KÁVÉZNI MENŐ. DE MITŐL LESZ BIZTONSÁGOS?

kávézni

KÁVÉZNI MENŐ. DE MITŐL LESZ BIZTONSÁGOS?

PIHENNI, BEÜLNI KÁVÉZNI VAGY EGY JÓT FALATOZNI. BIZTONSÁGOSAN.

Kávérajongóként nem is kérdés, hogy napszaktól függetlenül képesek vagyunk hódolni a fekete arany iránti szenvedélyünknek. Mert kávézni jó, kávézni menő, de hogy ki milyen formában fogyasztja, az már persze ízlés kérdése. Mint ahogy az is, hogy milyen helyszínt választunk mindehhez. Hiszen mire is vágyunk leginkább, ha úgy érezzük, ütött az óra? Akár egy baráti beszélgetéshez, akár a vérnyomásunk megfelelő szintre való emeléséhez van szükségünk egy selymesen lágy, vagy éppen egy izmos koffein adagra. A válasz banálisan egyszerű: Üljünk be egy jó kis kávézóba!

DE HOVA MENJÜNK KÁVÉZNI?

És úgy egyáltalán. Reggelizni, ebédelni, pihenni, a nyári hőségben egy limonádét inni. Ahol a szolgáltatás minőségi, a személyzet kedves, az árak miatt pedig, ha érkezik a számla, nem kell felkeresnünk a hitelintézetet. Hova menjünk kávézni? Kardinális kérdés, hiszen helyiként még csak-csak van ötletünk, néhány bevett helyünk, a félsz viszont ott van sokszor bennünk, ha külföldi barátok érkeznek hozzánk, vagy mi magunk utazunk.

FÓKUSZBAN A BIZTONSÁG

Kimondjuk vagy sem, a biztonságot keressük. Azt a fajtát, ahol nyugodtan megszállhatunk, ahová beülhetünk, és aggodalom nélkül költhetjük el sokfogásos vacsoránkat. Mindemellett pedig ihatunk egy kávét vagy ehetünk egy lángost. Olyan helyekre vágyunk, ahol már cipőnk orra hegyével megérintve az étterem, kávézó vagy szálloda légterét pontosan tudjuk, hogy várva várt vendégként tekintenek ránk. Ők hálásak azért, mert náluk töltjük el az időnket, amiért cserébe nem vernek minket át.

Mert hisszük, hogy a megtévesztés ideje lejárt.

A BIZTONSÁG GARANCIÁJA A VENDÉGLÁTÁSBAN

Ezt a célt szem előtt tartva indítottuk el SAFETY IN HUNGARY alapítványunkat 2011-ben arra törekedve, hogy olyan szolgáltatói közösséget alapítsunk Magyarországon és Európa-szerte. Egy olyan közösséget, ahol a tagok nemcsak elhivatottak a vendéglátás iránt és szenvedélyük a szakma, de felismerték, hogy a minőségi szolgáltatásban és a vendégekkel szemben való korrekt magatartásban rejlik hosszú távú sikereiknek titka. Mit jelent mindez? Csupán annyit, hogy a vendég valóban azt kapja, amit a szolgáltató felületein lát.

A HÍRNÉV KÖTELEZ

Tisztesség. Ez vezérel bennünket magánemberként és felelős vezetőként egyaránt. Továbbá azon partnereinket, akik Etikai kódexünk irányelveit hozzánk hasonlóan magukénak érezve egyfajta garanciaként, büszkén tüntetik fel a SAFETY IN HUNGARY védjegyét.

Ahogy a méltán népszerű Bock Bisztró, a legnagyobb hazai KÁVÉ közösség valamint a patinás Európa Kávéház, úgy az elmúlt évek alatt további számos étterem, kávézó és vendéglátóipari szolgáltató döntött úgy, hogy csatlakozva kezdeményezésünkhöz. Megálljt parancsolnak az elharapódzó vendég-megtévesztéseknek, és korrekt üzleti magatartását, vendégszeretetét és megbízhatóságát eképpen tűzi ki zászlajára, vagyis szolgáltatásait a SAFETY IN HUNGARY által nyújtott garanciával promótálja.

AL-APPOS BIZTONSÁG

Ma már szinte elvárt, hogy a szükséges információkat a másodperc törtrésze alatt beszerezzük. Így számunkra is evidens volt a SAFETY IN HUNGARY szolgáltatásaihoz kapcsolódó, okostelefonra letölthető applikáció fejlesztése. Az ingyenesen letölthető alkalmazás nemcsak kényelmes és azonnali információt nyújt a látogató számára azokról a megbízható vendéglátóipari egységekről, akik csatlakoztak hozzánk, de minden partnerünk számára kiváló megjelenési felületet is biztosít annak érdekében, hogy szélesebb körben ismertesse szolgáltatásait. A vendég az applikáció segítségével könnyen és kényelmesen, akár kanapéján ülve megtervezheti, hogy utazásai során mely éttermeket, szállodákat, kávézókat ejti útba. Ezekről aztán bővebb információt szerezhet a partner oldalára történő közvetlen átlinkeléssel, de az adott helyet meg is oszthatja közösségi felületén.

HOGY KERÜL A KÁVÉ AZ ASZTALRA?

Túl azon, hogy mi magunk is imádjuk a KÁVÉt, hatalmas örömmel tölt el bennünket, hogy Magyarország legnagyobb kávés közössége is csatlakozott mozgalmunkhoz. Mert kávézni nemcsak menő, de a hozzá kapcsolódó kávéházi kultúrával, a kávézás élményével ez a picike, tündérporos pörkölt bogyó lehetőséget teremt a találkozásra, az ismerkedésre, baráti beszélgetésekre, és ami rohanó napjainkban talán az egyik legnagyobb érték: az emberi kapcsolatok erősítésére. Ehhez pedig kellenek a helyek és a terek, az éttermek és nyugalmat adó szálláshelyek. Valamint olyan kávézók, ahol a vendéget szívből szeretik, hiszen igazán különlegeset és értékeset nyújtanak: a mindent megérő biztonságot.

Szerző: Eat, Move & Smile