Egy szexi pasi és egy jegeskávé rendel

Egy szexi pasi és egy jegeskávé rendel

Trendi jegeskávé, szemet gyönyörködtető férfiak –  flörtölj szabadon!

Minden strandon töltött nap után egyre inkább erősödik bennem az az érzés, hogy a jegeskávé vonzza a jó pasikat. Ellepik a vízpartot az alfahímek az izmos, szexi testükkel és lassan azt érzem, hogy az ice coffee az egyetlen, ami képes lehűteni a kedélyeket. Persze érdemes egyet csobbanni a vízben is, biztos, ami biztos.

Ülök a bárpultnál, és felmérem a terepet

Mindig ezt csinálom, ha strandon vagyok. Persze imádok fürdeni is, de valljuk be, sokkal izgalmasabb dolgok történnek egy ilyen helyen a pancsolásnál. A nap melege szinte lángra gyújtja a hátam, de nem érdekel, élvezem a látványt. Kérek a pultostól egy jegeskávét, és miközben kávézom, rájövök, hogy a flörtölés nemes művészetének megfigyelése az egyik legjobb móka. A strand zsúfolásig tele van, de én csak a srácokat figyelem. Van valami vicces abban, ahogyan fürdeni készülnek.

Látom, hogy mielőtt leveszik a pólójukat, ezerszer meglesik az izmaikat, ellenőrzik, hogy elég szexi-e a hasuk. A jegeskávé olyan gyorsan fogy, hogy ha tovább folytatom az erotikus képzelgést, hamarosan nemcsak kávéimádó, de kávéfüggő is leszek. Már a második esernyős, szívószálas kávé parkol előttem, amikor kiszúrom a tömegben Mr. Bűbájt. Messziről látszik, hogy ő a flörtölés nagymestere, a konditermek királya, a nők bálványa. Tudja magáról, hogy jól néz ki, és szereti, hogy tapadnak rá a nők. Az összes jelen lévő hímnél nagyobb az önbizalma, és még ki tudja mi. Hamarosan jönnek is a csajok, zsongnak, mint a legyek, ő pedig sütkérezik a figyelmükben, mint egy filmsztár. Ha jobban megfigyelem, sok Mr. Bűbáj klón pihen még errefelé, csak a hajuk és a fürdőnadrágjuk színe más. Néhány srác olyan lassan keni be magát naptejjel, mintha előjátéknak szánná a jelenetet.

A kedvenceim a pocakosok

Néhány éve még olyanok voltak, mint Mr. Bűbáj, de az elfogyasztott söröcskéknek meglett az eredménye. Most egy kis domb van a korábbi izmos has helyén, ami még így is szexi. Ha emellé még borostás is az említett hím, akkor tutira talál magának valakit a strandon. Kellő távolságból figyelem, hogyan csajozik, és irigylem a magabiztosságát. Mert mind magabiztosak, nem kell őket félteni. Hiszik, és tudják, hogy egy jó szöveggel és némi Baywatch feeling bedobásával övék a pálya.

Nem tagadom, kár is lenne. Mindig megnézem őket. Bármennyire is állítjuk, mi nők sem fogadtunk vakságot. A pasik, akik a parkolóban még gyorsan ledarálnak néhány fekvőtámaszt, szeretik, ha mutogathatják a bedurrantott izmaikat. Adjuk meg nekik az élményt, csapjunk fel egy napszemüveget és a jegeskávé mellett pásztázzunk végig a szexi idomaikon. Az nyilván más tészta, hogy nem ez alapján választunk párt magunknak, ugyanakkor nem bűn, ha nyitva tartjuk a szemünket. Olyan rövid a nyár, hogy belefér egy kis flört, huncutság, Balaton és némi jegeskávé. Vagy a kicsinél egy árnyalattal több. Látnivalóból és kávéból is. Ennyi még nem árthat meg.

Szerző: Kristóf Eszter/ napikincsek.blogspot.hu

Képek forrása: www.bigstockphoto.com