BE TEMPTED parfüm

parfüm

BE TEMPTED parfüm

Valami új, és valami más. -​Gondoltam, amikor arra az elhatározásra jutottam, hogy idén tavasszal lecserélem a jól bevált szerelem parfümömet. Sajnos az általam preferált parfüm ára több, mint horrorisztikus volt, így kizárólag alkalmak kapcsán, vagy leárazásokon tudtam beszerezni. Ehhez képest pedig túl sokat használtam.

Az illatokkal nem nagyon szeretek kísérletezni, ami azt illeti, ha beválik nálam egy parfüm, akkor évekig azt használom, így számomra ​,, nagy lépés volt” a váltás. Az újdonságot az Allee napokon vásároltam meg magamnak, az egyik kedvenc drogériámban, a ​Douglasben. Választásom a​ DKNY – Be Tempted ​nevű parfümjére esett.

parfüm

Ezelőtt még nem találkoztam ezzel a márkával, így ilyen szempontból is újdonság volt számomra a termék.

Kíváncsiságból utána is olvastam, hogy mi jellemzi a céget, mik a védjegyei. A legfontosabb a New York-i életérzés, a luxus és a modernség keveredése, a könnyed, de mégis vadító illatok kreálása. Ikonikus termékük pedig a Be Delicious névre hallgat, és az alma illatát üde virágokéval ötvözi.

Hasonló vonások találhatóak az általam választott Be Tempted kiadásban is. Modernségről, és egyediségről árulkodik a csomagolás, hiszen egy letisztult, vörös színű üvegbe zárva tálalták az illatot. Extraként, a névre asszociálva egy tekergő kígyó domborodik ki az üveg tetején.

parfüm

Az illat középpontjában a rózsa áll, amelyet megvadít egy kis ribizli, és véleményem szerint málna is. A gyümölcsösebb illatjegyeket a vanília teszi mámorossá, bolondítja meg, amely számomra mindig is egy örök klasszikus összetevő volt.Ez a parfüm inkább virágos, friss jegyekről árulkodik, így használatával kilépek a komfortzónámból. Valahogy mindig a csokis, vaníliás jegyeket részesítettem előnyben, és ezektől soha nem szakadtam el. Ez a parfüm számomra is kockázat, és egyben kaland is volt.

A tartósságát eddig közepesnek ítélném, ami nálam azt jelenti, hogy napi kétszeri használattal mindig érezhetjük az illatfelhőt magunk körül. Ár érték aránnyal kapcsolatban azt gondolom, hogy teljesen elfogadható, szerintem a közepes kategóriába tartozik, hiszen a ​30 ml-es kiszerelést ​15 490 ft-​ért vásárolhatjuk meg a ​Douglas ​parfümériákban.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szereti a friss, gyümölcsös, de egyben erősebb illatokat. Szerintem még azoknak is érdemes kipróbálni, akik egy kicsit kimerészkednének a vaníliás/csokis jegyek teljes rabságából, de mégis megtartják ezt a vonalat.

Ti milyen parfümöket szerettek igazán?

További cikkekért keress meg alábbi elérhetőségeimen

Facebook: https://www.facebook.com/fanniroka99/ 

Instagram:  https://www.instagram.com/_fannysworld_/  

Blog: https://fannysworldblog.blogspot.com/