TOP 5 LEGROSSZABB RÚZS, AMIT EDDIG VÁSÁROLTAM

Rúzs

TOP 5 LEGROSSZABB RÚZS, AMIT EDDIG VÁSÁROLTAM

Az elmúlt hétvégén végignézegettem a rúzs repertoáromat és a leltározás igencsak vegyes érzelmeket váltott ki belőlem, mert a kezembe akadt jó pár olyan rúzs, amiket hiba volt megvásárolni.

Hirtelen ötlettől vezérelve arra gondoltam, megosztanám Veletek, hogy a cirka 3 év alatt mely 5 rúzs volt az abszolút dislike.

#5  Kezdeném azzal a folyékony rúzzsal, amit a saját hibámból nem tudok használni: Maxfactor Lipfinity Velvet Matte.

A 055-ös Orange Glow árnyalatban rendeltem meg a Notinoról és talán ez volt a hiba. Ugyanis a fotón ez egy gyönyörű, korallos árnyalatnak tűnt (láthatjátok lent), és mikor megérkezett azt hittem lehidalok. Ez egy olyan brutál narancssárga árnyalatú rúzs, hogy amikor felkentem a számra, akkor teljesen bohóc érzésem lett tőle, szörnyen állt.

Próbáltam bekeverni is, de az sem volt az igazi, még próbálkozom különböző színekkel. Ennek ellenére maga a rúzs állagban és hatásban teljesen jó, és nem írhatom a termék számlájára, hogy én személy szerint rossz színt választottam. Úgyhogy ez rögtön egy kakukktojás valamilyen szinten, mert maga a termék nem rossz, csak számomra használhatatlan. Ami viszont pozitív benne, hogy nagyon kedvező áron, 1.600 Ft körül jutottam hozzá a Black Friday keretein belül, és nem pedig a teljes 3.200 Ft-os árat fizettem ki érte..az jobban fájt volna. 😃

#4 A következő versenyző nálam a Freedom Pro Pink rúzs 101-es Flushed árnyalatban.

Ez volt az a rúzs, amitől az árát tekintve sokat nem vártam, és később beigazolódott. Valóban nem éri meg még ezt a pár száz forintot sem. Notino-ról rendeltem kb. 1 évvel ezelőtt és egy próba után azóta is porosodik a polcon, ugyanis vállalhatatlan a végeredmény. Amikor a kézfejemen kipróbáltam kicsomagolás után, akkor azt gondoltam, hogy milyen szuper pigmentált ez a rúzs az árához képest. Na amikor felkentem otthon a számra, akkor láttam, hogy óriásit tévedtem. Ugyanis tízszer kellett átmennem vele az ajkaimon, mire valamiféle színt ki tudtam csikarni a termékből. Akárhogy próbáltam felkenni (labellora, labello nélkül) mindig foltos lett a végeredmény, egyáltalán nem szépen terül. Úgyhogy összességében sajnos nem tudok pozitívan nyilatkozni róla sem.

#3 A következő, immáron harmadik termék legyen egy olyan szájfény, aminek megvételekor tulajdonképpen nem is értem, mit gondoltam, hiszen sosem szerettem a szájfényeket a ragacsosságuk miatt. Ez a termék nem más, mint a Rimmel Oh My Gloss! ajakfény 500-as Oh La La árnyalatban.

Szintén Notino-s szerzemény volt, és az ok, amiért megvettem, hogy nagyon megtetszett ez a vörös szín. Sajnos mikor megérkezett és kipróbáltam, szembesültem vele, hogy sem szín, sem tartósság. Körülbelül négyszer kell átkenni az ajkaimat, ha olyasmi színt szeretnék, mint amilyen kívülről, viszont ez hozza magával azt, hogy 4 rétegben elég sok termék kerül az ajkakra, ami számomra kényelmetlen. Elnehezültek lesznek az ajkaim és ráadásul még jobban ragad. Az evés-ivás felejtős vele, hiszen azonnal megfog mindent, és akár már egy pohár víz után lehet újrakenni az egészet, épp ezért a “6 órára káprázatos fényt ad az ajkaknak” kijelentés nem állja meg a helyét..kivéve persze ha az ember mozdulatlanul ül 6 órán keresztül, de ez meg nyilván szürreális szituáció lenne. 😃😃 Szóval mindent összevetve azt gondolom, hogy 1.300 forintot sem ér meg.

#2 Elérkeztünk ahhoz a rúzshoz, aminek minőségén a legjobban kiakadtam, és megfogadtam, hogy az Avontól SOHA TÖBBET nem rendelek semmilyen rúzst.

Minden alkalommal, amikor rúzst vásároltam tőlük, azt tapasztaltam, hogy nem olyan színű a rúzs, mint amilyen a képen, de még csak nem is hasonlít. Pigmentáltság és tartósság nulla, és az ár pedig mindig csak egyre több és több.

Az a rúzs, ami konkrétan kicsapta nálam a biztosítékot, az az Avon True ajakrúzs volt Frozen Rose árnyalatban. Illesztek be Nektek kettő fotót, hogy lássátok, milyen színt ígér a katalógusban és ez a szín hogy néz ki a kezemen. Láthatjátok, hogy köze sincs a két árnyalatnak egymáshoz, arról nem is beszélve, hogy körülbelül 2 ivás és mintha nem is lett volna az ajkaimon semmi. Úgyhogy nekem ez abszolút dislike!

Sajnos rengetegszer tapasztaltam már azt, hogy a weboldalakon illetve újságokban pár árnyalatot mindig csalnak a paletták, ezért pár hónapja már rákaptam arra, hogy elmegyek valamelyik drogériába, kipróbálom a tester terméket a kézfejemen, és csak a megbizonyosodás után rendelem meg. Két okból rendelek szívesebben a boltban való vásárlás helyett: egyrészt azért, mert a Notino-n szinte minden olcsóbb még szállítással együtt is, másrészt ha internetről rendeljük le, akkor biztosak lehetünk benne, hogy bontatlan terméket kapunk. 😊

#1  És akkor következzen a TOP 5 verseny győztese, ami nálam a legnagyobb csalódás is egyben: Maybelline SuperStay Matte Ink folyékony ajakrúzs 15-ös Lover árnyalatban. 

Hát nem is tudom hol kezdjem a véleményezést erről a termékről… szerintem kijelenthetem, hogy életem legvacakabb folyékony, matt ajakrúzsát sikerült beszereznem, amikor megvettem ezt a rúzst (szerencsére 50% kedvezménnyel a Glamour napok keretein belül). Elég vegyes véleményeket olvastam róla Krémmánián, de úgy voltam vele, megpróbálom, hátha mégis beválik. Hát rosszul gondoltam sajnos, hatalmas csalódás! Nagyon tömör és ragadós az állaga, ezért rettentő nehezen szárad meg az ajkakon. Sőt tulajdonképpen még nem sikerült úgy használnom, hogy teljesen megszáradt volna és ne ragasztotta volna össze az ajkaimat, pedig nem egyszer próbálkoztam már vele (ebben az esetben is labellora, labello nélkül) és mindig sikertelen lett a dolog.

Mivel nem szárad meg normálisan, így nekem elképesztően kényelmetlen viselni, ezért hónapok óta a fiók legmélyén pihen és fogalmam sincs, mit fogok vele kezdeni. Sajnálom, mert egyébként az illata és a színe nagyon tetszik, viszont számomra hordhatatlan és azért nem a nagyon olcsó kategóriába tartozik, hiszen 2.000-2.500 Ft körül mozog az ára attól függően, hogy hol veszed/rendeled meg. Abszolút pénzkidobás volt!

A bejegyzésem végére érve szeretném megköszönni Nektek, hogy időt szántatok arra, hogy elolvassátok ezt a “termékbemutatós” posztot. Remélem érdemi információt is tudtam közvetíteni Nektek, aminek később hasznát veszitek egy esetleges vásárlás során!
 
Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkoljátok a Facebookon, kommenteljetek, illetve kövessétek az oldalt az újabb bejegyzések könnyebb elérése érdekében. 

 

Ha szívesen megosztanád blogbejegyzéseidet, akkor várunk blogger csoportunkba:

https://www.facebook.com/groups/628471991062621/

Legyen szép napotok!
Puszi mindenkinek!