MINDENKINEK JÁR A BOLDOGSÁG

boldogság

MINDENKINEK JÁR A BOLDOGSÁG

Mindenki megérdemli hogy boldog legyen, hogy neki is ki járjon a boldogságból. Szerintem a boldogság nem az egészségtől és a pénztől függ.

Vannak emberek akik sajnos nem így gondolják és nagyon negatívan állnak hozzá a helyzethez, de én úgy gondolom hogy az egészségétől függetlenül is lehet bárki boldog az életében és megérdemli a boldogságot! Mindenkinek jár a boldogság!

De rossz döntéseket hoztam és nem érzem magamat boldognak…

Tény, hogy a döntéseinknek következményei vannak, de nem jelenti azt hogy emiatt a rossz döntéseid miatt ne lehetnél boldog a továbbiakban. Kell egy kis idő mire a boldogság hozzád is bekopog. Attól függetlenül, hogy elváltál vagy olyan döntést kellett meghoznod, akkor biztosan kell némi idő ahhoz hogy újra érezzed azt a felszabadult érzést és hogy újra boldog vagy! Nem kell attól félned, hogy a döntéseid miatt, a következmények miatt nem lehetsz újra boldog, de lehetsz boldog csak ennek is idő kell és pozitív gondolkodás meg hozzáállás hogy elérd! Hisz a boldogság nem jár egyedül! 😉

Ha esetleg van egy gyereked, vagy párod/férjed/feleséged és így tovább akkor biztos vagyok benne, hogy mérhetetlen boldog pillanatokat megélsz az életed során amely egy gyermek is okoz neked sok-sok örömöt és sok boldog pillanatot. Attól függetlenül, hogy elváltál és a gyerek haragszik emiatt, akkor se kell mitől tartanod. Ez egy időszak a gyereked életében is, hogy megértse miért lett vége egy kapcsolatnak amelyben az Apa vagy az Anya szerepelt. Most még lehet nem fog neked megbocsátani egy ideig, de legbelül szeret téged és boldog hogy ilyen csodás szülei/szülője van, mint te!

A boldogságod nem a egészséged és a pénztől függ vagy hogy van-e szeretőtársad, családod…. Hanem amit legbelül érzel és tudod hogy előnyt tudsz kovácsolni a jelenlegi élethelyzetedből. 

Élvezzük az élet apró örömeit és vegyük észre azoknak is a jelentőségeit. Valamint, örülj annak és becsüld meg azt amid van, ne azon szomorkodj ami nincs.

Hogy veszem figyelembe a saját boldogságomat?

Megbecsülöm azt amim van és nem szomorkodom azon amim nincs, illetve élvezzem a életet minden nap. Már egy puszta olvasmány is nagy boldogságot tudd nekem okozni vagy hogy az van mellettem akit nagyon szeretek és már maga a jelenléte is. A sütés, főzés is. Mikor együtt tudok lenni a családommal vagy a barátaimmal, egy csomó dolgot ki tudnék emelni, de inkább nem sorolom és nem szaporítom a bejegyzést. 😀 Amit tanácsolnék, hogy élvezd az életet, akkor is ha esetleg “más” vagy mint a többi ember. 😉

Idézet:

A Boldogság nem jövőbeli esemény, hanem jelenbeli választási lehetőség.

Sandra Anne Taylor

A siker, a vagyon, a jó egészség és az erőt adó kapcsolatok a boldogság melléktermékei, nem pedig a kiváltó okai.
Deepak Chopra

 

További cikkekért keress meg alábbi elérhetőségeimen

Blog: http://www.klaudiblog.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/klaudiblog/

Instagram: https://www.instagram.com/klaudiblog/  

Twitter: https://twitter.com/klaudiblog