vastagabb átmenet, ami karcsúsítja a viselőjét. Kifejezetten elegáns, csinos és mégis erotikus darab. Ezért a te italod nem más lehet, mint a melange vagy azaz americano. Fontos, hogy egy leheletnyit erős legyen, de kell bele pár csepp extra, ami feldobja, mint a méz. Pont ezért fogyasztod szívesen egy kávézó teraszán, semmin otthon a konyhában, mert neked maga az élmény is kell.

Variokini:

Amennyiben ezt preferálod, akkor imádsz variálni, öltözködni, mindig megújulni, folyamatosan változni és változtatásokat kieszközölni. Hiszen ez a lényege ennek a fajtának is, hogy viselhető pánttal és pánt nélkül, a pántokat pedig jóformán bárhogy kötheted. Sokoldalú személyiség vagy, így te szinte minden létező kávét szeretsz. Számodra az a lényeg, hogy koffein legyen, akármilyen formában jöhet és bárkivel!

Tankini:

Ez a bikini fajta jóformán olyan, mint egy fehérnemű, hiszen a felső része eltakarja a hasat is. Úgyhogy te egy kicsikét szégyenlős, de ugyanakkor játékos jellem is vagy. A mocha meg a mochaccino meg is felel a szád ízének, mert egy kis csoki csak emeli a jó fekete kávé varázsát. De minimum legyen azon a kávén óriási tejhab.

Skirtini:

Ennek a bikini félének a jellegzetessége, hogy az alsó része olyan, mint egy kis szoknya. Huncuttá, bájossá, elbűvölővé teszi a viselőjét, fiatalos, kislányos varázst ad neki. Márpedig a kislányok imádják a csokit és az édesség minden létező formáját, szóval neked az ízesített kávék a kedvenceid. Kókuszos, mogyorós, vaníliás, minden jöhet!

Pántnélküli bikini:

A természetesség, a szabadság, a lazaság híve vagy. Ezért neked a tiszta espresso a kedvenced, nem szereted, ha a kávé különféle ízesítésekkel van „elrontva”. De hajlasz az olyan egészséges kávékra is, mint a bio és a zöld kávé és imádod meghitt nyugalomban fogyasztani.

Tangás bikini:

Ha te ezt pártolod, akkor egy igazán pajzán, buja nőszemély lehetsz, a buli királynő, a party arc, aki kellő önbizalommal rendelkezik. Olyan forró a véred, hogy folyamatos hűtést igényel, ezért nálad főleg a jegeskávé jöhet szóba vagy bármi olyan, ami felfrissít és felüdít. Legfőképpen a pasiddal szereted fogyasztani, hogy tudj közben incselkedni vele, ahogy elnyalogatod a fagyit belőle vagy a tejszínhabot…

Seekini:

Ilyen átlátszó, szinte épphogy csak valamicskét takaró bikini lapul a szekrényedben? Akkor te kész exhibicionista a vagy, egy vad és bevállalós, önbizalommal teli nőci! Fogadni mernék, hogy nagy doppio vagy espresso párti vagy, vagyis minél sötétebb, annál jobb! A karakteres ízekért vagy oda és az sem baj, ha van benne egy csipetnyi csalafintaság, ami megdobja az élményt, így az ír kávé is játszik nálad. Hiszen lételemed a pikantéria. Meg a szex.

Pretzel bikini:

Nagyon mutatós a mellrésznél perecre hasonlító, a dekoltázson keresztezett felső. Egyszerre vagány, elegáns és egy cseppnyit kihívó. Ezért te tutira az erős kávék kedvelője vagy, mint amilyen a doppio vagy a ristretto. A lényeg, hogy tömény espresso legyen az alján. Főleg reggel munkába indulás előtt, illetve munkaközben kávézol.

Egyrészes fürdőruha:

Ha neked elsősorban nem a megjelenés, hanem a kényelem számít – vagy csak szégyenlős, esetleges sportos vagy – és emiatt inkább az egyrészes fürdőruhát részesíted előnybe, akkor neked a klasszikus tejeskávé, azaz a cafe latte, a cappuccino vagy legalábbis a hozzá hasonló gyengébb, de ugyanakkor érezhetően kávé tartalmú forró italok jönnek be. Valószínűleg egyedül szereted elhörpölni, amikor senki sem zaklat vagy fáraszt, mert számodra a kávézás az olyan, mint egy ima, egy szertartás. Csendet és nyugalmat kívánsz hozzá, így lesz tökéletes a kávé élmény.

Képek forrása: www.bigstockphoto.com

Szerző: Wadolowska Balogh Orsolya