KARÁCSONYI SZÉPSÉGAJÁNDÉKOK MINDENKINEK

szépségajándékok

KARÁCSONYI SZÉPSÉGAJÁNDÉKOK MINDENKINEK

Biztos ismerős az érzés, amikor egy nem olyan közeli rokonodat vagy barátnődet, az egyik kolléganődet, tanárodat, orvosodat vagy éppen a gyereked óvónénijét szeretnéd megajándékozni valami kis figyelmességgel. Sokan ilyenkor a szokásos csokival, kávéval és teával jönnek, ami valljuk be, hogy nem éppen egy eredeti ötlet, ezek amolyan „tudjuk le egyszerűen és gyorsan a dolgot” ajándékok.

Ma már szuper jó kis szépségcsomagok léteznek a pár ezer forintos kategóriában is, amelyek közül egy kis odafigyeléssel biztosan tudunk olyat választani, amellyel örömet fogunk okozni az ajándékozottnak. Nézzük, hogy milyen termékek között érdemes válogatnunk!

Kézkrém

Szerintünk olyan nő nem is létezik, aki a téli szezonban ne örülne egy finom illatú kézkrémnek! És milyen jó is, amikor mindig akad egy kézkrém a kezünk ügyében otthon, a munkahelyünkön és a táskánkban is! Számos szépségmárka készít ilyenkor külön kis csomagokat a kézkrémeiből, gyakran a limitált kiadású téli illatokból válogatva. Ha egy ilyen csomagot választunk, akkor viszonylag olcsón garantáltan hasznos ajándékkal lephetjük meg a másikat.

Kézzel készített natúrkozmetikumok

A kézzel készített kozmetikumokkal is biztos sikert érhetünk el. Manapság elképesztő népszerűségnek örvendenek a manufaktúrákban készült natúr kozmetikumok és reneszánszukat élik a különböző szappanok. Érdemes olyan csomagot választanunk, amelyet nem speciális problémákra szánnak, hiszen nem minden esetben vagyunk tisztában az ajándékozott bőrtípusával. Télen azonban egészen biztosan nem lőhetünk mellé a gazdagon ápoló, hidratáló és télies illatú testápoló készítményekkel.

Adventi szépségkalendárium

Évről évre egyre több márka jelenik meg a saját termékeit tartalmazó adventi napárral, amelyek mindig nagy sikernek örvendenek. Ez is egy biztos befutó, hiszen garantáltan mindenki gyermeki örömmel nyitogatja majd nap mint nap a kozmetikumokat rejtő kis ablakokat. Ezt azonban ne a karácsonyfa alá tegyétek, hanem a Mikuláskor kitett csizmákba, hogy legyen idő december 24-ig kinyitni az összes ablakot. Ha valaki nagyon kreatív, persze elkészítheti ajándékba a saját beauty kalendáriumát is és akkor garantáltan csupa kedvencet válogathat össze bele.

Ajándék szépségkezelések

Ha úgy gondoljuk, hogy az ajándékozottunk megérdemelne egy kis kényeztetést, akkor meglephetjük őt egy élménnyel is. Ma már rengeteg helyen vásárolhatunk ajándékkártyát vagy éppen kupont, azonban érdemes olyan helyen kiválasztanunk az ajándékba szánt szolgáltatást, amelyet már mi magunk is kipróbáltunk vagy biztosak vagyunk benne, hogy valóban örömet okozunk vele a másiknak. Sokan például ragaszkodnak a saját kozmetikusokhoz, fodrászukhoz és esetleg kellemetlen helyzetbe hozzuk őket az ajándékunkkal. Egy jó masszázsra vagy manikűrre szerintünk azonban senki sem mond nemet, ezekkel mindig biztosra mehetünk!

És mit adjunk annak, akiről azt gondoljuk, hogy mindene megvan?

Extra kényeztetésként megajándékozhatunk valakit egy Collagen Cocktail szépségitallal is! Mindenkire igaz, hogy az évek előrehaladtával a szervezetünk által termelt kollagén mennyisége jelentősen csökken, ennek következtében bőrünk ráncosodni kezd. A folyékony kollagén tartalmú Collagen Cocktail célja, hogy pótolja a szervezet lecsökkent kollagén készletét, illetve hogy serkentse a szervezet természetes kollagén termelését. A Collagen Cocktail egy 100 százalékban természetes készítmény, amely igen nagy mennyiségben tartalmaz hidrolizált kollagént. A speciális receptúra a kollagén mellett további hat olyan aktív hatóanyagból áll, melyek mind a bőr feszességét támogatják: elasztin, C-vitamin, hyaluronsav, cink-laktát, A-vitamin és biotin.

Egészen biztosan mindenki örömmel veszi a tél közepén, ha egy finom és vitaminokban gazdag szépségitalt kap ajándékba, amely egyúttal a ráncairól is gondoskodik!

Jó kávézást és szépülést kíván a Collagen Cocktail csapata!

www.collagencocktail.hu

Forrás / Fotó: Shutterstock