AZOK A FENEKETLEN NŐI TÁSKÁK… NA DE MI AZ, AMIT TÉNYLEG ÉRDEMES MAGUNKNÁL TARTANI?

táskák

AZOK A FENEKETLEN NŐI TÁSKÁK… NA DE MI AZ, AMIT TÉNYLEG ÉRDEMES MAGUNKNÁL TARTANI?

 Sok nő számára teljesen elképzelhetetlen, hogy a reggeli kávé elfogyasztása után smink nélkül lépjen ki az ajtón.

Egy enyhe smink a legnehezebben induló napot is feldobja, de nem árt arra is gondolni, hogy napközben esetleg korrigálnunk kell a sminkünket vagy esetleg egy kicsit feldobni valamivel, ha mondjuk munka után még randink van vagy beülünk valahova a barátnőinkkel.

Nem túlzás azt mondani, hogy egy nő legfőbb kiegészítője a kis kozmetikai táskája!

Persze vannak nők, akik egész fegyverarzenállal közlekednek. Ők azok, akiket semmivel sem lehet zavarba hozni, nincs az az árnyalat, amit ne tudnának előkapni, ha szükséges. A komplett fürdőszobát azért túlzás magunkkal cipelni, úgyhogy most adunk néhány tippet, hogy mi az, ami tényleg jó, ha nálad van a nap folyamán!

Arcpermet

Azzal, hogy reggel bekrémezed az arcod, még nincs vége a rutinnak. Bőrtípustól függően érdemes néha napközben is felfrissíteni a bőrödet és újra nedvességet adni neki.

Alapozó, korrektor

Legalább a korrektorodat mindenképp dobd be a neszesszeredbe!

Szempillaspirál

Az örök kedvenc! Ha csak ezt dobod fel magadra és egy kis pirosítót, máris jobban érzed magad!

Reggel csak a felső pilláidat húzd ki a természetesebb hatás kedvéért, este azonban bátran húzd végig a spirált az alsó pillákon is.

Szemhéjpúder

Az egyik legfőbb fegyver a változatossághoz!

Ha csak egy kis szempillaspirált használtál reggel, akkor is egy pillanat alatt szuper esti sminket varázsolhatsz magadnak, pusztán a szemhéjad kiemelésével. Ha pedig már reggel is használtál otthon ceruzát vagy púdert a szemhéjadra, dobd fel munka után egy vagányabb árnyalattal.

Pirosító/Bronzosító

Ha megfelelő árnyalatban és mennyiségben használod, akkor egy szempillantás alatt ragyogóvá teheted az arcodat. Púder és krém formájában is viheted magaddal. A púder ugyan gyorsabb és könnyebb használni, a krémek azonban sokkal szebben elsimulnak a száraz bőrön.

A vízálló spirál lehet, hogy jobban kitart a szemeden, de néha nem árt mást választani helyette, mert a mindennapos használata bizony szárítja a pillákat.

Rúzs/Szájfény

Bármikor könnyedén korrigálhatod a rúzst és a szájfényt a szádon. Ha pedig ebédidőben vagy este egy vadabb rúzsra vágysz, egy pillanat alatt letörlöd a reggeli rúzst és már jöhet is az újabb szín!

Kozmetikai törlőkendő

Ezt nem is kell magyarázni. Annyiféle kiszerelésben létezik ma már és szinte biztos, hogy a kedvenc márkád is gyárt olyat, ami elfér a táskádban.

Szemöldökcsipesz

Bizony néha előfordul, ha a kávénk elfogyasztása előtt álmosan kezdjük el a reggeli szépítkezést, hogy nem veszünk észre egy kósza, oda nem illő szálat a szemöldökünknél. Ilyenkor nagyon jól tud jönni egy csipesz a sminktáskában.

Körömreszelő

Ennek ugyan semmi köze az arcunkhoz, de szerintünk minden nő előbb vagy utóbb megtanulja a saját kárán, hogy egy beszakadt köröm egész nap zavaró tud lenni. A látvány még csak hagyján, a harisnyánk azonban jó eséllyel bánni fogja, ha nincs nálunk körömreszelő.

Jó kávézást és szépülést kíván a Collagen Cocktail csapata!

www.collagencocktail.hu

Forrás / Fotó: Shutterstock

Kiemelt kép: www.pexels.com